![]() |
Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super
Mamy Geniusza Na Forum! Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Dalej Bo Cie Zjem :d |
To jest najlepszy fake jaki w życiu widziałem. Najlepszy !!! Crowal... jesteś mistrzem w swoim fachu! :cup:
Grafika:10/10 Fabuła:10/10 Humor:10/10 Efekty Specjalne:15/10 |
Super Fake. Na poczatku nowej serii byl przynudnawy
|
@up:
odwoluje...bo mnie zlynczuja |
Cytuj:
a poza tym nie truj ziomie bo to kazdy wie |
Ujme to tak:
Założyłem konto na forum, żeby powiedzieć jak za***iście ci to wychodzi...A teraz powracam na miejsce zbrodni, żeby odświeżyć oświadczenie ;) Człowieku, jesteś niesamowity. Towarzysze temu "fejkowi" od samego powstania...Najlepszy, jaki widziałem. Powiem więcej, wymyka się dowolnej skali. Oby tak dalej! |
za***iste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rób nową częśc bo wybuchnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
|
lol?? czy ja tego nie skomentowalem ?? >.<
Ziom Rewolucja fabula rox wykonanie tez i ogulnie wypas :cup: Pozdr0 |
Człowieku nie mam słow :):) To jest SUPER FAKE !!!!!!! Oby tak dalej man, oby tak dalej :D
|
Cytuj:
Mnie sie bardzo podoba :) |
Mi tez sie podoba ten fake (tylko mi tu nie pisac ze to jest oczywiste...). Nie bede sie czepial do strony graficznej, zreszta teraz juz nie ma za bardzo czego sie w niej czepiac, ale jedno mnie strasznie wnerwia. Nie w faku, u ciebie. Dlaczego wogole nie przyjmujesz krytyki? Zawsze jak ktos ci powiedzial cos zlego od razu sie wnerwiales, bluzgales... Ale i tak uwazam cie za swietnego fake'owca ;]
|
Niech się posypie pacc!!!!!!!!
gratz gratz gratz gratz nalerzy ci się pacc na 1000 lat :cup:
ps. rób to szybcie a bendze dobrze :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
|
Czytam ten fake od powstania.
Czas napisać dla świętego spokoju : 6/6 10/10 100/100 .. i tak do jasnej cholery można do usranej śmierci. Więc, rób dalej fake .. wychodzi nice, a ostatnia część jest +. Co Znaczy że kontynuacja dobrze by zrobiła. <brednia quote="nie czytaj jeśli masz słabe nerwy"> Jedyne co Ci zarzuce (przypadek) to to że co ma piernik do wiatraka .. a konkretnie .. ostatnie części do pierwszych xD Za mało noobów. Mógłbyś w tych walkach ukazać pierwotny plan fake : Orci atakują Rookgard .. Znaczy .. ukaż jak noobki : "rope plx" lub jak padają jak muchy .. włórz w to tak zwany rook xD a bede wdzięczny </brednia> I kontynuuj nowo rozpoczęty wątek. |
Wszystko super, ino do ortografii miałbym czasem zastrzeżenia, ale to w końcu nie jest tu najważniejsze ;] more plx! xD
|
Cytuj:
|
99,500 obejrzeń!!! :D
Ale nie pisałem tego posta, aby mieć tylko podnietę. No więc: Nowy fake będzie: 1. Może(MOŻE) jutro. 2. Do piątku. 3. Na 100% do końca tygodnia. |
Najlepszy fake jaki widzialem!!!
1.000.000.000.000.000.000/1-moja ocena |
ciekawe, ciekawe spoxik fake! :D moja ocena to 8/10 bo mysle ze stac cie na cos lepszego!
|
Cytuj:
|
:/ Sry
musiałem walnąć posta, bo nie chciała się otworzyć strona na której była ostatnia część. Sorry.
Dzięki Danuneko. Jakoś ci się udało :D |
Ponieważ dalej nie widać ja też wale posta
EDIT: 9/10 |
To jest to
Są Fake'i dobre i są fake'i złe .
Ten fake'i do dobrych zalicza się. Jesteś n00bem? Morze... :D |
No niezłe Crowal. 10/10 :p
|
Fajna ta czesc, tylko tam gdzie oni stali na ostatnich screenach nie wyszlo...
Nie bylo wiadomo o co chodzi... czyzby to Doom 3? :D |
Fajne fajne :) Przyciemnienie nie zabardzo ale moze byc :P
Ocena 9.5/10 PS: A co z Master of Darknes?? nie robisz juz go ??:> Pozdr0 |
NIe no, ta gadka przy dziurze RoX ;P Nieźle sie uśmiałem...jakbym widział siebie z qmplami:D A hasełko o za długich xywkach <hehe> Szkoda,że będziesz kończył ten fake. Choć może prawda, że co za dużo, to niezdrowo. Lepiej skończyć u szczytu, niż żałośnie spadać ;) Ale jednak szkoda.
|
jest fajnie rob dalej
przyciemnienie... no nie wiem nawet... |
Najlepszy fake jaki widziałem GZ!!
Ocena: 9.9/10 Było tam kilka błędów |
No niezłe Crowal,oby tak dalej.
|
Jak dla mnie Bajer :blazen:
PS : Oerta ... ty masz napisane w lokacji Corusant a to jest Coruscant :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gratz
jak dla mnie to zarąbiste. robisz najlepsze fake jakie widziełem. masz parę błędów ale to nic w stosunku do całości. pozdro. proszę WIĘCEJ :D B)
|
faajne ale tak dziwnie sie konczy...
|
co dalej?!tak mnie "wciągneło"że kolege ignorowałem
|
jestes THE BEST
twoje fake'i sa najlepsze plx ciag dalszy bo mnie wciagnelo
|
Mhhmmmm... Mam nie za dobrą wiadomość... Mianowicie :
Prawdopodobnie kończe z Fake'ami... Dokończe Orców... TMoD'a dam jeszcze pare odcinków... I nie wiem... Będę chyba ćwiczył grafiki... Pewien czas... Potem MOŻE wrócę i dokończe niektóre Fake'i... Ale jeszcze w 100% nie postanowiłem... :/ P.S. Powód: Nie chce mi sie. Po co mam robić coś... Skoro i tak najnajprawdopodobniej to do niczego nie prowadzi... Acha. Nie musicie spamować, bo itak jeżeli byście pisali coś w rodzaju "zostań... rób fake'i", to i tak decyzje sam postanowię. Powód 2: Itak się wypalam... Robie coraz gorzej... pomysły mam kiepskie... wole zakończyć z osiągnięciami... Niż stopniowo popadać w nędzę... |
Dokładnie. Tak samo sądze. Chociarz w wolnym czasie mozesz robic fake'i co ?? Bo tobie dobrze to wychodzi i wogule masz dobre pomysly. Niechce cie do niczego przekonywac rób jak chcesz.Stwierdzic musze ze Master of Darknes mi sie spodobal :).
PS: Za co sie wezmiesz dokladnie w grafikach ?? Ołówek. Paint. Photo Shop ??:> Pozdr0 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |