![]() |
Cytuj:
Tak samo jak skakanie przez ogień, czy kto ile wypije. Ogólnie jest on żałosny ;( @Mrok Jak Ci się nie podoba, nie musisz czytać. Dodaj mnie do listy ignorowanych czy coś w tym stylu i nie będziesz widział moich postów @Drox Taa... Z SD musiałeś walić ;p @Cors Ty masz chyba jakieś kompleksy, nie wiem. Sorry ale nie moge Ci pomóc, musisz udać się z tym do specjalisty. Nie ma się co wstydzić, psycholodzy i psychiatrzy po to właśnie są. |
@Sir kiks
Kiedy Cors zaczynal walczyc na Azurze przeciw szwedom to Ty jeszcze w Tibie nie grales... ale to taki malo istotny szczegol :) |
Grebol mysli,ze jest królem, a ja sadze,ze jest zwyklym hujem, więc dissujmy się wszyscy chórem i przed Grebolem stanmy murem! Zapierdolmy go, damy mu kopów sto. Wykopmy go z Wanted Aca, bo mamy dość Grebola! A teraz mykam już, bo w długopisie kończy mi się tusz. PS. ZAL ZE JUZ GO NIE WYKOPIEMY! :D |
Wspomnienia, wspomnienia...
Czasy "Bractwa piwnego" to praktycznie początki azury ;D @Bloker: Jest wiele osób, których znajomość ortografii pozostawia wiele do życzenia, a są niezawodnymi technikami, inżynierami, itd. itp. Dla jednych niewiarygodne jest, że ktoś może nie umieć rachunków prawdopodobieństwa i elementów statystyki, dla innych że nie umie poprawnie napisać "gżegżółka". |
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHA :D POzdro Gremb |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
good point...
|
Cytuj:
Nie da sie sprawdzić kiedy powstał char, za to da się sprawdzić kiedy powstało konto. |
Yavi moze my nie wiemy jak to sie robi, ale mozliwe, ze tajemniczy111 wie (w co szczerze watpie), wiec sie go pytam i sie nie wtryniaj bo moje pytanie do mojej bojowosci ma sie jak piernik do wiatraka wiec nie wiem zabardzo o co Ci chodzi.
Jak tajemniczemu chodzi o to, ze zrobil konto 12 dni wczesniej od Corsa to napewno nie na Azurze bo Azura powstala w marcu 2004 jak sie nie myle, a Cors utworzyl konto przed powstaniem Azury. |
Dajcie na luz :p Zostawcie Yaviego, Corsika i całą reszte :p niektórzy maja próbne matury a inni kolokwia na studiach (które wcale nie są takie trudne B) ) więc po co sie dodatkowo stresować. I tak czasy Doom Brigade ownują :) A teraz czas iść obejrzeć meczyk B)
Pozdrawiam Dandi :] |
Tylko się kłócicie o byle jaki shit. Wrzućcie troche na luz i tyle :p Co do tego sprawdzania to nie da się raczej sprawdzić kiedy powstała postać , tylko acc, więc nie ma się o co spierać.
Jutro maturka z języka obcego 8o zobaczymy jak to będzie |
Cytuj:
A jak z polskiego poszła? :) Żeby nie było, że spamuję, Wanted znowu robi porządki? Wymar padł od Ulfmy :D |
Cytuj:
Zwłaszcza jak siedział w depo za każdym razem kiedy ćpun Trevelyan zajeżdżał z Synapisem do AB. Nie wiem za co, ale Trev zawsze chciał dorwać Corsa, miał wtedy 51lvl bodajże, przez całą tą afere był retired na pare miechów :D Wrócił, "tylko z jej powodu". |
Polski roz. w miare lajtowy, za to angielska część ridingowo-lysningowa troszke harda :D
@Topic: Ja pytanie Mexo odebrałem jako czystą ironię... i chyba tak należało to zrobic :> ? |
Cytuj:
Jakim "Synapisem" ?? ktos taki wogle byl na azurze - walczylem z Divi~ od poczatku do konca ale chyba z "Synapisisem" to juz jakas twoja radosna tworczosc bo nikogo takiego nie pamietam. Treve mnie chcial glownie za Enta - bo Przemo w Divi jak byl to troche mu napsocil. Na wojnie z Divi bylem bardzo active - pamietam te biegi z szkoly do domu jak o 14.45 konczylem a Minavand na 15 ustawil mass loga :P przynajmniej w formie bylem :D gralem gralem wtedy - nawet wiecej niz powinienem :P - ale wtedy to była gra - bitwa o edron 1 godzina 30 minut, bitwa o ab 2 godziny 20 minut - to były czasy- to były bitwy :) :) i niby co za "ona" ? |
Corsik za wolna Azure walczyles haha
Synapisa i Synapisisa pewnie nie pamietasz bo nikogo takiego nie ma, ale Synapsisa powinienes :P |
Cors haha :D
Nie rżnij głupa bo doskonale wiesz o czym mówie, albo masz dziury we łbie z przepicia i nic nie pamiętasz, albo udajesz - i tak dobrze, bo to przeszłość. :D Synapsis bo o nim mowa to nie moja twórczość tylko stary kamrat wojenny Treve'a http://www.tibia.com/community/?subt...&name=Synapsis Może jego char info nic nie mówi, ale to właśnie Trev z nim czaili się na Ciebie non-stop, aż w końcu padłeś na dwarf bridge akurat jak szedłem na PoH ;> Stare czasy. Jeno mówie, że na brak atrakcji nie narzekałeś. Potem była akcja jak Cię na PoHu dorwali, Kim, pyskaty naziol Anakin Darkn00b, Nitros i jeszcze paru innych wieśniaków :D Nie będę się publicznie rozwodził, ale sam przyznasz, że był taki moment kiedy miałeś już nie wracać. A mimo to "pewna" osoba nakręciła Ci banie i oto wróciłeś. Kto to jest, sam powineneś wiedzieć, reszta nieważna. |
Przeciez to był mniej niz leszcz
Divinitus tworzyli Mataca, Rulabim, Hawek, Tano, Ambellyn, Thor, Nitros, Manur - to byla bojowa sila Divi - Treve zawsze duzo gadal, a malo walczyl a Synapsis to nie wiem - pewnie byl tam jakis taki - ale w stylu jak teraz taki np Loraj w Wanted jest - maly, slaby, na walkach sie nie pokazuje - co najwyzej w depo czasem sie pokarze, kupi parcel i da loga |
Być może i tak...
Czasem zamiast Treve'a i Synapsis'a przychodził Tano z Cavorian'em który grzmocił Cię GS'em w zada przeniesamowicie :P |
DoF dostaje po dupsku, a Wanted nawzajem sie wybija...Niedlugo dojdzie do rozlamu.
|
Skoro juz o starych czasach mowa, to mozna zauwazyc ciekawy kontrast miedzy 'dzisiejszymi' a owczesnymi bitwami. W czasie bitwy na Edron, o ktorej wspomnial Cors, zginela 1 ( slownie : jedna ) osoba, Exmind, i to tez po szalenczej uciecze przed SF, popelniajac 'samobojstwo' na demonach. Teraz, przy poteznych kombach jakie maja obie walczace gildie, walka rozstrzygnela by sie duzo szybciej, z wieksza iloscia ofiar. Mi osobiscie bardziej podobal sie ten stary model walki ; ).
A co do Treve~ to najbardziej zaslynal chyba z "duela" z Minavandem, smiali sie z niego wtedy nawet czlonkowie Divi~ : d |
Stary model walki był może mniej efektywny, ale o wiele bardziej efektowny.
Teraz dobra organizacja, szast-prast i po 100`lvlowych mocarzach nie ma śladu... |
Cytuj:
@down przeczytaj uwaznie to co wygrubilem, a moze zrozumiesz ta aluzje z premierem. btw gz fraga. co massa zrobiliscie ? |
Przeczytałem, ale ciężko jakoś wyciągnąć mi racjonalne wnioski ;)
21:28 You see a dead human (Vol:10). You recognize Igragorn. He was killed by Jameha. Tutaj widać wszystko czarno na białym :) |
hrhrhr [; bywa :P
|
Cytuj:
|
Raul wierzymy w ciebie dasz rade :D
|
old times
@Zeus
Piotrus jasne, ze pamietam stare czasy, jak expilismy na gorze cyklopow a Ty zawsze miales lepsze skille i "fajniejsze" eq, ale nizszy lvl:P i mam wszystkie te fotki oczywiscie:) ale pozniej zaczelo robic sie niemilo na Azurze, brat uskladal kase na RH (wtedy to bylo warte ponad 100k), wyslal oferte na trade a tu za klika minut Hawek: "dark greetings" i oskarzyl Krystiana o zabranie jakiegos loota kumpla (dobre sobie), pozniej Amenhotep padl i wstapil do SF - no i ta wojna generalnie trwa do dzis, tylko ludzie sie zmieniaja^^ Pozdro Jet |
Cytuj:
|
lol zbanowany zeus pisze -.-
btw. grebol to ciota sirmaciek ma juz nowego ownera |
Tak sobie przegladalem dzisiaj jak idzie granie moja pierwsza postacia ktora oddalem za niewielka cene ^^ i troche mnie zdziwilo to co zobaczylem:
Name: Grimni Sex: male Profession: Elite Knight Level: 47 World: Azura Nov 17 2006, 19:38:58 CET Killed at Level 48 by Sevril Nov 15 2006, 17:26:18 CET Killed at Level 50 by Bashiba Nov 12 2006, 22:02:47 CET Killed at Level 51 by Readon Arce and by Ptysieczka Nov 12 2006, 21:59:59 CET Died at Level 52 by fire Nov 12 2006, 21:58:46 CET Died at Level 53 by fire Nov 12 2006, 21:57:45 CET Killed at Level 54 by Lady Pina Coladia Nov 12 2006, 21:57:04 CET Died at Level 56 by fire and by Lady Pina Coladia Nov 12 2006, 21:56:12 CET Died at Level 57 by fire Nov 12 2006, 21:55:42 CET Died at Level 58 by fire Nov 12 2006, 21:55:10 CET Died at Level 60 by fire Nov 12 2006, 21:54:35 CET Killed at Level 61 by Grimni and by fire Nov 12 2006, 21:54:01 CET Died at Level 63 by fire and by Grimni Nov 12 2006, 21:53:08 CET Died at Level 64 by fire and by Uzeu Oct 28 2006, 11:44:46 CEST Killed at Level 66 by Loraj and by Leo ganxta Oct 26 2006, 12:45:07 CEST Killed at Level 67 by Xhue Wprawdzie widzialem ze szanowny pan nie potrafil grac bo bodajze 2 dni po tym jak sie z nia rozstalem zaliczyl pierwszego zgona a potem 2 i chyba sie zalamal bo nie lgral przez dloooogi czas no ale zeby tak zniszczyc chara to pzresada. Zastanawia mnie czy to mogl byc hack bo te dedy od ognia nato moga wskazywac ale mi sie jakos nie wydaje. Sadze ze to sam owner tak potraktowal Grimniego i wg mnie mogl owiele lepiej wykorzystac ten 60+lvl niz samemu sie zabijac chodzby brac udzial w jakichs sporadycznych probach dowalenia czlonkom Wanted (choc wiem ze itak wiele by nie zdzialal ale zawsze cos) Jesli sie myle, i to jednak byl hack to moze ktos cos powie na ten temat bo na azurce to ja juz nie logowalem sie hohho a moze jeszcze wiecej xD |
Cytuj:
Przeanalizuj dokładnie te deady i zwróć uwagę, że postać pada co kilkadziesiąt sekund, zapewne zaraz po wyjściu z temple... |
Cytuj:
Niby tak no ale to sam owner mogl tak samemu sie zabijac i wydaje mi sie ze bylby do tego zdolny jak sie dowiedzialem ze pass miala polowa azury xD 869159 xD |
Cytuj:
Efektywny i efektowny to dwa różne pojęcia. Qba miał na myśli to, że kiedyś walki były bardziej widowiskowe, ale zdobywało się mniej frag'ów niż teraz. Żeby nie było niejasności, przytoczę post Qby. Cytuj:
Hawek, o którym jakiś czas temu krążyły plotki że umarł w rl, najwyraźniej żyje i powrócił do gry. Zaskakujące jak dla mnie jest to, że dołączył do Wanted. Być może za jego przykładem pójdą jego "mejci", w co wole wątpić. |
@Up
Nie moge się patrzeć na Twój komentarz ;( Stare dobre czasy DB ;( |
wydaje mi sie ze Hawek chce se pograc tylko na wojnach ale i tak gowno zrobi 100+ palek do tego bez pacc ;]
tak samo jest z Tano , nie widzialem jeszcze zeby sie logowal chwile pogral jak wszedl do wanted i juz gowno ;] |
Błąd Zembolku: 111 palek, w dodatku pacc- jeśli zrobi gówno, to może nieźle śmierdzieć...
@Fiszbin: W rzeczy samej, dzieki ;) |
Cytuj:
@Zembol Ha ! Za to ty rozwalasz pol azury ! co to dla Ciebie 111 rp |
Ale ty głupiś :D spójrz na swój post:
Cytuj:
Wyraźnie wynika z tego, że nie zrozumiałeś tego co napisał Qba(dobra może po prostu źle przeczytałeś). Chyba że to był jakiś mega skryty sarkazm, ale wątpię. Po prostu czytałeś "na szybko" i myślałeś że Qba napisał "kiedyś było efektowniej, teraz jest efektowniej", poczułeś że masz powód żeby go pojechać, a teraz głupio się tłumaczysz. Wracaj do swojej pieczary. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44. |