![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2006
|
![]() Cześć wszystkim
![]() Na Xerenie grałem od samego początku serva zanim jeszcze Divonnium zostało całkowicie zniszczone ![]() Na Xerenie grało się z początku fajno ale potem coś zaczeło się psuć ... Teraz czekam na New Serv . Jeżeli możecie to wpiszcie sie poniżej, KTO z Was wybiera się na nowy świat ?! ![]() ![]() pozdro dla : Max Grip Club Maniac Xaldas Pharius Otto De'Lotto Rhasta <4ever> Ostatnio edytowany przez Rayando - 12-05-2006 o 12:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Zazwyczaj przed kompem ;)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tigo'Avalord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacred Senate
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Mozna ja ide :> A na kim chcesz sie odgrywac?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Ja się wybieram ale ma być pvp i niemiecki, bo jak nie to nie ide
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Kyra
|
![]() oczywiscie ja dogadamy sie w tibii
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja ide na nowy serv i jak 2up wspomniano serv ma byc german i pvp
Ja gralem na Xerenie 2-3 dni i bylem nawet w guildii divonnium jak powstala i rozpadla sie chyba po dniu ; )
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() wkoncu ktos mnie pozdrawia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Może ja...Zależy kiedy będą i jak potoczy się moje życie na Xerenie...Jak narazie Domne 'pa pa' wszyscy się boją wyjść expić bo domne przyjdzie i takie tam...
Jak coś się nie uda na Xerenie to na new serwer się wybiore... Pierwszy Niemiecki (alfabetycznie)...i tak btw jakaś familia i msg do tych chcą iść na new serwer?
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() <wstaje z łóżka otwierając zaspane oczy> Ymm znowu od nowa? No to jedziemy
![]()
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
![]() |
![]() Ja się wybieram. W pon. przychodzi pacc i wystarczy tylko czekać. Narazie nicku nie zdradzam.
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Hehe to ciesze sie bardzo że jacyś znajomi z serwa przechodzą
![]() Proponuje odegrać się na szwedach na new serwie i oczywiście na dupolizach których jest troche za dużo na Xerenie ! ![]() W razie powstania serwa licze że stworzymy jakąś dobrą gildie która zaprowadzi porządek ![]() Mój nick na Xerenie to Vister Rhasta (początki serwa ) i Evil Rhasta ( obecnie ta postać została mi skradziona ) Jeszcze raz pozdro 4all wymienionych u góry i za przyszłych nowych towarzyszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Debica
Stan: Zbanowany
Imię: Sim Palantunio
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: WIW
Świat: KYRA
Poziom: 48
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() ja ide na nowy serv tylko juz czekam prawie miesiac i nie wiem kiedy ten serv wyjdzie wie cos ktos kiedy moze wyjsc??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Imię: Aryn Evil'Eye
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Kto Kojarzy rodzinke Crusher's z Xereny prócz chara Lurtz Crusher (hack)\ Mozliwe Ze tez Wybierzemy sie na new
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() ja juz mam ekipe dobrą, i zgadzam sie że niemożemy dać szwedą dojść do władzy bo przejeb, pozdro all
kiedy nowy.........hmmmm no już był test, up gotowy, ja myśle że tydzień ,dwa max ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
huehue, miał być p.r.z.e.j.e.b , ale wymyslili z tą cenzurką ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() me ;>
btw. czytam wasze posty i mi sie smiac chce ![]() Odegramy sie na swe etc. omfg zreszta nvm |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() Mógłby podać ktoś konkretne nicki osób które przechodzą z Xereny na new serva ?
Interesują mnie przede wszystkim osoby będące w czołówce expa na początku serwa - Overcom Unmortal itd. ![]() Szwedów klepać będziemy nieźle . Ma ktoś może propozycje na nazwe gildi ![]() W razie jakby ktoś chciał sie ze mna lepiej dogadać odnośnie wbijania na newa to piszcie na gg 3468523 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
Rodzinka Div~ + team Phranella + Furora Team Yovx, Yebro + team No i najprawdopodobniej Jolly ZdRaJcA Cornigan
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 40~
|
![]() Ja mam już ekipe... Wiele osób z rl idzie (serwer Thoria) Moglibyśmy się w przyszłości dogadać co doprzyłączenia się =)
(około 15 osób) |
![]() |
![]() |