![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Profesja: Knight
Gildia: Defenders Of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
![]() Na początek proszę o nie spamowanie w tym temacie, aby modek nam go nie zamknął
![]() Azura - serwer ciągłej wojny. Prawie od początku trwa wojna, zmieniają się tylko ludzie oraz gildie. Przez ostatnie kilka miesięcy walczy Wanted vs. Defenders Of Fangorn. W pewnym momencie Drazharm, lider gildi Wanted, myślał, że wygrał już wojnę, lecz w tym momencie zaatakował DOF. Zabił Draza, później kilka innych osób. Wtedy wojna zaczęła się znowu. DOF panował kilka dni(tygodni?) na serwie, lecz znowu zaatakowało Wanted. Draz i spółka zrobiło kilka udanych mass logów + kilka open battle które wygrali bez problemu. Znowu zaczęło się panowanie Draza, Urba, Drago i reszty ? DOF próbuje atakować, ale nie za często i nieudanie. Czy DOF zacznie wreszcie grać? Czy Wanted będzie panowało ? Tego dowiemy się w tym temacie ![]() PS. Chyba pasuje? ![]() PS2. Sory jak coś zapomniałem ale jestem retired i nie loguje się za często. Na Tosika wogóle ![]() Yours, Emilek ![]()
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() To zaczynamy "się jechać"!!!!Wanted sux!!!!!!!!111111111111111oneoneoneoneonejedenjede njeden
drazharm jest złyyyyyyyyyyy Dobra żartowałem ;p(co nie znaczy ze "lubie" łontedo) Sytuacja na serverze jest moim zdaniem conajmniej mało chyża. Raz Wanted na wozie, Dof pod wozem i na odwrót. Potrzeba jakiegoś mega-przełomowego wydarzenia, żeby coś się zmieniło(nie mam pojęcia co to może być). Dof przegrywał ostatnie potyczki przez jakieś "nieporozumienia" chociażby akcja w Ankh sprzed paru tygodni. Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 08-10-2006 o 22:12. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Dof mial szpiega na vencie, juz nie ma zoabcyzmy co bedzie sie dzialo
![]() Dzisiaj byla fajna zabawa ![]() ![]()
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Yours, Emilek ![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2006
|
![]() Cytuj:
Panie Emilku to kiedy padaja dziwki azury ?? Mais dragirius i Madzia Nisko i ich alfons Gammbler |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Maciuś(z klanu?)
Tobie już podziękujemy, bana dla niego ![]() A co do wojny mam pytanie czemu ludzie są za wanted a czemu za dofem? Ja poprostu w DOF mam dużo znajomych i nie podoba mi się ciągłe PA wanted :/ a taki gremb? pada z rąk swoich idoli i jeszcze im się liże :/ Yours, Emilek ![]()
#7 |
Zbanowany
|
![]() Ty weź człowieku się zamknij czasem... Potrafisz oceniać ludzi tylko w kategoriach: "zapiłem go w Tipi!yayayaya jest kretynem i ciotom!hahah^^"?? A teraz poczuj się skarcony i udaj się do swojego małego kącika z komputerkiem i w pozycji embrionalnej knuj plany zniszczenia świata.
Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 09-10-2006 o 23:22. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
OI Jak bys ubił 2 chara np. Hegowi nie padł bys? Badz cicho jak nie wiesz jak to sie stało ![]() POzdro Gremb @edit Ja nie płaciłem za to Ty tak ![]()
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. Ostatnio edytowany przez Grebol - 10-10-2006 o 18:34. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Drogi Macku z klanu Oj nie chcialbym miec uwierz mi jedna z nam z rla i sie chwali jak Gamm to frajer temu bede sie cieszyl jak padnie ona zal mi troche Gammblera ale slyszalem ze jest taki jak one nie wiem nie bede pisal Mam nadzieje ze te dziwki padna ![]() Papa Macku z klanu |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Yours, Emilek ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 22:30 10.10.06
Spora ekipa leciala po Marjole... ![]() Pozniej to juz tylko pogawedka na statku. ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Hefalumpf Heg i jego Wuzle
![]() btw shanoz 20 widzie cie wpoznaniu i nie ma zmiłuj ![]() @Emil to ty zabiles dalipiego? "nic nie wiedziałes", a jak heg zaczoł na ciebie "kurwami jaśnistymi" na GC ciskać jak to ma w zwczyjaju czynic to stwierdziłeś ze "pomyliłes SD z UH" gz co chwila nowa wersja Ty po prostu w swojej noobowej naturze chciałes "miec fraga na h lvl" tym swoim noobkiem. Wojna polega na walczeniu za gildie a nie checi podbudowania własnego ego. Dlatego nigdy nie bedziesz w dof. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() wtedy nie wiedziałem co powiedzieć -.- biłem go bo był z wanted
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yours(9letni), Emilek ![]()
#16 | |
Użytkownik Forum
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jasmin Irlawa
Profesja: Elder Druid
Gildia: bez ^^
Poziom: 52
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdjec nie cytujemy ^^
nie bylo sensu wchodzic bo i tak wjazdu nie ma wiekszosc do djinn green tower a tam siedzieliscie jak te lamusy majac przewage liczebna
Death to Fangorn, Hail Mordor! Come not between Nazgul and his prey. prawda o zlodzieju Rydzyku: http://video.google.com/videoplay?do...&q=tvn&pl=true Ostatnio edytowany przez Ashlon - 12-10-2006 o 12:50. |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A kto lubi Mais i Madzie :> wyjatek to Gammbler w koncu alfons |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @Drazharm
lol was bylo chyba 17 a od nas 8 osob albo mnie? czyli was bylo 2x wiecej
Hail ••Avano•• Ostatnio edytowany przez Eldyn - 12-10-2006 o 15:36. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
![]() proponowal bym wziac paru sorkow np Minavand i Patanou z tego co widzialem i jebnac UE (chyba ze bylo duzo noobow, nie przypatrzylem sie)
albo i DoF mogl zejsc i combo nie wiem tez ile bylo sorkow ze strony DoF ;] ale pewnie duzo ![]() sama sandra moze walnac 3 ue, a juz raz to przetestowala, tylko szkoda ze w trapie ;/ zabijajac swojego kumpla ;/