![]() |
Cytuj:
I mi się klawa rozwala więc się nie dziw,że blędy!!!! A to wogóle to wolne forum i będe komentować ile mi się podoba! |
Eeee... przyłażą orkowie, "ŁUBUDU!" po zielonych łbach, popijawa. Idą następni orkowie, "TRACH" w tyłek i przygotowania do kolejnej misji.
I o co tu chodzi? By wybić milion orków w ciągu 100 odcinków... To nie jest przeróbka Tibii w Diablo, że przy coraz wyższym lvl'u postaci pojawiały się coraz lepsze stwory - tu raczej chodzi o zainspirowanie oglądających czymś bardziej przykuwającym niż cyframi z pola bitwy. Podsumowując: Nie podoba mi się. |
Zarąbisty fake
Zajefajny fake... Pomysł 10/10
|
Baardzo mi się podobała pierwsza saga ,,Orci atakują Rookgard". Naprawdę, była według mnie rewelacyjna. Różni bohaterowie, spiski, walka, wiele wątków. To jeden z moich ulubionych fake'ów!!! Ale jak czytam tą drugą sagę, to już to nie robi na mnie takiego wrażenia. :( Wszystko już jest oklepane, ciągle te orki, orki, ataki, walka, ucieczka. Nie ma to w sobie już...tego czegoś co miała pierwsza saga. Kiedy sie ją czytało, widać było, że masz pomysł, że wiesz jak to sie potoczy. Te nowe wyglądają jakbyś dorabiał je na siłe
Aaale na pocieszenie: ta 3. część już jest nawet dobra!!! :cup: :cup: :cup: Przypominają się pierwsze odcinki... ;( (wzruszyłem się) ;( to były czasy... Myślę, że jednak coś z tego będzie. Wprowadzasz nowe wątki, tak jak ten ze ślepym orkiem i nowymi rodzajami orków. Taaak to mi się podoba! Brawo! Jeśli dalej tak będzie to może ta seria też będzie tak cudowna jak tatma. |
Cytuj:
A jak chcesz tak bardzo komentować, to najpierw skomentuj swój popiep**** Fake! "Przygody Oerty", ha ha! To jest dopiero zwałowe! I nie nabijaj mi więcej postów na moim temacie, bo to tylko będzie zaśmiecanie i nabijanie, nie SZCZERE wypowiedzi. Skończył wkur***** autor który jest poza domem i właśnie korzysta z cafejki. ---------------- P.S. dzięki za wypowiedź jednego forumczowicza,(sorry, ale nie pamiętam ksywki) za przypominienie mi o Orcach I. Zapewniam, że akcja się rozkręci na dobre, w jakimś 4-5 odcinku. Pozdro dla wszystkich, za szczere wypowiedzi, dobre i złe, acha, poza oczywiście Oertą. :P |
gratz
Gratulacje! Super Faki, wymysl cos z mainem :D
|
Według mnie jest super B) . Narazie 10/10.
Oprócz ortografi (czasem) zauważyłam 1 błąd. Jeśli na ostatnim obrazku pijecie piwo to nie może być ,,Gulp." tylko ,,Aah..." (albo podobnie). Ale to szczegół ;) |
ok
Fake nie zły może byc troche błędów ort no ale da się znieść
|
super fake 10/10 gz super :]
|
Cytuj:
Crowal za***iste fake ma bardzo fajną fabułe czekam na więcej :DDD na serio wypas fake'i! |
No... super!!!!!!!!! Ja chce wiencej!!!! Pzdr dla autora!
P.S Tez bym chcial robic faki :baby: a nie umiem ;( |
Prosze o kolejna czesc!! :D Blagam na kolanach ;) ;) Już się nie moge doczekac kolejnej cześci :]
|
Ciekawe fake'i tylko zauwazylem ze w 1 miejscu nie masz full hp na pasku a kolor wyglada jakbys mial full hp ale calkiem calkiem
|
zajezysty fake 8o 8o 8o naprawde gz
|
Super extra bomba szal!! :D najlepszy fake story jaki czytalem na tym forum 8o extraaas B)
|
Mi sie bardzo podoba. Czekam na kolejne części! ;)
|
to jest najlepszy fake
na FoRuM 50/50 eXtremE Bonus |
Cytuj:
komentowac bede później ale co do słownika to pisze sie nie "se " tylko " sobie":] |
Dobry fake. Historia bardzo fajna, a wykonanie nieco ustępuje, ale nie przeszkadza w zrozumieniu treści tej pracy. Podoba mi się i z chęcią czekam na kolejne części.
|
super fake, czekam na dalsze losy :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |