Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kolejna kompromitacja TVNu. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=74991)

Thero 30-04-2006 11:02

Nie chcę robić z siebie wielkiego prawnika, ale chyba nazywanie kogoś szaleńcem czerpiącym przyjemność z uzależniania ludzi podchodzi pod odpowiedzialność karną? Najwyżej i tak może skończyć się na tym, że niewydarzony aktor, pani psycholog od siedmiu boleści, przeprosi twórców gry.

Ppa 30-04-2006 11:08

a moze wkoncu zamiast gadac ktos by napisal do TVN meila??

Kadeni 30-04-2006 11:10

"Mądra" Pani Psycholog oczernila Cip Soft w oczach nie doświadczonych tibijczykow.. To juz przekracza wszelkie możliwości :/

Ppa 30-04-2006 11:20

dobra email z wytykanka juz poszedl do TVN

wyslalem go na adres [email protected] i nie jestem pewien czy to dobry adres...

a pozatym TVN robi niezla reklame Tibi :D

Ppa 30-04-2006 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telwyn
Mam linka ze strony z nagraniem fragmentu "Faktów" o tibi...

http://www.cda.pl/gry-online/filmy/tvn_t.php

LOL najlepsze jest:

"Moj kolega jest knajtem i wali z axa a ja jestem ddruidem i wale z rozdzki"

Ja sie zaczynam bac o to co tibia moze zrobic z mozgu...

a pozatym TVN mogl by pokazac tibie od tej dobrej strony bo np w tibi nie chodzi oto zeby kogos zabic...tibia jest przedewszystkim od nauki gry w zespole np. sam druid walacy z rozdzki nie zabije demona potrzebny jest mu knajt walacy z axa zeby powalic demona

nie no ja z tego kolesia nie moge :D

Koszyk 30-04-2006 11:28

Hmm *wstaje z podlogi i wziaz nie moze sie przestac brechtac* bardzo mnie to rozbawilo... najsmiesniejsze jest to ze nie powiedzili o paccu... wtedy dopiero sie zaczyna siedzienie po 15h dziennie.
Zreszta powinni zalozyc sobie postacie i zobaczyc jak sie w Tibię gra, Bo mowienie ze niemozna sie wylogowac nigdy z gry tylko uprzysksza nam graczom Tibijskim gre poniewaz:

Zaraz zaczna sie czepiac rodzice ,,w co grasz? ile grasz?''
i zaczna sie znami wyklucac...

Serious Sam 30-04-2006 11:34

Powiedzieli też, że gre można się wylogować po zdobyciu "poziomu"(levela)

O czym wszyscy Tibijczycy wiedzą, że to nie prawada !
Niech ta reporterka sobie założy postać w Tibi,a potem robi z tego reportaż
bo tak to tylko wie o Tibi od tego głupka "mój kolega wali z axa, a ja jestem druidem i wale z różdżki" :/ nie wiem co o tym myśleć. K%$#^ niech się zastanowią co robią !!!!!!!!!!!!

kamyk778 30-04-2006 11:43

"Zaraz zaczna sie czepiac rodzice ,,w co grasz? ile grasz?''
i zaczna sie znami wyklucac..."

Moze telewizji TVN o to chodzi ? ;) W kazdym razie ja sie poklocilem z mama po tym reportazu...

Koszyk 30-04-2006 11:56

Mozna z powodzeniem stwierdzic ze Tibijczycy są gatunkien zagrozonym.
A potem moze byc gatunkiem bliskim wyginieciu :P

kam454 30-04-2006 12:02

Ja uważam iżnawetdobrze gada. Tibia uzależnia, i nie gadajcie gupot bo zaczynacie przypominać tego ziomka co matkę krzesłem pobił. Ale muszę również przyznać że przesadziła trochę. Gram w Tibie od roku i przez nią kumpel chciał mnie pobić bo stracił jakąś tam tarcze (zdaje się że to była beholder shield)

Jerzolux 30-04-2006 12:06

Polsce gratulujemy pani psycholog a kaliforni Chucka Norrisa

sphinx123 30-04-2006 12:07

Najpierw zobaczę ten program w całości a potem ocenię... Omader dał tylko te negatywne strzępki audycji :)

Vision 30-04-2006 12:08

Ja widzialem ten program i zeczywiscie to co ta pani psycholog mowila bylo...niezgodne z prawda.
PS:Hail Marcin Meller xD za obrone graczy tibijskich ;p

Vision 30-04-2006 12:18

2 Up
Zapytales ktora gra nie uzaleznia.Odpowiem Ci ta w ktora nie lubisz grac :D

Tego kolesia co sie wypowiedzial:"Moj kolega ma knighta i wali z axe a ja mam druida i wale z rozdzki" bym znalazl i ubil -.-"(ofc w Tibi :P)

Einstein15 30-04-2006 12:28

Tvn

Ten tvn tez nie ma sie czego czepiac .X( X(.A ta psycholog to mnie dobila :D :D .Kazda gra uzaleznia !!!. Gratz Mellerowi za obrone tibii :).

Mr. Jigsaw 30-04-2006 12:29

hahahaha masakra z tymi mediami 8o normalnie brechtam si godzine :P

Vanhelsen 30-04-2006 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez King Mati
Powiem to tak napisalem list do tvn co o tym mysle skopiowalem ten news z tibia.pl ale nie podalem od kogo go mam. Nastepna pewnie bedzie UWAGA ciekawy jestem co oni sobie jeszce wymysla. Mi sie wydaje ze twurcy gry mogli by sie ubiegac o odszkodowanie za gadanie na nich takich glupot ale co do tego nie wiem jak jest :d

I jesli tibia.pl moze przetlumaczyc ten tekst na jezyk angielski to niech wysle do cipsoftu bo mi sie wydaje ze bez problemu moga ich pozwac.

Wolność mediów kolego, wolność mediów...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szpicel
Z powodu Droma powstala na forum chora atmosfera. News byl niepotrzebny, niewiem czym kierowal sie Drom piszac go. Chwilowym nadadem złości? Po "aferze wroclawskiej" niepojawil sie zaden news, a tu po emisji 7 minutowego kawalka programu na forum az wrze. Od admina mozna by sie spodziewac wiekszej dojzalosci. Teraz szare masy spamuja w tym temacie i prawie kazdy powtarza: "Ta pani psycholog...". Czy o to Tobie chodzilo, zeby dzieci ciebie poparly? Jezeli nie to jako dojzala osoba mogles to przewidziec.

Święta racja, to dziwne, dlaczego nawet słowa o "wypadku" nie było, ale już po TVNie (i innych) się jeździ...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wilux
Jaka CHORA BABA uzaleznienie i negatywy mogli by sądzic jagby ludzie chodzili i zucali z kamieni(sd) w ludzi (pk ing) na REALU -ALE TAK NIE JEST. To wtedy co powiedziec co po harrym potterze skakali z miotlami z 10 piętra

Sorry, ale uzalerznienia nie poznaje sie po tym, że ktoś przenosi grę/książkę do reala, to jest już choroba psychiczna. Uzalerznienie jest wtedy, gdy stawiasz Tibie na pierwszym miejscu, a resztę mam gdzieś, łącznie z rodziną i życiem. A co skakających "potterów", pierwsze słysze, a na pewno media by takiej nagonki na pottera nie przegapiły.

Matiz666 30-04-2006 12:43

Pani psycholog sie troszke co do tej gry pomylila, ale nie bede komentowal tego zachowania, po prostu nie powinno sie oceniac czegos wedlug paru niklych danych. Ten link do reportarzu na temat Tibii nie byl akurat razem z ta pania psycholog, ale rowniez jest tam prare bzdur mowiacych zle o Tibii. Ten chlopiec co sie wypowiadal na temat postaci jego i kolegi jest przykladem na to jak gra moze kaleczyc nasz akcent i jezyk angielski. Powiedzial on "Ja gram knajtem", a powinno byc "Ja gram NAJTEM" i tutaj sie zwracam do wrzystkich, ktorzy tak mowia, poniewaz jestem pewien ze ponad 50% grajacych w Tibie mowia "knajt".
Dziekuje za uwage :)

Pozdro
~Matiz

BOtter 30-04-2006 12:45

OMG!!
Jakieś noobki opowiedzieli im o tej grze i teraz gadają głupoty. Jakieś "komputerowe maczo" wymyślają :o

"yyy...Mój kolega wali z aksa...yyyy... a ja jestem yyy druidem i wale z yyyy z rozdzki" Czy ten noob który to powiedział może się tutaj odezwać?

PS: Nie wiem czy widzieliście ale na tym filmie ktoś przeglądał forum tibia.pl :P

Don Torpedos 30-04-2006 13:03

przyczepili by sie do ludzi uzależnionych ale od jakiś prochów itp. a nie taniej sensacji szukają

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:33.