![]() |
Cytuj:
|
moj nick juz byl podawany. Jednak odrazu mowie czas mam dopiero w niedziele wiec masz czas na przygotowania. Moze okolo 16 ? aha moj nick to Relosu
|
przepraszam ale
niewiem jak zrobic zeby grac co mam zrobic z tymi plikami co je pobralem ?
|
Cytuj:
|
Wspaniale!
Wspaniala wiadomosc, ze gracze z Tibii zaczynaja grac w DotA:)
To naprawde swietna gra, a jesli chodzi o walki to juz jest delicja. |
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=NA2WEZg_nvk Gracz z Tibii to co setny użytkownik odwiedzający ten dział xd |
tobie chyba sie cos pogieło we łbie, co 1000 xD
|
Nick : Nearek
najczesciej PDRy ; > Jak cos to podbic, pozatym jeszcze sie 'ucze'... nie robmy offtopuuu :D |
garena : mroziako . invitowac i pisac kto. jescze 8-10 gier, ding 17 lvl i spieprzam z tych low roomow.
|
http://www.youtube.com/watch?v=rAKbI...eature=related
DotA 3D aka Demigog. Ktos w to gral? Lepsze/gorsze od DotA? Czy nie mozna tych 2 tytulow ze soba porownywac? Bo z tej wideo-recenzji mozna smialo wnioskowac ze to jest DotA 3D :P |
Z tego co facet mówi, to Demigod nie jest typowym klonem doty, tak jak to wyglądało z zapowiedzi. Chyba nie ma tych gier co porównywać.
|
Wszystkich z białegostoku i okolic zapraszam na turniej doty ktory odbedzie się na EGU na politechnice Białostockiej. Wiecej info na www.egu.org.pl.
|
Wyślijcie mi PW albo napiszcie tu jak chce ktoś 1v1 (czy drużynowo, ale wtedy trzeba zebrać ekipe). Gram na b-necie (nie moge hostować) i na Garenie.
|
Jest ktos chętny na 1v1 bądź 2v2 ???? : )
/takie male odswiezenie tematu |
1v1 na garenie ZAWSZE. gg: 1002880 nick na ga: mroziako
|
Mam problem z grą na Garenie. Mam W3 TFT w wersji 1.21 i gdy wchodzę do jakiegoś z pokoi to w grze i tak go nie wykrywa... o_O Firewall wyłączony.
@down Ale coś nie mogę zapdejtować :/ |
Cytuj:
|
Dobra, już działa. DoTA nadal jednak wącha pałę. Czy w Garenie jest jakaś wyszukiwarka pokoi, bo chciałbym pograć w Footmenów ;] ?
|
Europe RPG room i masz futmensów od zaj****ia i jeszcze więcej.
|
a wiecie może, czy na Garenie, czy innym lewym battlenecie grają w Heroes & Armies? Nie mogę się zalogować na europejskiej bramce, a na innych chyba w to nie grają.
Taki błąd mi wyskakuje: Nie udało się połączyć z battle.net Możliwe, że łączysz się z niewłaściwym serwerem. Jeśli używasz modemu, to przed połączeniem z Battle.net musisz recznie połączyć się z internetem. ktoś kojazy czym to może być spowodowane? Wszystkie inne kontynenty mi działają. Robiłem reinstalke gry, w między czasie format i cały czas tak samo. Keye oryginalne, kupne |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06. |