Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Kolejna kompromitacja TVNu. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=74991)

Dr. Omader 29-04-2006 16:10

Kolejna kompromitacja TVNu.

Jak się okazuje stacja TVN nie potrafi uczyć się na własnych błedach i dalej mówia głupoty o Tibii.

Dzisiaj rano w programie Dzień Dobry TVN została zaproszona bardzo mądra pani psycholog, która widocznie jest ekspertem Tibijskim i wszystko o nas i o twórcach gry wie. Pani psycholog stwierdziła, że Tibia została tak zrobiona, że nawet gdy wyłączymy komputer postać ciągle zostaje w grze i zostało to zrobione po to, aby bardziej uzależniać od gry. Ale to nie koniec mądrości pani psycholog, w dalszej części rozmowy pani psycholog stwierdziła, iż Tibia została stworzona przez szalonych ludzi, którzy nie maja żadnego zysku z gry i robią to dla samej przyjemności uzależniania ludzi.

Jedyną mądrą osobą w studiu okazał sie Pan Marcin Meller - redaktor naczelny Playboya, który to próbował wtyłumaczyć, że nie ma co się przejmować grą, która nie jest taka groźna, bo przecież jest wiele gorszych patologii. Przynajmniej jedna osoba to zauważa z mediów.

Nie wiemy czy mamy się śmiać z głupoty pani psycholog, czy mamy płakać nad tym, że taka stacja jak TVN pozwala głosić takie kłamstwa. Jedno jest pewne - Gratulujemy TVN kompletnej kompromitacji w oczach kilkuset tysięcy polskich Tibijczyków.

Jeśli któryś z naszych czytelników dysponuje nagraniem tego programu, będziemy wdzieczni za kontakt z nami, albo wrzucenie go na video.google.com i podanie nam linka. :)

Maniack 29-04-2006 16:13

gratz TVN :)

Kerin Tale 29-04-2006 16:13

to jest żałosne ale czego spodziewać się po nieumiejących racjonalnie myśleć pismakach z "Tiwien".

Kyczyn 29-04-2006 16:14

Omg

Nie maja sie czego czepiac..

Vekegi 29-04-2006 16:16

nie widzialem tego, ale z tego co tu wyczytalem to tylko leżec i kwiczec mi sie chce ^^ Polakom gratulujemy TVNu

Inhabitant of Morgana 29-04-2006 16:16

Roflzonkblz

OMFG!!!!!!!! ROFLZONKBLZ!!!!!!!!
dotychczasm uwazalem TVN za stacje bardzo dobra i prawie bezbledna.....od tej pory stacja TVN jest dla mnie smieciem....poprostu NO OMFG plicks pani psycholog to kompletny nóbz :faceoff: no kurcze ale pani psycholog.....wie moze ktos jej nazwisko, imie, maila albo cos bo osobiscie chce ja wyzwac od dziwki albo poprostu jej osobiscie wreczyc list z moja opinia na temat jej gluoty.....OMFG buahahahhahah Dr. Omader.....czatuj dalej na takie programy bo niezle sie usmiac mozna z idiotyzmu jednej z najlepszych polskich stacji buahuahuahauhauhauha

podsumowanie:
pani psycholog-powinna sie sama udac do psychologa:P; i kogos kto umie grac w tibie;]
stacja TVN-byla prawie idealna.....od dzisiaj kompletne scierwo

moja opinia-ROFLZONKBLZ :D

Midarth 29-04-2006 16:17

tVN rulez... Jakby ktoś miał tą audycję i wrzucił na np. google video byłbym wdzięczny.

drut 29-04-2006 16:18

JA JA ! MY FRIENDS ! dzis miałem taką beke z tego ze to poezja. Nawet mojej mamie wytłumaczyłem róznice a ona o tibi ma jakotakie pojecie bo wie co to pacc i ze postac nie zostaje w grze. Wiec przyłaczam sie do gratulacji stacji TVN!

Miszczu 29-04-2006 16:20

LOL....Zaprosili jakas babe która nawet nie wie co to tibia.Po prostu wypowiada sie zeby ludziom zycie zepsuc.Niech sie puknie w główke a dopiero potem niech sie wypowiada. A co do samego TVN.Moze by zaczeli mówić o rzeczach naprawde waznych.....a nie widza problem tam gdzie go nie ma.A co do wczesniejszej audycji to specjalnie wzieli takich 2 idiotów.,,Ja wale z axa a mój kolega z różdzki".Mogli sie go jeszcze spytac co to znaczy axe X( .

Master of Puppets 29-04-2006 16:20

HAHAHAH. Ogladalem to... Dziwie sie ze przezylem ten atak smiechu.

Flashman 29-04-2006 16:20

Odp.

Qrde no szalona baba! Co ona zgłupiała czy co? teraz cała polska myśli że ci co grają w tibie to siedzą przed kompem 24h na dobę a jak się im neta rozłączny to biją krzesłami wszystkich kogo widzą! No ludzie paranoja! TVN też jest cwany bo pyta o Tibia bachory dla których ta gra to drugie życie! Niech zapytają troche starszych dla których ta gra to tylko zabawa a nie drugie życie! Taka mądra ta pani psycholog a pewnie jak każda kobieta robi zakupy. To też choroba! Wydawanie pieniedzy na ubrania które tylko raz włozy a potem do szafy to choroba! Może prowadzić do bankructwa. Niech ona najpierw popatrzy na siebie a potem niech oskarża innych. Przecież tibia ma swoje pozytywne strony. Trzeba tylko chcieć poszukać ich a nie tylko od złej strony!

Kempollo 29-04-2006 16:20

O M G

Nie no to jest rozbrajające. TVN uważałem za fajną stacje ale teraz jak mają takich ludzi zapraszać to aż sie chce płakać. Jak by to zoabczył CIpsfot to nie wiem co by sie stało szczególnie za to że nic z tego nie mają ... Moim zdaniem TVN schodzi na psy!!

matiz hanka 29-04-2006 16:22

Rotfl... Brak słów... Niech może w końcu powstanie jakiś program o pozytywnych stronach tibi i żeby mówił o tibi ktoś kto sie na niej zna...;)

Ravollo 29-04-2006 16:23

Lol

szaleni ludzie ? LOL . niech ona coś stworzy.. a wogóle to była jakaś drugorzędna redaktorka TVN-u pewnie. musiała powiedzieć bo by wyleciała. takie jest moje zdanie -.- powiem tylko że TVN to noob-y :)

LOL

Metal Master 29-04-2006 16:24

Serdecznie Pozdrawiam Panią Psycholog !! :baby: Żenada ...
No Comment ... ROTFL

MarkoRoz 29-04-2006 16:25

Nie no oni przerastaja juz radio maryja ;\

Ale najbardziej to mnie zadziwiła ta "PANI PSYCHOLOG"
Wydaje mi sie że ona to wogule nieumie korzystać z komputera :P ( To by tłumaczyło takie gadanie głópot :P )

A kiedyś tak ich lubiałem ;/

Mrok 29-04-2006 16:25

Prawda boli aż tak bardzo?.Oczywiście dziennikarzom nie chodzi o nas wszystkich,ale nie oszukujmy sie są wśród nas ludzie którzy spędzaja po 15 godz dziennie.Ja znam wiele przypadków co przez tibie ktoś kibluje w szkole.Więc ludzie nie wkręcajcie samym sobie że to nieprawda;).

Filemon6 29-04-2006 16:26

LOL8o ...ta pani psycholog sama powinna isc do pani psycholog(a może do pana to bardziej pomoże?):D

Seanos 29-04-2006 16:27

G-R-A-T-Z T-V-N Ale mądra ta pani psycholog:baby: Dajcie wiecej debili w telewizji!!

Walekifa 29-04-2006 16:28

Ojca Tadeusza prosze zostawić w spokoju!

TVN to kłamcy i lamerzy.nie mają materiału na uwagę czy fakty to wymyślają jakieś bzdety. Ja również przyłanczam się do gratulacji.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19.