![]() |
WANTED niczym PIS zadzi swoim panstwem obiecuje lepsza azure bez wojen itp itd wantd jak i pis pelen jest przekretow i niewyjasnionych wymuszen szybkich butow(BOH) pelne jest tez afer. PIS i WANTED maja nieudolnego i niezadobrze prezentujacego sie w telewizji szefa z calym szacunkiem dla Jarka i Drazia .Ich przeciwnikami sa 2 GILDIE PO I DOF ktore za wszelka cene chca zabrac im wladze na swiecie i w Polsce.Kiedy dof zaszalal w venore to bylo niczym ujawnienie tasm prawdy przez pania posel Sandre Beger wanted jak i pis zostaly oslabione i wielu ludzi przestalo lubic te 2 gildie ale jednak wanted podnioslo sie i wygralo kolejna bitwe z dofem ;( dof jak i Po maja jeszcze szanse na przejecie wladzy musza sie tylko bardzo postarac.:cup:
JEZELI KOMUS SIE TO NIEPODOBALO PROSZE MNIE ZABARDZO NIEJECHAC :p |
@up
Zal.pl !!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
@up
Jak coś Ci się nie podoba to zmień to. Jak jesteś taki odważny to idź walcz a nie pierdzielisz na forum o tym, że DoF nie ma odwagi. Nie wszyscy muszą całymi dniami siedzieć na tibii tak jak to robi taki jeden słynny nieuk z azury którego mi nawet nie szkoda. Prawde mówiąc nie zawsze będą go rodzice utrzymywać a z tibii raczej nie wyżyje ;) |
Jeszcze DOF wroci w wielkim stylu ;)
|
Ciągłe to gadanie "DoF wróci", "wyzwolimy ten serwer" itp. tylko, że nic z tego nie wychodzi. Pełno motywacji do walki ze strony userów do kontynuawania wojny a ja śmiem przypuszczać że ludziom z DoFu - z resztą nie tylko im - nie chce się już użerać wanted i mają wszystko w wysokim poważaniu i tibie i ten cały zafajdany serwer. Dla większości zostały już tylko smutne resztki sentymentu do Azury...
|
Cos w tym jest ze nam sie nie chce :P
co nie zmienia faktu ze ktoregos dnia moze nam sie zachciec :P popekować troszke :) a wczoraj piłem z Sandra browara :D [znaczy ja browar ona cole :( ] fotki w krótce :) |
@up
Suppperr! Cala azura czekala na to jak sie wszystkim pochwalisz, ze piles "browara" z Sandra !! YEAH !! GZ !! Wes walnij jeszcze posta na forum.tibia.com i org tez. |
Ja i Sandra rozgromilismy Kana w bilardzie8o.
Co do fotek to bedzie jak ostanio, ze tylko dla wtajemiczonych z gildii. @tajemniczy Puknac w lep to ty mozesz, to sa wiesci z serwa a my wszyscy/co byli na spotkaniu wczoraj/ gramy na azurze?? wiec ..l.. d(*.*)b ..l.. |
Cors, myslalem, ze jakis ciekawy post, a ty piszesz o jakims spotkaniu w rlu, jakie to ma znaczenie?
|
@tajemniczy111
Glupku wyraznie cors napisal, ze on pil piwo a ona cole, wiec jest roznica idioto. tibia.com i tibia.org to jest kur...w..a to samo pajacu -.- I to ma duzo wspolnego z Azura jak te wszystkie zjazdy itd. bo to sa zjazdy ludzi z Azury a to, ze sie boisz przyjechac to nie nasza juz wina. Popatrz w starych tematach jak wanted pisalo o zjezdzie jak byl w Niedoradzu. Cezarius hacked - kto cie tak urzadzil hrhr?. |
Nie bedzie ciekawych postów
przeciez cały tłum ludzi od 2 miesiecy przekonuje mnie ze dof przegrał tak tak tak - dałem sie przekonac - uwiezyłem wam dof przegrał, nie ma dof, finito kaput, nie jestesmy w stanie nic zrobic i niech tak zostanie ;) znaczenie ma dosc istotne - słyszałem miliony (a znaczna czesc własnie na TYM forum) dywagacji na temat jaka to Sandra nie jest na rl. pragne je wszystkie rozwiac - jest bardzo fajna :) |
Cytuj:
Ale i tak nie masz z Twoim wyglądem u niej szans więc po co to piszesz? :) Jeśli nic się nie dzieje na Tibi to po co piszecie? Znowu nam zamkną topic -.-' |
Cytuj:
Gówno obchadza mnie wasze spotkania, piszcie sobie na prv te bzdury. POzdro Gremb |
@Grebol
Granie to bycie online nie wazne co sie robi chyba, ze siedzi sie afk :P kazdy innaczej rozumie slowo "grac" i kazdy grajac ma swoj cel: -gadac ze znajomymi. -robic runy. -expic. -zabijac. -skillowac itd. itd. itd. itd. |
Cytuj:
Ty ze swoim nickiem i mysle ze z ryjem masz szanse tylko u smigola albo psa o ile dasz mu jakas kielbase to ci moze da dupyy bo po tym co piszesz niewidac ze jestes normalnym, przystojnym i napewno madrym czlowiekem lol :cup: |
Cytuj:
Gadac ze znajomymi. To jedynie zostało :> Chyba ze jakos sie da expic w dp... muahaha :D POzdro Gremb |
Cytuj:
Nie chce nic sugerować,ale znam w rl kolesia ,który tak jak ty zwykł sam się rozbawiać, i on nie jest do końca zdrowy na umyśle :) |
Cytuj:
Co za k***s zrookował Cezariusa? ;( Bekas :* Yours, Emilek :) |
@Tosik ty masz jakis kompleks?
juz z paredziesiat postow napisałes w ktorym to wyszydzasz ze ktos tam brzydki, a ty śliczny i piękniutki. OMG generalnie nie kumam celu - starasz sie zwrócic moja uwage na to ze jesteś śliczny? - sorki ale i tak mi sie nie podobasz - ja wole babki @Dof nic nie robił bo Heg, Sandra na wakacjach byli, Przemo wyjechal, Mexa nie ma wiec generalnie nie bylo nikogo do walki. Ale zebyscie tak od razu nas skreślali :D nikt juz w nas nie wierzy? :) no coz trudno - mimo wszystko osobiscie nadal "In Hegu I trust" @Meet - odpowiadajc na ten spam co mam ostatnio na prv - fotki z meetingu z Sandra wrzuce na pb w poniedzialek albo wtorek jak tylko Heg je zgra z aparatu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03. |