Zadanie.
Napisane 20-10-2009 15:05 przez Wielkimanitu
Powoli zbliża się czas kolęd. W związku z tym, mam dla Was scenariusz przykładowej kolędy:
(zachowano [URL="http://forum.ateista.pl/showpost.php?p=271931&postcount=69"]oryginalną[/URL] pisownię)
[HIDE][QUOTE]Myśl o tym jak o okazji do dobrego trolowania. Ja mam taki plan na kolende:
Zawczasu urządze pokój odpowiednio, gdzieniegdzie ustawie różne dziwne przedmioty, ale nie tak by się rzucały w oczy od razu i nie jakieś automatycznie obrazoburcze. Ot, jakiś symbol pogański dyskretnie tu, ot jakieś gnostyckie i okultystyczne książki tam. Generalnie tak żeby ksiądz dostrzegł ale nie żeby od razu zaklasyfikowało mnie jako sataniste jakiegoś. Zapytany odpowiem że po prostu troche sie interesuje różnymi tradycjami i obrzędami religijnymi ale nic specjalnego. Dla księdza będę sympatyczny i w ogóle wszystko cacy. Potem gdy ksiądz będzie święcił mieszkanie ustawie się tak by troche święconej wody na mnie padło i w tym momencie krzykne że niby mnie zabolało. Zaraz się opanuje ale z twarzy będzie widać że walcze z bólem i że coś jest generalnie nie tak. Ksiądz naturalnie zaniepokoi się, zacznie pytać co się stalo. Ja że "nic, nic" i zaczne uprzejmie acz stanowczo wypraszać księdza. Gdy zaś będzie już na klatce schodowej a ja będę zamykał drzwi nagle zmienie zupełnie wyraz twarzy (wcześniej do incydentu z wodą byłem pogodny i uśmiechnięty, po incydencie zaniepokojony wyraźnie) na maksymalnie demoniczny (nie wiem dokładnie jak to wygląda ale wiecie o co chodzi) i z cynicznym uśmieszkiem wypowiem jakieś słowo po łacinie. Słowo ma być takie by ksiądz nie zrozumiał go od razu i musiał dopiero później sprawdzić w slowniku. Znaczenie ma mieć oczywiście ogólnie niepokojące o odcieniu szatańskim. Po wypowiedzeniu tego słowa mocno trzaskam drzwiami i nie odpowiadam na ewentualne pukanie.[/QUOTE][/HIDE]
Kto tak zrobi, niech nagra filmik i wrzuci na YouTube'a. Dam za to 40 palka na Shiverze.
PS
Muwie na serio.
(zachowano [URL="http://forum.ateista.pl/showpost.php?p=271931&postcount=69"]oryginalną[/URL] pisownię)
[HIDE][QUOTE]Myśl o tym jak o okazji do dobrego trolowania. Ja mam taki plan na kolende:
Zawczasu urządze pokój odpowiednio, gdzieniegdzie ustawie różne dziwne przedmioty, ale nie tak by się rzucały w oczy od razu i nie jakieś automatycznie obrazoburcze. Ot, jakiś symbol pogański dyskretnie tu, ot jakieś gnostyckie i okultystyczne książki tam. Generalnie tak żeby ksiądz dostrzegł ale nie żeby od razu zaklasyfikowało mnie jako sataniste jakiegoś. Zapytany odpowiem że po prostu troche sie interesuje różnymi tradycjami i obrzędami religijnymi ale nic specjalnego. Dla księdza będę sympatyczny i w ogóle wszystko cacy. Potem gdy ksiądz będzie święcił mieszkanie ustawie się tak by troche święconej wody na mnie padło i w tym momencie krzykne że niby mnie zabolało. Zaraz się opanuje ale z twarzy będzie widać że walcze z bólem i że coś jest generalnie nie tak. Ksiądz naturalnie zaniepokoi się, zacznie pytać co się stalo. Ja że "nic, nic" i zaczne uprzejmie acz stanowczo wypraszać księdza. Gdy zaś będzie już na klatce schodowej a ja będę zamykał drzwi nagle zmienie zupełnie wyraz twarzy (wcześniej do incydentu z wodą byłem pogodny i uśmiechnięty, po incydencie zaniepokojony wyraźnie) na maksymalnie demoniczny (nie wiem dokładnie jak to wygląda ale wiecie o co chodzi) i z cynicznym uśmieszkiem wypowiem jakieś słowo po łacinie. Słowo ma być takie by ksiądz nie zrozumiał go od razu i musiał dopiero później sprawdzić w slowniku. Znaczenie ma mieć oczywiście ogólnie niepokojące o odcieniu szatańskim. Po wypowiedzeniu tego słowa mocno trzaskam drzwiami i nie odpowiadam na ewentualne pukanie.[/QUOTE][/HIDE]
Kto tak zrobi, niech nagra filmik i wrzuci na YouTube'a. Dam za to 40 palka na Shiverze.
PS
Muwie na serio.
Komentarzy 10
Komentarze
|
|
Ja księdza nie wpuszczam, jakby otworzył szafę i te wszystkie koty i ciała jebły, to o ja nie mogę.
|
Napisane 20-10-2009 15:31 przez Kashek
|
|
|
I czemu na to służyć? Od razu pozna że ma do czyniena z aktorzyną klasy C...
[QUOTE]awczasu urządze pokój odpowiednio, gdzieniegdzie ustawie różne dziwne przedmioty, ale nie tak by się rzucały w oczy od razu i nie jakieś automatycznie obrazoburcze. Ot, jakiś symbol pogański dyskretnie tu, ot jakieś gnostyckie i okultystyczne książki tam. Generalnie tak żeby ksiądz dostrzegł ale nie żeby od razu zaklasyfikowało mnie jako sataniste jakiegoś. Zapytany odpowiem że po prostu troche sie interesuje różnymi tradycjami i obrzędami religijnymi ale nic specjalnego.[/QUOTE] Po pierwsze te wszystkie ozdoby domowe i samo zaproszenie księdza to nie wypał, szatan nie chce aby ludzie w niego uwierzyli jako w szatana bo jednocześnie będą musieli uznać istnienie boga... [QUOTE]Potem gdy ksiądz będzie święcił mieszkanie ustawie się tak by troche święconej wody na mnie padło i w tym momencie krzykne że niby mnie zabolało. Zaraz się opanuje ale z twarzy będzie widać że walcze z bólem i że coś jest generalnie nie tak. Ksiądz naturalnie zaniepokoi się, zacznie pytać co się stalo. Ja że "nic, nic" i zaczne uprzejmie acz stanowczo wypraszać księdza.[/QUOTE] [QUOTE]po incydencie zaniepokojony wyraźnie) na maksymalnie demoniczny (nie wiem dokładnie jak to wygląda ale wiecie o co chodzi) i z cynicznym uśmieszkiem wypowiem jakieś słowo po łacinie. Słowo ma być takie by ksiądz nie zrozumiał go od razu i musiał dopiero później sprawdzić w slowniku. Znaczenie ma mieć oczywiście ogólnie niepokojące o odcieniu szatańskim.[/QUOTE] Co do łaciny to księża zwykle znają ją dobrze więc trudno będzie ci go zagiąć, no chyba że sie jej uczyłeś iz nasz ja dobrze... [QUOTE]Po wypowiedzeniu tego słowa mocno trzaskam drzwiami i nie odpowiadam na ewentualne pukanie.[/QUOTE] Znowu błąd z rzucaniem się w oczy... |
Napisane 20-10-2009 16:45 przez Arashel
Aktualizowano 20-10-2009 16:47 przez Arashel |
|
|
[QUOTE]Po pierwsze te wszystkie ozdoby domowe i samo zaproszenie księdza to nie wypał, szatan nie chce aby ludzie w niego uwierzyli jako w szatana bo jednocześnie będą musieli uznać istnienie boga...[/QUOTE]
Po pierwsze, nie żadne "zaproszenie" tylko zwyczajna kolęda w zwyczajnym, katolickim domu... Po drugie, jeśli Szatan nie chce, aby ludzie w niego wierzyli, to czemu gada (przez ciała opętanych) o jakichś Legionach, Lucyferach, Belzebubach czy innych indywiduach o pijackich nazwach? [QUOTE]Co do łaciny to księża zwykle znają ją dobrze więc trudno będzie ci go zagiąć, no chyba że sie jej uczyłeś iz nasz ja dobrze...[/QUOTE] A co to za problem spamiętać trzy słówka po łacinie? W takiej sytuacji, jaka jest w scenariuszu, nawet jakbym zaczął bełkotać ("sagfv uw cthulhu sfjrav fghatn jk fhrak?////"), ksiądz pewnikiem pomyślałby, że to klasyczny aramejski. Zresztą czy wypaść wiarygodnie, czy też nie, to nie mój problem, tylko Wasz. Pamiętajcie, 40 palek czeka!!! :cup: [B]TIP[/B]: Tak może wyglądać "maksymalnie demoniczny wyraz twarzy" (w wykonaniu samego Czarnego Pana): [URL=http://img18.imageshack.us/i/alpacinothedevilsadvoca.jpg/][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/9794/alpacinothedevilsadvoca.jpg[/IMG][/URL] |
Napisane 20-10-2009 17:51 przez Wielkimanitu
|
|
|
Ja bym chcial zobaczyc taka akcje.
Ale jak zrobisz taka mine to ksiadz ugasi twoje pragnienie zadzy krwi woda swiecona i wyparujesz. Zostanie po tobie to co zostalo po ghazbaranie ;> |
Napisane 20-10-2009 18:07 przez Triplonq
|
|
|
40 palek za zrobienie z siebie upośledzonego to dosyć marna nagroda.
|
Napisane 20-10-2009 21:49 przez Vasudanin
|
|
|
[QUOTE]40 palek za zrobienie z siebie upośledzonego to dosyć marna nagroda.[/QUOTE]
Nie na forum dla Tibijczyków. Poza tym to nie robienie z siebie pajaca może być najstraszniejsze... Może zdarzyć się też, że... ([url]http://forum.ateista.pl/showpost.php?p=272196&postcount=78[/url]) [HIDE][QUOTE]Wyjde z domu, nagle podjedzie furgon z piskiem opon, otworzą się drzwi, w środku trzech księży muskularnych, chwycą mnie, ogłuszą i obudze się w katakumbach jasnogórskich[/QUOTE][/HIDE] |
Napisane 20-10-2009 21:56 przez Wielkimanitu
|
|
|
[QUOTE]za zrobienie z siebie upośledzonego[/QUOTE]
Przed księdzem... |
Napisane 20-10-2009 22:30 przez X-Zero
|
|
|
[QUOTE]Przed księdzem...[/QUOTE]
Tiaaaa... <znaczki> |
Napisane 20-10-2009 23:02 przez Triplonq
|
|
|
[QUOTE]za zrobienie z siebie upośledzonego[/QUOTE]
Nie upośledzonego tylko opętanego. |
Napisane 21-10-2009 14:31 przez Wielkimanitu
|
|
|
W ogóle spora część ateistów jakieś głupie typy...
Myślą że sa cool bo nie wierzą i mogą sobie jeździć "po tych debilach co wierzą w jakieś pierdoły"... |
Napisane 21-10-2009 15:33 przez Arashel
|
Ostatnie wpisy bloga Wielkimanitu
- Złamałem największe tabu tego foruma. (28-11-2009)
- Coraz bliżej święta... (21-11-2009)
- To zdanie przejdzie do historii. (16-11-2009)
- Kupiłem... (31-10-2009)
- Lesbijki! (30-10-2009)