![]() |
Ja moze pojde na nowy serv ale tylko na non-pvp:p Idzie ktos? ;p
|
Ja mam nadzieje ze moze jeszce jutro wyjda, bo jak nie to chyba sie zalamie
|
pamietacie moze kiedy byl nowy serwer rok temu ??
|
Kurcze czekam na new serwa juz ho ho bo za xerene sie nie bralem bo szkola a teraz wakcje to mozna grac..Tylko jak bedzie non-pvp to lipa=[[PLX NEW SERV
|
Jak dla mnie to mozna spac spokojnie, mysle ze servery wyjda jakos pod koniec czerwca, czyli wtedy gdy horda dzieci otrzymuje prezent zwany wakacjami. Kyra wyszla na swieta bozego narodzenia, Xerena jakos na ferie zimowe wiec teraz wypadaloby na wakacje. Jedynym pocieszeniem jest to ze rok temu w Maju wyszla Morgana i jakis tam inny swiat, wiec moze... keep dreaming;]
|
Ja mam taka cicha nadzieje, ze moze jutro wyjda bo dzis znow mini up ostatnio techniczny wiec.....
|
też mysle że koniec czerwca/poczatek lipca po update
|
jak dla mnie moze wychodzic kiedy chce (byle szybko)
|
Cytuj:
Ja obstawiam albo jutro, albo koncowka czerwca, jakos po 20. |
Bedzie Git! xD
Cytuj:
Też chce sprawdzić sie na NOWYM !! :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
hyhy pwned xD |
Przetrwaja tylko power gamerzy i sharerzy , reszta odpada .
|
-.-
Cytuj:
W wakacje "uczciwi" gracze też mają szanse8o |
Cytuj:
czemu nie pogramy? ;P a to co mówisz..po 20 czerwca, oj to by mi pasowało :P |
Cytuj:
no to napisał Power Gamerzy :P Ale i tak wiadomo że 99% na nowych servach z top 200 sharuje konto :P Może są niekiedy wyjątki. |
Cytuj:
niz pod koniec sierpnia nie wyjdzie. Z tego wychodzi, ze nie pogralibysmy sobie na nowych servach jesli wyszlyby one po update. Jednak watpie zeby taka opcja byla prawdopodobna. ;) |
;((( no i dzie te nowe servy, myślałem że wyjdą pod koniec maja a tu chu*, dalej ich niema, a jeżeli tak jak mówisz że wyjdą pod koniecz czerwca to chyba yebne, ja dalej licze na to że bedą na dniach......................durne CIPy
|
Cytuj:
pozdro. |
Cytuj:
Do reszty forumowiczów po jaką Ho**re stękacie "kiedy wreszcię bedzie serwer, mam straszną ochote pograć," ojej ... Jesli masz zamiar stękać i się błaźnić to wyjdz.. Nikt nie ma zamiaru słuchac lamentów starej baby. Pomysl co wnosisz do tematu dopiero pózniej pisz.. Gdzie się podziały modki.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42. |