![]() |
Przedewszystkim dobrze byłoby zrobic jeden temat w którym wszyscy "chętni" (bez skojazen :P) dawali by posty z ich levelem i ogólnymi informacjami kontaktowymi. W ten sposób zrobilibysmy liste i zaplanowali ewentualną gilde.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I mówi to ktoś kogo wyjebał owner z chara =) |
hum?
Cytuj:
a co to ma do rzeczy, do tego co on napisał? |
TAAAAKKKK!!! Zrobmy gildie z noobami z tego forum!!! Zawladnijmy new serverm YEEEEEEEEE
|
Cytuj:
Winkler ja bede liderem, a ty vice!! |
HURRA GILDIA GILDIA ROBIMY GILDIE!!TEZ CHCE BYĆ VICE!!BEDZIEMY MIELI GUILD HAUS I BEDZIEMY PO 30 CHODZILI NA TROLE!!! JUPIIIIIIIIIIIIIIII(świat noobów jest wielki kolejny temat do kasacjii:) )
|
Cytuj:
Wydaje mi się że napomniał coś o zaufaniu? :baby: Read then think.... |
@ Winkler arte $zyma$
Jeżeli prosicie o zamkniecie tego tematu wyslijcie PM do modka... Wczoraj wieczorem wróciłem od kuzyna z Szwecji, ktory też gra w tibie... Pokazywał mi szwedzkie fora o tibi i znalezlismy temat o nowym serwerze... Przetlumaczyl mi to tak: Cytuj:
@Msl Ty wiesz co to znaczy venezuela PG:P |
@up
Venezuela PG=Cala wioska gra na 2 kompach?:p |
Cytuj:
I bardzo dobrze, że Szwedzi itp chcą iśc, Ja mam szacunek do szwedów, a nie chce od razu mówic "Zabic all Swe!". Lecz wiadomo, wojny są nieuniknione :], i jakoś nie jest mi smutno z tego powodu. Może będzie druga Xerena :))))) pod względem wojen |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
POZDRO BACIK =] |
ehh
New serv plz fast | CIP ruchy ruchy ile to mozna czekac ;p
|
Cytuj:
|
double...(blablablabla)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj: ...okolo 3 tysięcy szwedzkich PG zamierza iść na new serwer... 3 Tysiące szwedów !!! O maj gat. Gdzie oni sie wszyscy pomieszczą ?? Cytuj:
Chodzi oto zeby mniejwiecej dowidziec sie które osoby miały juz w zyciu kontakt z nowymi światami, pg , wojnami itp. Poprostu chce uniknąć invatowania do gildi Takich debili jak ty którzy wychodza z zalozenia że wystarczy iść na nowy serwer zeby go zownować. Cytuj:
|
OMG hahaha
Bedzie goraco xD |
Ja nadal ujezdżam Xerena,racja wojna za wojną,ale jak się ma kumpli w Tengu to jest troche inaczej...
|
Cytuj:
wrong thread ? :) a co do reszty wypowiedzi ;) Dajcie sobie spokuj z wypowiadaniem się jak będzie, kto będzie z kim, kogo zabic, kogo wyrzucic bo wiadomo...wszystko wyjdzie w praniu : o) |
Omfg-.- Znowu bedzie jak na Beryli... Jeżeli nie wypuszcza tak jak wtedy (2x pvp 2x non pvp) to wątpie czy się logniesz na serwer... Chyba kazdy pamieta jak wygladala różnica miedzy kolejka na każdy swiat wtedy stworzony:D
|
[=
Cytuj:
zawsze można wejśc bez kolejki. musisz tylko wiedziec kiedy :) bądz czekac 9 godzin w kolejce albo na ssy (: |
LOOOOOOOOOL non-pvp
KU*** !!!!!!! |
Cytuj:
hahha jak milo xD Widac bedzie break od tibi az do pvp ;) |
heauehauea no to sie doczekaliscie waszych wojenek i pg XD !
powodzenia ;> |
:> no i co teraz zrobicie ?
|
Cytuj:
Nie chce mi sie po raz kolejny tlumaczyc, szczegolnie komus tak ograniczonemu jak Tobie ;) Mysl sobie co chcesz, Twoja opinia mnie zupelnie nie interesuje ;) Zreszta i tak nie jest prawdziwa ;) Rest in peace, Bacik :) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to "kotku i slonce" mow do tej ktora ci sniadania szykuje (w twoim wypadku zapewne matki :baby: ) Po 2 Przestan rzodkiewka jest superic bo wszyscy dobrze wiedza ze holender cie wyuwielbiam jeść bananyal na itemy i ty biedny samotny bez eq postanowiles rooknac chara Po 3 Nikt nigdy nie widzal 4 ani 3 ownerow na Untorze wiec stul pysk albo idz kłapać gdzie indziej. A co do Yebra To ma racjie bo wiekszego asslickera Xerena nie widzala I jedyni co cie traktowali jako rownego sobie to wlasnie 15-16-sto latki z blond włoskami. KThxBye Mam nadzieje ze spotkamy sie na nowym servie. |
non-pvp...
no to pograne :/... liczę, że lada chwila otworzą normal pvp... :(
|
Cytuj:
[Ja tez mam nadzieje, ze spotkamy się na nowym, milo bedzie kolejny raz Cie zabic :)] PS: 16 letni blondyni są najlepsi^^ |
@up
No akurat na hacku shamana ja najwiecej skorzystalem xd hacker prawie nic nie zabral, a cale eq bylo u mnie w chatce :P |
Ujeżdzamy niemiecki pvp:P GL on next new pvp:D Może Untora pojdzie na non pvp, jezeli pvp nie ma??:D A może już tam gra:o
|
@up
to zes bacika pojechal... HAHA gratz :-) |
@scorp
Ty na nowy idziesz w raz z Pawlosem i Ameisem?:P |
Hahahahaha8o
Przez caly ten temat pisaliscie "Ja z kolegami z podworka mamy juz ekipe","bedziemy miec w garsci ten serwer" itp. A teraz co macie? Wielkie gowno,hahahhahhaa:] Ciekawe ilu z Was pojdzie na na nowego serwa?;( |
Cytuj:
dowcip? 10 znaków |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43. |