Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Odnośnie New Serva (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76896)

Yebro 12-07-2006 13:22

Przedewszystkim dobrze byłoby zrobic jeden temat w którym wszyscy "chętni" (bez skojazen :P) dawali by posty z ich levelem i ogólnymi informacjami kontaktowymi. W ten sposób zrobilibysmy liste i zaplanowali ewentualną gilde.

Shaman 12-07-2006 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yebro
Przedewszystkim dobrze byłoby zrobic jeden temat w którym wszyscy "chętni" (bez skojazen :P) dawali by posty z ich levelem i ogólnymi informacjami kontaktowymi. W ten sposób zrobilibysmy liste i zaplanowali ewentualną gilde.

Ohh Yebro, Yebro...Nie wiesz, ze nie zbiera sie ludzi z forum? Gra sie z zaufanymi ludzmi :<

Bacik_ 12-07-2006 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shaman
Ohh Yebro, Yebro...Nie wiesz, ze nie zbiera sie ludzi z forum? Gra sie z zaufanymi ludzmi :<

I mówi to ktoś kogo wyjebał owner z chara =)

Arte 12-07-2006 21:26

hum?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bacik_
I mówi to ktoś kogo wyuwielbiam jeść bananyał owner z chara =)

a co to ma do rzeczy, do tego co on napisał?

Winkler 12-07-2006 21:56

TAAAAKKKK!!! Zrobmy gildie z noobami z tego forum!!! Zawladnijmy new serverm YEEEEEEEEE

Arte 12-07-2006 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winkler
TAAAAKKKK!!! Zrobmy gildie z noobami z tego forum!!! Zawladnijmy new serverm YEEEEEEEEE

Winkler ja bede liderem, a ty vice!!

$Szyma$ 12-07-2006 22:53

HURRA GILDIA GILDIA ROBIMY GILDIE!!TEZ CHCE BYĆ VICE!!BEDZIEMY MIELI GUILD HAUS I BEDZIEMY PO 30 CHODZILI NA TROLE!!! JUPIIIIIIIIIIIIIIII(świat noobów jest wielki kolejny temat do kasacjii:) )

Bacik_ 13-07-2006 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arte
a co to ma do rzeczy, do tego co on napisał?

Wydaje mi się że napomniał coś o zaufaniu? :baby:

Read then think....

Xzonixek 13-07-2006 09:02

@ Winkler arte $zyma$
Jeżeli prosicie o zamkniecie tego tematu wyslijcie PM do modka...

Wczoraj wieczorem wróciłem od kuzyna z Szwecji, ktory też gra w tibie... Pokazywał mi szwedzkie fora o tibi i znalezlismy temat o nowym serwerze... Przetlumaczyl mi to tak:
Cytuj:

...okolo 3 tysięcy szwedzkich PG zamierza iść na new serwer...
Dowiedzialem sie takze, ze spora grupa venezuelczykow (PG?) chce isc na new serwer, bez wzgledu na to czy bedzie on amerykanski, czy niemiecki.

@Msl
Ty wiesz co to znaczy venezuela PG:P

Bacik_ 13-07-2006 10:33

@up
Venezuela PG=Cala wioska gra na 2 kompach?:p

Arte 13-07-2006 11:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xzonixek
@ Winkler arte $zyma$
Jeżeli prosicie o zamkniecie tego tematu wyslijcie PM do modka...

Wczoraj wieczorem wróciłem od kuzyna z Szwecji, ktory też gra w tibie... Pokazywał mi szwedzkie fora o tibi i znalezlismy temat o nowym serwerze... Przetlumaczyl mi to tak:

Dowiedzialem sie takze, ze spora grupa venezuelczykow (PG?) chce isc na new serwer, bez wzgledu na to czy bedzie on amerykanski, czy niemiecki.

@Msl
Ty wiesz co to znaczy venezuela PG:P

I bardzo dobrze, że Szwedzi itp chcą iśc, Ja mam szacunek do szwedów, a nie chce od razu mówic "Zabic all Swe!". Lecz wiadomo, wojny są nieuniknione :], i jakoś nie jest mi smutno z tego powodu.

Może będzie druga Xerena :))))) pod względem wojen

Msl 13-07-2006 14:36

Cytuj:

@up
Venezuela PG=Cala wioska gra na 2 kompach?:p

Znam ludzi z Vnzl z o wiele wiele lepszym pvp od Twojego i o wiele lepszym PG

Bacik_ 13-07-2006 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Msl

Nie sztuka jest dzielic konto na 4 osoby i byc online po 20+ h ;]

~Baku~ 13-07-2006 16:12

Cytuj:

Hehe nie sadze :)

POZDRO BACIK =]

pawci013 13-07-2006 16:34

ehh

New serv plz fast | CIP ruchy ruchy ile to mozna czekac ;p

Msl 13-07-2006 16:54

Cytuj:

Hmm no dobra ominmy PG bo wiadomo sharerzy etc. ale o pvp jestem pewny wiesz widzialem twoje pvp na wojnach na xerenie wiec szczerze duzo nie pokazales.

Msl 13-07-2006 16:54

double...(blablablabla)

Yebro 13-07-2006 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~Baku~
Hehe nie sadze :)

POZDRO BACIK =]

Nom ja tez nie ^^ Pzdro

Yebro 13-07-2006 17:04

Cytuj:

Nom bo inaczej sie konczy ty,.,, Nielubiany przez nikogo musiales iść do Szwedów :<

Cytuj:
...okolo 3 tysięcy szwedzkich PG zamierza iść na new serwer...

3 Tysiące szwedów !!! O maj gat. Gdzie oni sie wszyscy pomieszczą ??

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winkler

Niechodzi mi o robienie wielkiej gildi i invatowania wszystkich którzy sa na forum...
Chodzi oto zeby mniejwiecej dowidziec sie które osoby miały juz w zyciu kontakt z nowymi światami, pg , wojnami itp. Poprostu chce uniknąć invatowania do gildi Takich debili jak ty którzy wychodza z zalozenia że wystarczy iść na nowy serwer zeby go zownować.

Cytuj:

Hmm no dobra ominmy PG bo wiadomo sharerzy etc. ale o pvp jestem pewny wiesz widzialem twoje pvp na wojnach na xerenie wiec szczerze duzo nie pokazales.

^^

~Baku~ 13-07-2006 17:14

OMG hahaha
Bedzie goraco xD

Anakin La'Cruz 13-07-2006 17:15

Ja nadal ujezdżam Xerena,racja wojna za wojną,ale jak się ma kumpli w Tengu to jest troche inaczej...

Arte 13-07-2006 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anakin La'Cruz
Ja nadal ujezdżam Xerena,racja wojna za wojną,ale jak się ma kumpli w Tengu to jest troche inaczej...

wrong thread ? :)

a co do reszty wypowiedzi ;)

Dajcie sobie spokuj z wypowiadaniem się jak będzie, kto będzie z kim, kogo zabic, kogo wyrzucic bo wiadomo...wszystko wyjdzie w praniu : o)

Xzonixek 13-07-2006 17:35

Omfg-.- Znowu bedzie jak na Beryli... Jeżeli nie wypuszcza tak jak wtedy (2x pvp 2x non pvp) to wątpie czy się logniesz na serwer... Chyba kazdy pamieta jak wygladala różnica miedzy kolejka na każdy swiat wtedy stworzony:D

Arte 13-07-2006 17:40

[=

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xzonixek
Omfg-.- Znowu bedzie jak na Beryli... Jeżeli nie wypuszcza tak jak wtedy (2x pvp 2x non pvp) to wątpie czy się logniesz na serwer... Chyba kazdy pamieta jak wygladala różnica miedzy kolejka na każdy swiat wtedy stworzony:D

zawsze można wejśc bez kolejki. musisz tylko wiedziec kiedy :)

bądz czekac 9 godzin w kolejce albo na ssy (:

~Baku~ 13-07-2006 18:03

LOOOOOOOOOL non-pvp

KU*** !!!!!!!

Bacik_ 13-07-2006 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~Baku~
LOOOOOOOOOL non-pvp

KU*** !!!!!!!

hahha jak milo xD Widac bedzie break od tibi az do pvp ;)

Arut 13-07-2006 18:43

heauehauea no to sie doczekaliscie waszych wojenek i pg XD !

powodzenia ;>

Vil 13-07-2006 19:01

:> no i co teraz zrobicie ?

Shaman 13-07-2006 19:22

Cytuj:

I mówi to ktoś kogo wyuwielbiam jeść bananyał owner z chara =)

Slonce, ja sie o tym dowiaduje od Ciebie pierwszy raz :D
Nie chce mi sie po raz kolejny tlumaczyc, szczegolnie komus tak ograniczonemu jak Tobie ;) Mysl sobie co chcesz, Twoja opinia mnie zupelnie nie interesuje ;) Zreszta i tak nie jest prawdziwa ;) Rest in peace, Bacik :)
Cytuj:

Dokladnie, Kotku, dokladnie...Kto jak kto, ale Ty wiesz o tym najlepiej :D

Shaman 13-07-2006 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yebro
Nom bo inaczej sie konczy ty,.,, Nielubiany przez nikogo musiales iść do Szwedów :<

Niom, niestety :( I co w zwiazku z tym? =( Zal Ci dupe sciska, ze z Toba nie chca nawet gadac, a mnie traktuja jak rownego sobie?

Bacik_ 13-07-2006 20:14

Cytuj:

Slonce, ja sie o tym dowiaduje od Ciebie pierwszy raz :D
Nie chce mi sie po raz kolejny tlumaczyc, szczegolnie komus tak ograniczonemu jak Tobie ;) Mysl sobie co chcesz, Twoja opinia mnie zupelnie nie interesuje ;) Zreszta i tak nie jest prawdziwa ;) Rest in peace, Bacik :)

Dokladnie, Kotku, dokladnie...Kto jak kto, ale Ty wiesz o tym najlepiej :D

Po 1
to "kotku i slonce" mow do tej ktora ci sniadania szykuje (w twoim wypadku zapewne matki :baby: )
Po 2
Przestan rzodkiewka jest superic bo wszyscy dobrze wiedza ze holender cie wyuwielbiam jeść bananyal na itemy i ty biedny samotny bez eq postanowiles rooknac chara
Po 3
Nikt nigdy nie widzal 4 ani 3 ownerow na Untorze wiec stul pysk albo idz kłapać gdzie indziej.

A co do Yebra
To ma racjie bo wiekszego asslickera Xerena nie widzala
I jedyni co cie traktowali jako rownego sobie to wlasnie 15-16-sto latki z blond włoskami.
KThxBye

Mam nadzieje ze spotkamy sie na nowym servie.

Arte 13-07-2006 21:32

non-pvp...

no to pograne :/... liczę, że lada chwila otworzą normal pvp... :(

Shaman 13-07-2006 22:24

Cytuj:

Po 1
to "kotku i slonce" mow do tej ktora ci sniadania szykuje (w twoim wypadku zapewne matki :baby: )
Po 2
Przestan rzodkiewka jest superic bo wszyscy dobrze wiedza ze holender cie wyuwielbiam jeść bananyal na itemy i ty biedny samotny bez eq postanowiles rooknac chara
Po 3
Nikt nigdy nie widzal 4 ani 3 ownerow na Untorze wiec stul pysk albo idz kłapać gdzie indziej.

A co do Yebra
To ma racjie bo wiekszego asslickera Xerena nie widzala
I jedyni co cie traktowali jako rownego sobie to wlasnie 15-16-sto latki z blond włoskami.
KThxBye

Mam nadzieje ze spotkamy sie na nowym servie.

Okrojone masz info, nie wyjebal mnie Holender tylko Sphyr Myth(tak to sie chyba pisalo) To byl przyjaciel mojego latającego Holendra i kiedy Eewout mial kickanapisal do niego zeby wbil na chwilke i wyszedl z tombu :) No i wyszedl, tylko przy okazji wzial seta z chara :) A nabral bardzo duzo, bo mialem red skulla i powinal p seta, fsa, dragon shielda :) Reszte mialem w Xanthippe i moim domku ;) Tak wiec, stfu :) A tak poza tym: xx:xx Untora: if i dont remember who pay my pacc xx:xx Untora: its reasnon toban
[Ja tez mam nadzieje, ze spotkamy się na nowym, milo bedzie kolejny raz Cie zabic :)]
PS: 16 letni blondyni są najlepsi^^

dzg 13-07-2006 22:50

@up

No akurat na hacku shamana ja najwiecej skorzystalem xd hacker prawie nic nie zabral, a cale eq bylo u mnie w chatce :P

Xzonixek 14-07-2006 08:22

Ujeżdzamy niemiecki pvp:P GL on next new pvp:D Może Untora pojdzie na non pvp, jezeli pvp nie ma??:D A może już tam gra:o

scorp 14-07-2006 08:25

@up
to zes bacika pojechal... HAHA
gratz :-)

Defroy 14-07-2006 08:49

@scorp
Ty na nowy idziesz w raz z Pawlosem i Ameisem?:P

zolda fuva 14-07-2006 11:22

Hahahahaha8o
Przez caly ten temat pisaliscie "Ja z kolegami z podworka mamy juz ekipe","bedziemy miec w garsci ten serwer" itp.
A teraz co macie?
Wielkie gowno,hahahhahhaa:]

Ciekawe ilu z Was pojdzie na na nowego serwa?;(

Arte 14-07-2006 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zolda fuva
Hahahahaha8o
Przez caly ten temat pisaliscie "Ja z kolegami z podworka mamy juz ekipe","bedziemy miec w garsci ten serwer" itp.
A teraz co macie?
Wielkie gowno,hahahhahhaa:]

Ciekawe ilu z Was pojdzie na na nowego serwa?;(

dowcip?

10 znaków

Marczio 14-07-2006 18:35

Cytuj:

Po 1
I jedyni co cie traktowali jako rownego sobie to wlasnie 15-16-sto latki z blond

No tylko ze te 15-16 latki cie wywalily z serwa az milo bylo patrzec :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43.