Battlefield Heroes
Witam.
Chciał bym wam za prezentować dość ciekawą gierkę.
Mianowicie [b]Battlefield Heroes[/b]
[img]http://www.videogamenews.com/Portals/0/Nutman/battlefield-heroes_.jpg[/img]
Jest to gra darmowa, o animowanej grafice, ogólnie gra się bardzo przyjemnie, nie ma dużych ograniczeń dla "darmowego konta" ale są coraz większe, polecam tą grę wszystkim którzy mają trochę wolnego czasu i chcą go przyjemnie spędzić, gra jest zabawna, nie ma tu spin itp ;)
Sam mam 19lvl ale już przestałem w to grać gdy wprowadzili leczenie tylko za RL kasę, no prawie, niby są, ale ceny są kosmiczne.
Chciał bym wam za prezentować dość ciekawą gierkę.
Mianowicie [b]Battlefield Heroes[/b]
[img]http://www.videogamenews.com/Portals/0/Nutman/battlefield-heroes_.jpg[/img]
Jest to gra darmowa, o animowanej grafice, ogólnie gra się bardzo przyjemnie, nie ma dużych ograniczeń dla "darmowego konta" ale są coraz większe, polecam tą grę wszystkim którzy mają trochę wolnego czasu i chcą go przyjemnie spędzić, gra jest zabawna, nie ma tu spin itp ;)
Sam mam 19lvl ale już przestałem w to grać gdy wprowadzili leczenie tylko za RL kasę, no prawie, niby są, ale ceny są kosmiczne.
Komentarzy 9
Komentarze
|
|
[QUOTE]o animowanej grafice[/QUOTE]
Hahah! : D Swego czasu próbowałem w to grać, ale w momencie gdy powinienem widzieć grę, widzę tylko czarny ekran. I tyle : D |
Napisane 27-01-2010 18:23 przez X-Zero
|
|
|
Wolę sapera.
|
Napisane 27-01-2010 19:50 przez GargoinX
|
|
|
Quake lepszy :P
|
Napisane 27-01-2010 20:43 przez Bluray
|
|
|
CoD MW2 rox.
|
Napisane 27-01-2010 21:07 przez SmOoTHas
|
|
|
Jedi Academy rox xD
|
Napisane 27-01-2010 22:38 przez sphinx123
|
|
|
Najbardziej w tej grze rozwala mnie fakt, gdy jechalem czolgiem i uderzylem w drewniany plot, pojazd nadzwyczajnie sie odbil i nie pokonal przez przeszkody.
Nie dzieki... |
Napisane 28-01-2010 15:03 przez Pacz_knight
|
|
|
Nie użyjesz kasy realnej = nie pograsz.
|
Napisane 28-01-2010 17:39 przez Grycan
|
|
|
@up
Racja, trochę grałem i coś w tym jest... @Smuthas CoD MW2 SuX... Kolejny klon z cyklu wojna w czasach dzisiejszych... @Co do battlefield'a Niby fajne, ale bez € czy tam $(nie pamiętam czym się płaciło) sobie nie pograsz zbyt wygodnie, postacie dość mało ruchliwe i wolne i brak balansu postaci... |
Napisane 29-01-2010 17:09 przez Arashel
|
|
|
No fakt, kiedyś nie było takich ograniczeń na RL kase, teraz są dość duże, najgorsze to te z leczeniem.
|
Napisane 30-01-2010 00:27 przez Mirahz
|
Ostatnie wpisy bloga Mirahz
- Motywujące kawałki (10-02-2010)
- "młote pokolenie tego nie zrozumie" (10-02-2010)
- Co robicie w ferie? (01-02-2010)
- Zeitgeist - Działanie Banków (01-02-2010)
- 11 września - niewygodne fakty (30-01-2010)