Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Odnośnie New Serva (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76896)

spider-bialystok 30-05-2006 19:20

Ja moze pojde na nowy serv ale tylko na non-pvp:p Idzie ktos? ;p

Bartozo 30-05-2006 20:59

Ja mam nadzieje ze moze jeszce jutro wyjda, bo jak nie to chyba sie zalamie

Lossan 31-05-2006 16:19

pamietacie moze kiedy byl nowy serwer rok temu ??

Jemiol91 31-05-2006 16:32

Kurcze czekam na new serwa juz ho ho bo za xerene sie nie bralem bo szkola a teraz wakcje to mozna grac..Tylko jak bedzie non-pvp to lipa=[[PLX NEW SERV

Toowreck 31-05-2006 17:29

Jak dla mnie to mozna spac spokojnie, mysle ze servery wyjda jakos pod koniec czerwca, czyli wtedy gdy horda dzieci otrzymuje prezent zwany wakacjami. Kyra wyszla na swieta bozego narodzenia, Xerena jakos na ferie zimowe wiec teraz wypadaloby na wakacje. Jedynym pocieszeniem jest to ze rok temu w Maju wyszla Morgana i jakis tam inny swiat, wiec moze... keep dreaming;]

Bartozo 31-05-2006 19:00

Ja mam taka cicha nadzieje, ze moze jutro wyjda bo dzis znow mini up ostatnio techniczny wiec.....

Arte 31-05-2006 20:27

też mysle że koniec czerwca/poczatek lipca po update

dwafmen 31-05-2006 20:33

jak dla mnie moze wychodzic kiedy chce (byle szybko)

Xaorix 31-05-2006 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arte
też mysle że koniec czerwca/poczatek lipca po update

Jesli uwazasz, ze nowe servy wyjda po letnim update (nie jakis technicznych tylko tych duzych), a twoje przypuszczenia stana sie rzeczywistoscia to chyba nie pogramy sobie na wakacjach na nowych servach. :)
Ja obstawiam albo jutro, albo koncowka czerwca, jakos po 20.

Xoltor 01-06-2006 00:05

Bedzie Git! xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toowreck
Jedynym pocieszeniem jest to ze rok temu w Maju wyszla Morgana i jakis tam inny swiat, wiec moze... keep dreaming;]

Nie "jakiś tam inny świat" tylko Selena X(
Też chce sprawdzić sie na NOWYM !! :baby:

FyFy 01-06-2006 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lossan
Ide na nowy swiat a ze mna wielu kumpli (40 +) i wielu z pacciem (12 +) ... chcem zrobic z wami polska rodzine ktora bedzie walczyci i zadzic na swiecie TYM RAZEM DAMY RADE !!
musimy sie zgrac co do nazwy rodziny zebysmy mieli wspolna koncowke takie jak juz istnieja typu " majere " " ire" " cornel" i wiele innych .... czekam na propocycje .... licze ze dacie z siebie wszystko bo ja mam wielkie plany na wakacje.

Nie chce cie obrażać ale z tego co piszesz wyglądacie na grupke noobow i nic tam nie osiągniesz:baby:

Zoczek 01-06-2006 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhythm
Yeah 12 paccow xDDD no to na pewno bedziecie zadzic ;] Zmiecie was pierwsza, lepsza ekipa dobrze zgranych szwedow :) Pewnie nawet nie wiecie co to Ventrilo/TeamSpeak xDDDD

hyhy pwned xD

Fenza 01-06-2006 02:23

Przetrwaja tylko power gamerzy i sharerzy , reszta odpada .

FyFy 01-06-2006 02:26

-.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fenza
Przetrwaja tylko power gamerzy i sharerzy , reszta odpada .

No jesczcze tylko 2 tygodnie nauki więc nie bądz taki pewnyB)
W wakacje "uczciwi" gracze też mają szanse8o

Arte 01-06-2006 08:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xaorix
Jesli uwazasz, ze nowe servy wyjda po letnim update (nie jakis technicznych tylko tych duzych), a twoje przypuszczenia stana sie rzeczywistoscia to chyba nie pogramy sobie na wakacjach na nowych servach. :)
Ja obstawiam albo jutro, albo koncowka czerwca, jakos po 20.

czemu nie pogramy? ;P

a to co mówisz..po 20 czerwca, oj to by mi pasowało :P

Arte 01-06-2006 08:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FyFy
No jesczcze tylko 2 tygodnie nauki więc nie bądz taki pewnyB)
W wakacje "uczciwi" gracze też mają szanse8o

no to napisał Power Gamerzy :P
Ale i tak wiadomo że 99% na nowych servach z top 200 sharuje konto :P
Może są niekiedy wyjątki.

Xaorix 01-06-2006 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arte
czemu nie pogramy? ;P

a to co mówisz..po 20 czerwca, oj to by mi pasowało :P

Mowisz, ze nowe servy wyjda po update, a update raczej szybciej
niz pod koniec sierpnia nie wyjdzie. Z tego wychodzi, ze nie pogralibysmy sobie na nowych servach jesli wyszlyby one po update. Jednak watpie zeby taka opcja byla prawdopodobna. ;)

jaronosk 01-06-2006 21:42

;((( no i dzie te nowe servy, myślałem że wyjdą pod koniec maja a tu chu*, dalej ich niema, a jeżeli tak jak mówisz że wyjdą pod koniecz czerwca to chyba yebne, ja dalej licze na to że bedą na dniach......................durne CIPy

Bilon 03-06-2006 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Newron
Znam ten ból :p
Ja czekam juz od 2 tygodni od kąd zdałem maturke ;(
A go ciągle nie ma. Dziś muszą dac bo inaczej tak myśle doszli do wniosku aby nie dawac nowych bo maja i tak nie pelne serwery az do wakacyjnych ale z drugiej strony muszą pamiętac że na nowy świat wybiera się duża liczba graczy więc czekajmy. Jak nie dadzą nowych w tym tygodniu to możemy zapomniec o serwerach do 1 lipca X(

....no i co teraz bedziemy czakac do conajmniej 1 lipaca X( .....bo jakos nie widac serwerkow :( .Ale ciekwi mnie jedno z kad ty taki info masz :confused: (juz wariuje na chacie...tak chce grac,ale tylko na new serwie....dojsc do czegos B) )
pozdro.

Rico Mistik 04-06-2006 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FyFy
Nie chce cie obrażać ale z tego co piszesz wyglądacie na grupke noobow i nic tam nie osiągniesz:baby:

Zamknij dziób szczeniaku.. Nie ty jestes tu od oceniania kto jest grupką noobów a kto nie... Denerwują mnie tacy ludzie jak ty... Osz ty.. Ale mnie poniosło.. Jesli masz zamiar kolejnym razem bezpodstawnie krytykować to trzym dziób na kłódkę!!

Do reszty forumowiczów po jaką Ho**re stękacie "kiedy wreszcię bedzie serwer, mam straszną ochote pograć," ojej ... Jesli masz zamiar stękać i się błaźnić to wyjdz.. Nikt nie ma zamiaru słuchac lamentów starej baby.

Pomysl co wnosisz do tematu dopiero pózniej pisz..

Gdzie się podziały modki..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42.