![]() |
#1 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Jak się okazuje stacja TVN nie potrafi uczyć się na własnych błedach i dalej mówia głupoty o Tibii.
Dzisiaj rano w programie Dzień Dobry TVN została zaproszona bardzo mądra pani psycholog, która widocznie jest ekspertem Tibijskim i wszystko o nas i o twórcach gry wie. Pani psycholog stwierdziła, że Tibia została tak zrobiona, że nawet gdy wyłączymy komputer postać ciągle zostaje w grze i zostało to zrobione po to, aby bardziej uzależniać od gry. Ale to nie koniec mądrości pani psycholog, w dalszej części rozmowy pani psycholog stwierdziła, iż Tibia została stworzona przez szalonych ludzi, którzy nie maja żadnego zysku z gry i robią to dla samej przyjemności uzależniania ludzi. Jedyną mądrą osobą w studiu okazał sie Pan Marcin Meller - redaktor naczelny Playboya, który to próbował wtyłumaczyć, że nie ma co się przejmować grą, która nie jest taka groźna, bo przecież jest wiele gorszych patologii. Przynajmniej jedna osoba to zauważa z mediów. Nie wiemy czy mamy się śmiać z głupoty pani psycholog, czy mamy płakać nad tym, że taka stacja jak TVN pozwala głosić takie kłamstwa. Jedno jest pewne - Gratulujemy TVN kompletnej kompromitacji w oczach kilkuset tysięcy polskich Tibijczyków. Jeśli któryś z naszych czytelników dysponuje nagraniem tego programu, będziemy wdzieczni za kontakt z nami, albo wrzucenie go na video.google.com i podanie nam linka. ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 29-04-2006 o 16:42. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() gratz TVN
![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Guildford(UK)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Minne Reid
Profesja: Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Hiberna
Poziom: 17
![]() |
![]() to jest żałosne ale czego spodziewać się po nieumiejących racjonalnie myśleć pismakach z "Tiwien".
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Sverige
Stan: Aktywny gracz
Imię: Toth Dragonheart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
Poziom: 8
Skille: 10/10
|
![]() Nie maja sie czego czepiac..
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() nie widzialem tego, ale z tego co tu wyczytalem to tylko leżec i kwiczec mi sie chce ^^ Polakom gratulujemy TVNu
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() OMFG!!!!!!!! ROFLZONKBLZ!!!!!!!!
dotychczasm uwazalem TVN za stacje bardzo dobra i prawie bezbledna.....od tej pory stacja TVN jest dla mnie smieciem....poprostu NO OMFG plicks pani psycholog to kompletny nóbz ![]() podsumowanie: pani psycholog-powinna sie sama udac do psychologa ![]() stacja TVN-byla prawie idealna.....od dzisiaj kompletne scierwo moja opinia-ROFLZONKBLZ ![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() tVN rulez... Jakby ktoś miał tą audycję i wrzucił na np. google video byłbym wdzięczny.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() JA JA ! MY FRIENDS ! dzis miałem taką beke z tego ze to poezja. Nawet mojej mamie wytłumaczyłem róznice a ona o tibi ma jakotakie pojecie bo wie co to pacc i ze postac nie zostaje w grze. Wiec przyłaczam sie do gratulacji stacji TVN!
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL....Zaprosili jakas babe która nawet nie wie co to tibia.Po prostu wypowiada sie zeby ludziom zycie zepsuc.Niech sie puknie w główke a dopiero potem niech sie wypowiada. A co do samego TVN.Moze by zaczeli mówić o rzeczach naprawde waznych.....a nie widza problem tam gdzie go nie ma.A co do wczesniejszej audycji to specjalnie wzieli takich 2 idiotów.,,Ja wale z axa a mój kolega z różdzki".Mogli sie go jeszcze spytac co to znaczy axe
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Stan: Niegrający
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() HAHAHAH. Ogladalem to... Dziwie sie ze przezylem ten atak smiechu.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Początkujący
Imię: Vonius
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 35
Poziom mag.: 43
|
![]() Qrde no szalona baba! Co ona zgłupiała czy co? teraz cała polska myśli że ci co grają w tibie to siedzą przed kompem 24h na dobę a jak się im neta rozłączny to biją krzesłami wszystkich kogo widzą! No ludzie paranoja! TVN też jest cwany bo pyta o Tibia bachory dla których ta gra to drugie życie! Niech zapytają troche starszych dla których ta gra to tylko zabawa a nie drugie życie! Taka mądra ta pani psycholog a pewnie jak każda kobieta robi zakupy. To też choroba! Wydawanie pieniedzy na ubrania które tylko raz włozy a potem do szafy to choroba! Może prowadzić do bankructwa. Niech ona najpierw popatrzy na siebie a potem niech oskarża innych. Przecież tibia ma swoje pozytywne strony. Trzeba tylko chcieć poszukać ich a nie tylko od złej strony!
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Bogatynia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kempol Druid
Świat: Elera
Poziom: 26
Skille: 14/15
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Nie no to jest rozbrajające. TVN uważałem za fajną stacje ale teraz jak mają takich ludzi zapraszać to aż sie chce płakać. Jak by to zoabczył CIpsfot to nie wiem co by sie stało szczególnie za to że nic z tego nie mają ... Moim zdaniem TVN schodzi na psy!!
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Carlin, a dokladniej jezeli chodzi o miasto to zminiam je jak skarpetki
![]() |
![]() Rotfl... Brak słów... Niech może w końcu powstanie jakiś program o pozytywnych stronach tibi i żeby mówił o tibi ktoś kto sie na niej zna...
![]()
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Lokacja: exiva "Ravollo
Imię: Ravollo
Gildia: Haknięty/porzucony
Świat: Guardia
Poziom: 96
Skille: hacked
Poziom mag.: 63
|
![]() szaleni ludzie ? LOL . niech ona coś stworzy.. a wogóle to była jakaś drugorzędna redaktorka TVN-u pewnie. musiała powiedzieć bo by wyleciała. takie jest moje zdanie -.- powiem tylko że TVN to noob-y
![]() LOL |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Świat: Valoria
![]() |
![]() Serdecznie Pozdrawiam Panią Psycholog !!
![]() No Comment ... ROTFL
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Nie no oni przerastaja juz radio maryja ;\
Ale najbardziej to mnie zadziwiła ta "PANI PSYCHOLOG" Wydaje mi sie że ona to wogule nieumie korzystać z komputera ![]() ![]() A kiedyś tak ich lubiałem ;/ |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() Prawda boli aż tak bardzo?.Oczywiście dziennikarzom nie chodzi o nas wszystkich,ale nie oszukujmy sie są wśród nas ludzie którzy spędzaja po 15 godz dziennie.Ja znam wiele przypadków co przez tibie ktoś kibluje w szkole.Więc ludzie nie wkręcajcie samym sobie że to nieprawda
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
|
![]() LOL
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Ojca Tadeusza prosze zostawić w spokoju!
TVN to kłamcy i lamerzy.nie mają materiału na uwagę czy fakty to wymyślają jakieś bzdety. Ja również przyłanczam się do gratulacji.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |