Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

zeus1985 15-11-2006 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1080377)
On przynajmniej ma co wspominac z tej gry. A nie jak ty, tylko exp przed oczami i chwalenie sie na forum, ze wypiles piwo a sandra cole :baby: :baby:

Dla Corsa to był "Test męskości" czy jak on to zwie bo już nie pamiętam :)
Tak samo jak skakanie przez ogień, czy kto ile wypije.
Ogólnie jest on żałosny ;(

@Mrok
Jak Ci się nie podoba, nie musisz czytać. Dodaj mnie do listy ignorowanych czy coś w tym stylu i nie będziesz widział moich postów

@Drox
Taa... Z SD musiałeś walić ;p

@Cors
Ty masz chyba jakieś kompleksy, nie wiem. Sorry ale nie moge Ci pomóc, musisz udać się z tym do specjalisty. Nie ma się co wstydzić, psycholodzy i psychiatrzy po to właśnie są.

Horrigan 15-11-2006 13:35

@Sir kiks
Kiedy Cors zaczynal walczyc na Azurze przeciw szwedom to Ty jeszcze w Tibie nie grales... ale to taki malo istotny szczegol :)

Zolwik 15-11-2006 14:07

Grebol mysli,ze jest królem,
a ja sadze,ze jest zwyklym hujem,
więc dissujmy się wszyscy chórem
i przed Grebolem stanmy murem!
Zapierdolmy go,
damy mu kopów sto.
Wykopmy go z Wanted Aca,
bo mamy dość Grebola!
A teraz mykam już,
bo w długopisie kończy mi się tusz.

PS. ZAL ZE JUZ GO NIE WYKOPIEMY! :D

Qba =] 15-11-2006 14:12

Wspomnienia, wspomnienia...
Czasy "Bractwa piwnego" to praktycznie początki azury ;D

@Bloker: Jest wiele osób, których znajomość ortografii pozostawia wiele do życzenia, a są niezawodnymi technikami, inżynierami, itd. itp.
Dla jednych niewiarygodne jest, że ktoś może nie umieć rachunków prawdopodobieństwa i elementów statystyki, dla innych że nie umie poprawnie napisać "gżegżółka".

Grebol 15-11-2006 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zolwik (Post 1080528)
Grebol mysli,ze jest królem,
a ja sadze,ze jest zwyklym hujem,
więc dissujmy się wszyscy chórem
i przed Grebolem stanmy murem!
Zapierdolmy go,
damy mu kopów sto.
Wykopmy go z Wanted Aca,
bo mamy dość Grebola!
A teraz mykam już,
bo w długopisie kończy mi się tusz.

PS. ZAL ZE JUZ GO NIE WYKOPIEMY! :D

HAHAHAHAHAHAHA :D

POzdro
Gremb

tajemniczy111 15-11-2006 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Horrigan (Post 1080491)
@Sir kiks
Kiedy Cors zaczynal walczyc na Azurze przeciw szwedom to Ty jeszcze w Tibie nie grales... ale to taki malo istotny szczegol :)

Moj pierwszy char na azurze powstal jak sprawdzilem, powstal 12 dni po charze Corsa, ale to taki maly szczegol :) Ale jak juz pisalem bylem poczatkujacy w tej grze i na tym servie uczylem sie grac :)

Qual 15-11-2006 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1080965)
Moj pierwszy char na azurze powstal jak sprawdzilem, powstal 12 dni po charze Corsa, ale to taki maly szczegol :) Ale jak juz pisalem bylem poczatkujacy w tej grze i na tym servie uczylem sie grac :)

Sorki za offtopic, jak sie sprawdza kiedy powstal char?

Qba =] 15-11-2006 18:57

good point...

zeus1985 15-11-2006 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qual (Post 1081033)
Sorki za offtopic, jak sie sprawdza kiedy powstal char?

I kto się o to pyta !!! Wielki wojownik Mexu !!!
Nie da sie sprawdzić kiedy powstał char, za to da się sprawdzić kiedy powstało konto.

Qual 15-11-2006 19:56

Yavi moze my nie wiemy jak to sie robi, ale mozliwe, ze tajemniczy111 wie (w co szczerze watpie), wiec sie go pytam i sie nie wtryniaj bo moje pytanie do mojej bojowosci ma sie jak piernik do wiatraka wiec nie wiem zabardzo o co Ci chodzi.
Jak tajemniczemu chodzi o to, ze zrobil konto 12 dni wczesniej od Corsa to napewno nie na Azurze bo Azura powstala w marcu 2004 jak sie nie myle, a Cors utworzyl konto przed powstaniem Azury.

Dandrag 15-11-2006 20:28

Dajcie na luz :p Zostawcie Yaviego, Corsika i całą reszte :p niektórzy maja próbne matury a inni kolokwia na studiach (które wcale nie są takie trudne B) ) więc po co sie dodatkowo stresować. I tak czasy Doom Brigade ownują :) A teraz czas iść obejrzeć meczyk B)

Pozdrawiam
Dandi :]

Alleran 15-11-2006 21:15

Tylko się kłócicie o byle jaki shit. Wrzućcie troche na luz i tyle :p Co do tego sprawdzania to nie da się raczej sprawdzić kiedy powstała postać , tylko acc, więc nie ma się o co spierać.

Jutro maturka z języka obcego 8o zobaczymy jak to będzie

Tosik Tepek 15-11-2006 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alleran (Post 1081617)
Tylko się kłócicie o byle jaki shit. Wrzućcie troche na luz i tyle :p Co do tego sprawdzania to nie da się raczej sprawdzić kiedy powstała postać , tylko acc, więc nie ma się o co spierać.

Jutro maturka z języka obcego 8o zobaczymy jak to będzie

A jak z polskiego poszła? :)

Żeby nie było, że spamuję, Wanted znowu robi porządki? Wymar padł od Ulfmy :D

Frank Horrigan 16-11-2006 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1080377)
On przynajmniej ma co wspominac z tej gry.

Cors niewątpliwie też ;D
Zwłaszcza jak siedział w depo za każdym razem kiedy ćpun Trevelyan zajeżdżał z Synapisem do AB. Nie wiem za co, ale Trev zawsze chciał dorwać Corsa, miał wtedy 51lvl bodajże, przez całą tą afere był retired na pare miechów :D
Wrócił, "tylko z jej powodu".

Qba =] 16-11-2006 12:33

Polski roz. w miare lajtowy, za to angielska część ridingowo-lysningowa troszke harda :D

@Topic: Ja pytanie Mexo odebrałem jako czystą ironię... i chyba tak należało to zrobic :> ?

Cors Ent 16-11-2006 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frank Horrigan (Post 1081928)
Cors niewątpliwie też ;D
Zwłaszcza jak siedział w depo za każdym razem kiedy ćpun Trevelyan zajeżdżał z Synapisem do AB. Nie wiem za co, ale Trev zawsze chciał dorwać Corsa, miał wtedy 51lvl bodajże, przez całą tą afere był retired na pare miechów :D
Wrócił, "tylko z jej powodu".

Kurcze zawsze jak zajrze na tibia.pl to sie czegos ciekawego o samym sobie moge dowiedziec.

Jakim "Synapisem" ?? ktos taki wogle byl na azurze - walczylem z Divi~ od poczatku do konca ale chyba z "Synapisisem" to juz jakas twoja radosna tworczosc bo nikogo takiego nie pamietam.

Treve mnie chcial glownie za Enta - bo Przemo w Divi jak byl to troche mu napsocil.

Na wojnie z Divi bylem bardzo active - pamietam te biegi z szkoly do domu jak o 14.45 konczylem a Minavand na 15 ustawil mass loga :P przynajmniej w formie bylem :D

gralem gralem wtedy - nawet wiecej niz powinienem :P - ale wtedy to była gra - bitwa o edron 1 godzina 30 minut, bitwa o ab 2 godziny 20 minut - to były czasy- to były bitwy :) :)

i niby co za "ona" ?

Qual 16-11-2006 16:44

Corsik za wolna Azure walczyles haha
Synapisa i Synapisisa pewnie nie pamietasz bo nikogo takiego nie ma, ale Synapsisa powinienes :P

Frank Horrigan 16-11-2006 16:53

Cors haha :D
Nie rżnij głupa bo doskonale wiesz o czym mówie, albo masz dziury we łbie z przepicia i nic nie pamiętasz, albo udajesz - i tak dobrze, bo to przeszłość. :D

Synapsis bo o nim mowa to nie moja twórczość tylko stary kamrat wojenny Treve'a

http://www.tibia.com/community/?subt...&name=Synapsis

Może jego char info nic nie mówi, ale to właśnie Trev z nim czaili się na Ciebie non-stop, aż w końcu padłeś na dwarf bridge akurat jak szedłem na PoH ;>
Stare czasy. Jeno mówie, że na brak atrakcji nie narzekałeś.
Potem była akcja jak Cię na PoHu dorwali, Kim, pyskaty naziol Anakin Darkn00b, Nitros i jeszcze paru innych wieśniaków :D

Nie będę się publicznie rozwodził, ale sam przyznasz, że był taki moment kiedy miałeś już nie wracać. A mimo to "pewna" osoba nakręciła Ci banie i oto wróciłeś. Kto to jest, sam powineneś wiedzieć, reszta nieważna.

Cors Ent 16-11-2006 16:57

Przeciez to był mniej niz leszcz
Divinitus tworzyli Mataca, Rulabim, Hawek, Tano, Ambellyn, Thor, Nitros, Manur - to byla bojowa sila Divi - Treve zawsze duzo gadal, a malo walczyl

a Synapsis to nie wiem - pewnie byl tam jakis taki - ale w stylu jak teraz taki np Loraj w Wanted jest - maly, slaby, na walkach sie nie pokazuje - co najwyzej w depo czasem sie pokarze, kupi parcel i da loga

Frank Horrigan 16-11-2006 17:04

Być może i tak...
Czasem zamiast Treve'a i Synapsis'a przychodził Tano z Cavorian'em który grzmocił Cię GS'em w zada przeniesamowicie :P

XIII 16-11-2006 17:21

DoF dostaje po dupsku, a Wanted nawzajem sie wybija...Niedlugo dojdzie do rozlamu.

Gimlos 16-11-2006 17:40

Skoro juz o starych czasach mowa, to mozna zauwazyc ciekawy kontrast miedzy 'dzisiejszymi' a owczesnymi bitwami. W czasie bitwy na Edron, o ktorej wspomnial Cors, zginela 1 ( slownie : jedna ) osoba, Exmind, i to tez po szalenczej uciecze przed SF, popelniajac 'samobojstwo' na demonach. Teraz, przy poteznych kombach jakie maja obie walczace gildie, walka rozstrzygnela by sie duzo szybciej, z wieksza iloscia ofiar. Mi osobiscie bardziej podobal sie ten stary model walki ; ).

A co do Treve~ to najbardziej zaslynal chyba z "duela" z Minavandem, smiali sie z niego wtedy nawet czlonkowie Divi~ : d

Qba =] 16-11-2006 18:20

Stary model walki był może mniej efektywny, ale o wiele bardziej efektowny.
Teraz dobra organizacja, szast-prast i po 100`lvlowych mocarzach nie ma śladu...

tajemniczy111 16-11-2006 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =] (Post 1082983)
Teraz dobra organizacja, szast-prast i po 100`lvlowych mocarzach nie ma śladu...

Tak jak to powiedzal nasz premier " Biale jest biale, a czarne jest czarne."
@down
przeczytaj uwaznie to co wygrubilem, a moze zrozumiesz ta aluzje z premierem.
btw gz fraga. co massa zrobiliscie ?

Qba =] 16-11-2006 21:34

Przeczytałem, ale ciężko jakoś wyciągnąć mi racjonalne wnioski ;)

21:28 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Igragorn. He was killed by Jameha.

Tutaj widać wszystko czarno na białym :)

Raul de Azura 17-11-2006 07:03

hrhrhr [; bywa :P

zeus1985 17-11-2006 07:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura (Post 1083781)
polski lajtowy byl, angielski rozszerzony ciezki -,-

Dasz rade ;) A jak nie dasz, to tak jak mówią nam na studiach: Nie dziś, to za rok ;p ( ale tego Ci nie życze ).

Zlowrogi Yava Lek 17-11-2006 12:13

Raul wierzymy w ciebie dasz rade :D

jet 17-11-2006 19:30

old times

@Zeus
Piotrus jasne, ze pamietam stare czasy, jak expilismy na gorze cyklopow a Ty zawsze miales lepsze skille i "fajniejsze" eq, ale nizszy lvl:P
i mam wszystkie te fotki oczywiscie:)
ale pozniej zaczelo robic sie niemilo na Azurze, brat uskladal kase na RH (wtedy to bylo warte ponad 100k), wyslal oferte na trade a tu za klika minut Hawek: "dark greetings" i oskarzyl Krystiana o zabranie jakiegos loota kumpla (dobre sobie), pozniej Amenhotep padl i wstapil do SF - no i ta wojna generalnie trwa do dzis, tylko ludzie sie zmieniaja^^

Pozdro
Jet

zeus1985 17-11-2006 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jet (Post 1084457)
@Zeus
Piotrus jasne, ze pamietam stare czasy, jak expilismy na gorze cyklopow a Ty zawsze miales lepsze skille i "fajniejsze" eq, ale nizszy lvl:P
i mam wszystkie te fotki oczywiscie:)
ale pozniej zaczelo robic sie niemilo na Azurze, brat uskladal kase na RH (wtedy to bylo warte ponad 100k), wyslal oferte na trade a tu za klika minut Hawek: "dark greetings" i oskarzyl Krystiana o zabranie jakiegos loota kumpla (dobre sobie), pozniej Amenhotep padl i wstapil do SF - no i ta wojna generalnie trwa do dzis, tylko ludzie sie zmieniaja^^

Pozdro
Jet

To już nie jest ta sama wojna jakbyś nie zauważył, bo Polacy tłuką się z Polakami.

Zolwik 17-11-2006 22:08

lol zbanowany zeus pisze -.-

btw. grebol to ciota

sirmaciek ma juz nowego ownera

Zwieshu 17-11-2006 23:44

Tak sobie przegladalem dzisiaj jak idzie granie moja pierwsza postacia ktora oddalem za niewielka cene ^^ i troche mnie zdziwilo to co zobaczylem:

Name: Grimni
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 47
World: Azura

Nov 17 2006, 19:38:58 CET Killed at Level 48 by Sevril
Nov 15 2006, 17:26:18 CET Killed at Level 50 by Bashiba
Nov 12 2006, 22:02:47 CET Killed at Level 51 by Readon Arce
and by Ptysieczka
Nov 12 2006, 21:59:59 CET Died at Level 52 by fire
Nov 12 2006, 21:58:46 CET Died at Level 53 by fire
Nov 12 2006, 21:57:45 CET Killed at Level 54 by Lady Pina Coladia
Nov 12 2006, 21:57:04 CET Died at Level 56 by fire
and by Lady Pina Coladia
Nov 12 2006, 21:56:12 CET Died at Level 57 by fire
Nov 12 2006, 21:55:42 CET Died at Level 58 by fire
Nov 12 2006, 21:55:10 CET Died at Level 60 by fire
Nov 12 2006, 21:54:35 CET Killed at Level 61 by Grimni
and by fire
Nov 12 2006, 21:54:01 CET Died at Level 63 by fire
and by Grimni
Nov 12 2006, 21:53:08 CET Died at Level 64 by fire
and by Uzeu
Oct 28 2006, 11:44:46 CEST Killed at Level 66 by Loraj
and by Leo ganxta
Oct 26 2006, 12:45:07 CEST Killed at Level 67 by Xhue

Wprawdzie widzialem ze szanowny pan nie potrafil grac bo bodajze 2 dni po tym jak sie z nia rozstalem zaliczyl pierwszego zgona a potem 2 i chyba sie zalamal bo nie lgral przez dloooogi czas no ale zeby tak zniszczyc chara to pzresada.

Zastanawia mnie czy to mogl byc hack bo te dedy od ognia nato moga wskazywac ale mi sie jakos nie wydaje. Sadze ze to sam owner tak potraktowal Grimniego i wg mnie mogl owiele lepiej wykorzystac ten 60+lvl niz samemu sie zabijac chodzby brac udzial w jakichs sporadycznych probach dowalenia czlonkom Wanted (choc wiem ze itak wiele by nie zdzialal ale zawsze cos)

Jesli sie myle, i to jednak byl hack to moze ktos cos powie na ten temat bo na azurce to ja juz nie logowalem sie hohho a moze jeszcze wiecej xD

Qba =] 18-11-2006 01:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwieshu (Post 1085021)
Zastanawia mnie czy to mogl byc hack bo te dedy od ognia nato moga wskazywac ale mi sie jakos nie wydaje.

A mi się wydaję B].
Przeanalizuj dokładnie te deady i zwróć uwagę, że postać pada co kilkadziesiąt sekund, zapewne zaraz po wyjściu z temple...

Zwieshu 18-11-2006 08:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =] (Post 1085168)
A mi się wydaję B].
Przeanalizuj dokładnie te deady i zwróć uwagę, że postać pada co kilkadziesiąt sekund, zapewne zaraz po wyjściu z temple...

Niby tak no ale to sam owner mogl tak samemu sie zabijac i wydaje mi sie ze bylby do tego zdolny jak sie dowiedzialem ze pass miala polowa azury xD

869159 xD

Fiszbin 18-11-2006 11:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1083469)
@down

Po raz kolejny sam się "wkopujesz".

Efektywny i efektowny to dwa różne pojęcia.

Qba miał na myśli to, że kiedyś walki były bardziej widowiskowe, ale zdobywało się mniej frag'ów niż teraz.

Żeby nie było niejasności, przytoczę post Qby.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba

@ Topic

Hawek, o którym jakiś czas temu krążyły plotki że umarł w rl, najwyraźniej żyje i powrócił do gry.
Zaskakujące jak dla mnie jest to, że dołączył do Wanted. Być może za jego przykładem pójdą jego "mejci", w co wole wątpić.

zeus1985 18-11-2006 12:03

@Up
Nie moge się patrzeć na Twój komentarz ;( Stare dobre czasy DB ;(

Zembol91 18-11-2006 12:23

wydaje mi sie ze Hawek chce se pograc tylko na wojnach ale i tak gowno zrobi 100+ palek do tego bez pacc ;]
tak samo jest z Tano , nie widzialem jeszcze zeby sie logowal chwile pogral jak wszedl do wanted i juz gowno ;]

Qba =] 18-11-2006 13:13

Błąd Zembolku: 111 palek, w dodatku pacc- jeśli zrobi gówno, to może nieźle śmierdzieć...

@Fiszbin: W rzeczy samej, dzieki ;)

tajemniczy111 18-11-2006 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fiszbin (Post 1085376)
Po raz kolejny sam się "wkopujesz".

Efektywny i efektowny to dwa różne pojęcia.

taa ? nie gadaj... jezeli ty tez sensu tych slow nie rozumiesz to nie moja wina ;/. Moze to jest zbyt trudne zeby to zrozumiec jak dla Ciebie ;/

@Zembol
Ha ! Za to ty rozwalasz pol azury ! co to dla Ciebie 111 rp

Fiszbin 18-11-2006 15:38

Ale ty głupiś :D spójrz na swój post:
Cytuj:

@down

Wyraźnie wynika z tego, że nie zrozumiałeś tego co napisał Qba(dobra może po prostu źle przeczytałeś). Chyba że to był jakiś mega skryty sarkazm, ale wątpię. Po prostu czytałeś "na szybko" i myślałeś że Qba napisał "kiedyś było efektowniej, teraz jest efektowniej", poczułeś że masz powód żeby go pojechać, a teraz głupio się tłumaczysz. Wracaj do swojej pieczary.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44.