![]() |
Cytuj:
Zauważ, że jeśli twoim zdaniem Bóg nie istnieje to właśnie dzięki wieże Polaków żyjesz teraz w wolnym kraju bo to dzięki WIERZE, KSIĘŻOM, BISKUPOM i całemu KOŚCIOŁOWI Polacy nie stracili wiary w wygraną i to WIARA pomogła im przetrwać chwile kryzysu i tego argumentu nie podważysz bo to poprostu historia :> |
Cytuj:
Nie da - bo nie istnieje. Daj jakikolwiek dowód - odepre go, sensownie, zapewniam. (Wszelakie "bo istniejemy" przemilcze, z idiotami staram się nie rozmawiać) To że dzięki wierze żyjemy w "wolnym" kraju nijak nie potwierdza istnienia boga. btw - wierze się pisze. |
Cytuj:
|
@Lechista
Zauważ, że dzięki komunistom, nie jesteś teraz Niemcem. Nie ma czegoś takiego jak 'silniejszy argument' w sporze bóg jest/boga nie ma. Choćby dla tego, że szanowny KK co chwile zmienia zdanie i przyjmuje poglądy, za które wcześniej wypędzał, oskarżał i zabijał. PS. jak już będziesz w chrześcijańskim niebie, pozdrów ode mnie Von Jungingena i krzyżaków. Ja w piekle pogawędzę z ich ofiarami. |
Cytuj:
nie chce się kłócić bo to nie ma sensu. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
co ma WIARA w boga do ISTNIENIA boga? |
Co ma pier*olenie o Bogu do pier*olenia o kundlu bez ciała?
Skończcie ten flejmłar... Michoss ma rację. Nie znajdziecie silniejszego dowodu na to że on jest/że go nie ma... |
Cytuj:
Chciałbym przytoczyć pewien argument, lecz nie chcę "offtopić". Aż świerzbi by poznać waszą opinię :/ @czcionkaktórejużywasz Z ciekawości spytam - jaki jest w tym cel? Utrudnić komuś czytanie? Wyróżnić się? |
Ateiści nie mają wielu naprawdę wartościowych dowodów na to, że Boga/życia po śmierci nie ma, a teiści nie mają wielu naprawdę wartościowych dowodów na to, że Bóg/życie po śmierci jest.
Przeciwnicy testów na zwierzętach nie mają wielu wartościowych dowodów na to, że zwierzęta mają uczucia, a zwolennicy testów na zwierzętach nie mają wielu wartościowych dowodów na to, że zwierzęta nie mają uczuć. Proste? Te dyskusje nie mają sensu. A człowiek nie powinien być panem życia i śmierci. Jest na to za głupi. |
@Top
Niestety testy na zwierzętach są potrzebne by zbadać różnego rodzaju leki. Ludzie niestety są zbyt tchórzliwi by samemu na samym sobie testować. morał z tego taki "Gdzie człowiek nie może tam zwierze pośle." @offtop Cytuj:
Cytuj:
Co Ci przeszkadza w jaki sposób on wyraża swoje zdanie? Odpierdol się od niego i od tego w jaki sposób pisze. Nie widzisz ,ahh masz problem, ale na szczęście ludzkość stworzyła takie magiczne coś zwane okularami. Bardziej wydaje mi się że Ty chcesz być fajny. Wiesz istnieje takie coś jak prywatne wiadomości. |
Cytuj:
@Arashel nom zgadzam siem hehe też jestem fajny hehe... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Do wypowiedzi Michossa dodam, że jest jeszcze głębsza różnica. Nie tylko 'inaczej się przyjmuje' u ludzi i zwierząt, ale u samych ras ludzkich. Podając wszystkim rasom opium zauważymy, że: biała będzie uspokojona, żółta wpadnie w szał, czarna straci część zdolności motorycznych. To tak w ramach ciekawostki.
|
Cytuj:
|
Patrz, nie mam najmniejszego problemu w czytaniu ani takiej, ani takiej czcionki. Irytuje mnie jednak jak ludzie w celu 'ufajnienia' się i 'bycia oryginalnym' przeprawiają w taki sposób posty.
|
Cytuj:
Po jaki ch*j używa jakiejś ku*** małej czcionki? Jak zwykle, ktoś wypowie się ponad poziom forum Cytuj:
Cytuj:
Standartowo idiotyzmy w stylu "bo istniejemy" przemilcze. |
Cytuj:
Osobiście domyślam się, że to zmysł estetyki, z którego sam nie korzystam, bo wyróżnianie się na forum powoduje właśnie takie dziwne zachowania. A tu wszystko ładnie - różniące się kolorem i wielkością tytuły od mniejszej treści. Myślę, że bardziej denerwuje Cię sam użytkownik, bo wątpię, żeby komuś przeszkadzało, w aż takim stopniu, drobne odchodzenie od normy. |
Może skończcie flametop i wróćmy do tematu?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09. |