Blogi użytkowników Forum Tibia.pl
Losowy wpis jaskinia nonsensu
Dlaczego michoss, nie lubi ryby?Napisane 07-08-2009 11:54 przez Maniak69
Tak, to będzie kolejny, długi wpis, z równie zastanawiającym i głębokim pytaniem jak ,,dlaczego ogórek nie śpiewa?". To jak yeng i zang, zen i sensowne, realne pytania, przewidywanie przyszłości i rozsądek z sporą dawką logiki.
-Mychorzz powiedział--- Zacznijmy od tego, że ryba jest wrednym sarkastycznym draniem. Nie szanuje nikogo, spoza swojej wąskiej listy. Większość jego wypowiedzi na blogach, piętnuje kogoś i ośmiesza - z reguły robi wszystko, żeby dopiec. Dodatkowo, za każdym razem gdy ryba komuś przypieka, pojawia się masa jego psychofanek, przyklaskujących wszystkim jego poczynaniom. Dodatkowo, jak słusznie zauważyła Tana, Rybozoor, prawie non-stop siedzi na forum. Dodatkowo, ryba to typ nieco irytującego kierownika biurowego, który jest parę godzin przed wszystkimi i przyczepia wiele znaczące notki do monitorów. --Mychoss mówił--- --- Lykop mufi ---- Ja osobiście, sądzę że nienawiść jednego do drugiego, wcale nie wynika z różnicy charakterów. Dlaczego tak sądzę? Cóż, też jestem egzocentrycznym, sarkastycznym sukinsynem, a jedynym co odróżnia mnie od ryby, to brak psychofanek ( nie jestem wybredny, wystarczyliby psychofani ) i moderatora - dzięki temu, każdy może mnie ignorować. Oczywiście, istnieją drobne różnice - Bóg stowrzył nas na swój obraz i podobieństwo, ale zadbał o cechy inwidualne. I jakimś cudem, michoss mnie lubi ;o. Aha, a tak PS: Skazali człowieka, za nękanie grup mniejszościowych, na pół roku więzienia, za nazwanie sąsiada pedałem. |
Ostatnie wpisy
|
Ostatnie komentarze |
There are no recent entries to display.
|
There are no recent comments to display.
|
Znajdź więcej... |