![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Na poczatek zamieszczam prolog i pierwsza czesc(razem 14 obrazkow
![]() Uwaga:druga czesc na stronie trzeciej!!! Uwaga: trzecia czesc na stronie 4 Uwaga: czwarta czesc na stronie 6!!!! Uwaga: Piąta część na stronie 7!!! Uwaga: Szosta czesc na stronie 9!!! Uwaga: siódma czesc na stronie 11!!! Uwaga: ósma część na stronie 12!!! Uwaga: Dziewiąta część na stronie 13!!! Uwaga: Dziesiata czesc na stronie 14 Uwaga: Jedynasta czesc na stronie 16 Uwaga: dwunasta czesc jest na stronie 17 Uwaga: 13(ostatnia) Czesc na stronie 18!!! PROLOG 1. Trwala wojna z Cyklopami. Krol i jego syn obserwowali wojne z murow zamku ![]() 2. Postanowili uciec z zamku. Jednak wpadli w zasadzke(mam nadzieje ze mnie nie zbluzgacie za to ze baldur mnie wciagnal ![]() ![]() 3. Mendrik zaczal uciekac. ![]() 4. I zobaczyl na wlasne oczy, jak jego ojciec ginie z reki orka! Udalo mu sie uciec. ![]() Część pierwsza >>> Atak Orkow<<< 5 lat pozniej 1. Dotarl do miasta, gdzie przez 5 lat szkolil go Cavalorn(Gothic plax) ![]() 2. Mendrik ochoczo przeszedl za mury miasta aby zmierzyc sie z orkami i odnalezc mocno opancerzonego orka, ktory zabil jego ojca ![]() 3. Jest dosyc silny. ![]() 4. Zabil otaczajacych go berserkerow ![]() 5. Teraz lidery ![]() 6. Wtedy na oczy ukazal mu sie ktos kogo chcial znalezc! ![]() 7. Wezwal wladce smokow... ![]() 8. ... i odlecial. ![]() 9. Gdy nagle przyszedl Cavalorn, a za nim- armia orkow. A wiec Opancerzony ork nie odlecial z powodu straty armi. Wcale sie nie bal mendrika. To na pewno byla puapka, ktora bohater wyczail. ![]() 10. Mendrik zobaczyl ze ta runa ma niezwykle wlasciwosci. Ale Cavalorn... odszedl jak jego ojciec ![]() ![]() comment plax! Od razu bede pracowal nad nastepna czescia jesli sie spodoba ![]() PS Te wszystkie itemy, drzewa, potwor, i trawa nie sa rowne, ale zrobilem to umyslnie by nie przypominalo tibii, tylko realistyczny swiat. Na niekotrych obrazkach orki maja skrocone nazwy, bo prawdziwe zajmuja za duzo miejsca zaslaniajac calego screena. Text tez czasem robilem obok postaci, bo ja zaslanial ![]() Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 20-08-2005 o 22:45. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Magnifikuz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ruberas Most Wanted
Świat: Rubera
Poziom: 26
Skille: 19/23
Poziom mag.: 33
|
![]() bardzo fajne podoba mi rób dalej
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Podoba mi sie nawet bardzo tylko znowu te orki i czegos nie rozumumiem bo na poczatku walcza w cycami a ni z tad ni z owad pojawiaja sie orki oni sa w sojuszu jakims?? Czekam na nastepne czesci
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Historia ciekawa wykonanie troche gorsze ale czekam na dalsze losy Mendrika.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
|
![]() Wypasiony Fake czekam na wiecej
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Szuper...
Niczego nieświadome dziecko rulezzz! xD |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Morska przestrzen
![]() |
![]() Dawaj wiecej!
Pomysl 9/10 Wykonanie 10/10 Ogulnie Fajowo!
#8 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Zdjęcie nr 2
Tekst Goriona z Baldurs Gate I ![]() Zdjęcie 2.5(troche mi tego brakuje) "Głupcem jesteś jeśli mniemasz iż dam się zwieść twojej życzliwości. Idź precz a tobie i twoim poplecznikom nie stanie się krzywda." Zdjęcie nr 3 Walka Goriona z "opancerzoną postacią" (u ciebie: Opancerzony ork), czarodziejką (nekromantom) i 2 ogrami.(2 cyklopy) Czarodziejka była uśpiona, jeden ogr zarobił z błyskawicy, drugi z ognistej strzały. A Sarevok bardzo ładne kombo Kwasową strzała melfa i kilkoma magicznymi pociskami. (Akceleracja plz) Jakby na to nie patrzyć, był to kawał porządnej magii No to tyle, jeżeli chodzi o początek. Szczególnie zdjęcie trzecie wymaga więcej pracy, jeżeli chodzi o podobieństwo do BG. Podsumuje ten Fake, cytując pewien kawał [qoute] Student na ASP maluje. Podchodzi do niego wykładowca. -I jak się podoba panie profesorze? -Hmm. Kreska od Leonarda, kolory Donatela, postacie Michała Anioła... ale widzę, ze te krzywe ramy wykonał pan sam [/quote]
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: przed kompem na krzesle z ryjem wlepionym w moinitor.
![]() |
![]() Bardzo ladne ale mam pytanie czy komiks o grze rpg tez byl twoj bo ten komiks to bylo dzielo sztuki moim zdanie masz talen czekam na nastepne czesci
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Jak dla mnie to SUPER!!!Rób dalej
![]() Profesja:sorcerer Lvl:15 ![]() Mlvl:34 ![]() Świat:Calmera |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Lucyonio Sharigod
Profesja: Druid
Gildia: Iluzjonisci
Świat: Celesta
Poziom: 41
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() fajne rob wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyypas ^^ Ciesze się, że wykorzystałeś imię z Gothica (Gothic rox!), z niecierpliwością czekam na następne części.
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Płock
|
![]() super rob wiecej bo masz talent
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ dwimenor
Tak ale chcialem zeby to mniej przypominalo baldura, dlatego pozmienialem ![]() @Krok Tak rpg jest moj ![]() @ Do tych co mowia ze pierw cyce a potem orki Wojna z cycami byla 5 lat przed 1 czescia i byla tylko po to, zebym mogl zrobic, ze oni uciekaja z zamku, a orki atakuja oddzielnie z cycami, sami tez ze soba tocza wojne ![]() edit: aha i jeszcze niektore potwory nie maja tak samo zycia jak w tibii, tylko sam wymyslalem ilosci ![]() Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 07-07-2005 o 19:56. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Bardzo ladnie wykonane jak na painta
![]() 10/10 stawiam za wykonanie, a za pomysl 5/10 bo tyle juz lotrow sie naoglodalem ze HEJ!
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ale... ale jak mogles mi to zrobic??? zart ![]() To nie byl lotr!!! |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Super ! Twoj poprzedni fake o zniszczeniu tibi byl fajny ;] Ten tez sie ekstra zapowiada ! Rob szybko nastepna czesc
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 6X/6X
Poziom mag.: 5
|
![]() narazie sie ciekawie zapowiada czekam na nastepne czesci
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Tu Tam Wszedzie i Nigdzie
Stan: Niegrający
Imię: Piro The Mocny
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 20
Skille: 47/45
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() wykonanie 8+/10 (nieźle zrobiłęś to dziecko wystające z okna xDD)
pomysł 7/10 fabuła 10/10 interesujące powiem że =]...rób tak dalej a daleko zajdziesz stary ![]() |
![]() |