![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Orci atakują Rookgard
##UWAGA:Najnowsza jest cz.4 "Rękojeść" z Orci atakują Rookgard III !!!## (cz.2):na stronie 3.(Post#22)Zabić Orców (cz.3):na stronie 3.(Post#28)Trudna Wędrówka (cz.4):na stronie 4.(Post#34)List do Cipsoft (cz.5):na stronie 5.(Post#52)Uwolnienie N00bów (cz.6):na stronie 6.(post#61)Pierwsza wojna o Rookgard (cz.7):na stronie 8.(post#74)Trening N00bów (cz.8):na stronie 9.(post#85)List Od Warlorda (cz.9):na stronie 11.(post#106) Pojedynek z Warlordem (cz.10):na stronie 16.(post#155) Na Zawsze (cz.11/1):na stronie 16.(post#155) Spisek (ten sam post co cz.10) (cz.12/2):na stronie 18.(post#176) Obrona Rookgardu (cz.13/3):na stronie 20.(post#192) Rewolucje (cz.14/4):na stronie 23.(post#227) Pijani na bitwie (cz.15/5):na stronie 27.(post#264) Ucieczka (cz.16/6):na stronie 30.(post#194) Układ (Cz.17/7):na stronie 35.(post#345)Pojedynek o Rookgard Link (Cz.18/8):na stronie 37.(post#377)Rapier zapomnianego Orca Link (Cz.19/1):na stronie 43. Wstęp (Cz.20/2):na stronie 49.(post#488) Grembok & GrandenLink (cz.21/3):na stronie 55.(post#543) The War LINK (cz.22/4):na stronie 59.(post#590) Rękojeść LINK Cz.1 : Najazd Orców! A więc se łowiłem rybki nową postacią... ![]() gdy tu nagle... ![]() Ja zacząłem zwiewać a tu mnie gonią ze Spearami ![]() Postanowiłem pobiec Do Al Dee lecz... ![]() Wbiegłem szybko Do spiżarni, i omal nie zemdlałem! ![]() Moment odczekałem, i po chwili znowu wyszedłem Pobiegłem ostrzec Toma gdy... ![]() Wystraszyłem się, ale Orci mnie nie załuważyły, bo Się zajmowały handlem! Pobiegłem więc na rynek i się uszczęśliwiłem, gdyż Orci regularnie plądrowały miasto... Było kilku normalnych, reszta to same N00by... ![]() Zszedłem na dół ostrzec szczuromaniaków gdy... ![]() C.D.N. A w nim: Co się stanie z n00bami? Czy nasz bohater przeżyje? No i oczywiście wiele Orców :) Sorry za komentarze poniżej, ale są one z czasów, w których robiłem same linki :P
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 13-07-2006 o 16:02. Powód: Wtedy były linki, a teraz screeny |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() POwiem ze mi sie Bardzo podoba szczegulnie gdzie orc sprzedaje 2 dead human XD
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() powiem ci tylko to co mi powidxzial kiedys avagnger
http://www.imageshack.ws/ wstawiaj zdjecia odrazu a nie linki dajesz przegladaj potem host it potem masz taki link hotlink to forums 1 kopjujesz to i wklejasz tu
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mi się nawet podoba niewiem jak to ocenić
![]() ![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Glupia fabula, duzo bledow i co to sa psia mac orci?
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() czlowieku ty wogule wiesz coto jest Zart ... pozaty muwi ze częsc druga Nddejdzie wkrutce ... jesli jestes taki git to zrub lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Faki kiepskie, nic nie zrobiłeś sam, a to co próbowałeś(między innymi spear) są powklejane brzydko i nierówno... |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
1) Avager 2) www.imageshack.us (^^ jak tamo to to samo to sorka) 3) Przestańcie mylić mój nick -.- on nie jest trudno -.- Topic: A mi sie tam podoba (tak jest dużo błędów ...no ale... ) =. Zauważyłem że się postarałeś z Orc Tom (jak gadasz do noobów to widać go w tamtym miejscu (jego imie) ale czy ono nie powinno być zakryte (dawno grałem w tibie więc nie wiem). EDIT: Tak się wkleja odrazu obrazki na forum: 1) pierw dajesz na imageshacka, a potem kopjujesz ostatnią zwrotke : ![]() a następnie piszesz [img]Adres fotki[/img] (niemoże byc spacji między adreesem, musi przylegać do nawiasów). Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 29-04-2005 o 13:42. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() Bardzo ładny fake... Teraz jaka będzie walka
![]() ![]() ![]() ![]() Peace Ostatnio edytowany przez Van Wojskowy II - 29-04-2005 o 13:57. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Orkowie ffs, orki to takie ssaki morskie. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() nie musi spobie utrudniac zycia moze zaznaczy hotlink to forums czy jkaos tak i ma
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Wszystko ładne,pikne tylko 1:
CZEMY TO SĄ LINKI???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Jezu.......... Nawet fajne to zrobiłeś, no ale widać... trochę źle powklejałeś i chyba zbyt dobrze angielskiego nie znasz....
Do you sell 2 dead human and 1 troll in 6 gold? Mi się zdaje że inaczej sie mówi.... |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
P.S.(poza tym sorry za to <in> w poscie u gory, aha, mam 2 część, tylko że teraz nie wiem jak wkleić! Wiec albo niestety ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Wstaw zdjęcia zamaist linków to będzie łatwiej, szybciej i przyjemniej to oglądać.
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
czlowieku .. popatz na siebie ... ala'Neo ... jak by mi sie chcialo pisac z ortografia to bym to robil ... chociaz przyznam ze niejest za dobra ![]() (jestem przynajmnie szczery) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
Wchodzisz w ten link (do tego zdjątka) Klikasz PPM i dajesz właściowości (na zdjęciu) potem zaznaczasz link (najlepiej 2 razy kliknij na link) i dajesz kopiuj (KONIECZNIE MYSZKĄ !) No i masz czysty link do fotki, więc wchodzisz na forum i piszesz [img]Adres Fotki[/img]. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Ostróda
![]() |
![]() ![]() ![]() Człowieku Pamiętaj o "[IMG]." Przed obrazkiem....... a po "[/IMG]." oczywiście bez kropek =) Ostatnio edytowany przez Ungoliathos - 29-04-2005 o 18:02. |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Może być, ale niektóre texty są banalne, źle orkowski i angielski troche był.
|
![]() |