![]() |
Very, very nice ;)
|
Informuje wszystkich, ze bedzie fake z mendrikiem ale nie w roli glownej. Beda inni bohaterowie, a mendrik bedzie we tym faku generalem. Mam juz prolog i moze jutro dodam go na forum ;)
Pozdro all :evul: Pozdro Macik ^^ |
No tak a człowiek pokonał bestie a ona wruciła do królestwa beliara. :p
|
@up taa a mi udalo sie to co nie udalo sie w swiatyni śniacego (koncowy filmik z g2 :D)
@ topic goood ! :D |
Super fake :cup: tylko szkoda ze juz sie skonczyl ;( moja ocena to 10/10 czyli max B)
|
Może byś tak kochany cor tibiarzu pokazał tym razem cośw tym stylu: jakiś ork przeżył, rozmnożył się, smoki sie zbuntował przeciw mendrikowi, miasto upada, orci atakują, na ziemie lecvi gwiazda śmierci... te rzeczy :D
|
EXsTRA FAkE StORy
Za***iste bravo po prostu bravo jako stary fakeowiec z muonline jestem pod wrazeniem B)
nick:Kedon Namax świat:jamera lvl:14 mglvl:2 best solo:minotaur guard best team:dragon best blocker:draft solider gildia/gang:ROX PW miasto:thais (gang jest na fibuli) accoun statuss:niestety facc ale we wrzesniu kupuje se pacca Zapraszam ludzi do mojego gangu od 9 lvl na main niestety gang niedlugo bedzie tylko dla pacców bo ide z gangiem na TIIIIIIIIIIQUANDEEEE Klana indiana a fika fika blana heja heja heja hej nooby kradna super klej ATLAS klej okej |
!!
SUpeeerrrrrrrrrrr wymiatasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super fake szkoda ze the end ;];] zrob Episod 2 :D:D bo to chyba na Chapter 1 itp.. bylo podzielone moze i nie SUPER!! jendym slowem SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR extra wymiatasz !! Edit: Cor Tibiarz !! super o Mendriku |
Następna część (dla wszystkich niewiedziących) nazywa "przygody trzech przyjaciół".
|
Fajny fake
Oceny: Wykonanie 8/10 Fabuła 9/10 Ogólnie 9 B) Pozdro ;) |
rządzisz staryy.......ZA***ISTE FAKE
|
CZAD JAK ZROBISZ INNY LUB NOWSZY JAK WOGLE BEDZIESZ ROBIC DAJ ZNAK NA [email protected] :) Z GORY DZIEKI
|
EXTREME OF FAKES!!!!! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: 100000000/10
|
aluzje do Baldurs gate mile widziane ;]
|
Zajefajne
:cup: Najlepszy fake story jakiego widzialem 8o
1000000/10 |
Piekne :p 10/10 :]
|
Zawaliste Fake Story!!!!!!!!!! 8o 8o
|
oho, odswiezyli moj temat xd
|