Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

Pavvulonik 04-11-2006 10:48

@Tosik
Mowisz zeby tylko niezamkneli tematu to poco gadasz nienatemat wyrazajac swoja opinie o wygladze Corsa lol :baby:

@Cors
Ja wierze w was no moze niema sandry, hega, przema itp ale jak wruca to wezcie sie pospieszcie bo zaraz Elite Crusher wbije 170 albo wiekszy lvl i bendze lipa musicie dobrze wykozystac sandre i innych sorkow poprostu wystarczy chciec. :cygaro:

Nazgool 04-11-2006 11:12

.. zrob to....zrob tamto..bo cos tam

Chyba dobrze wiemy co mamy robic? Wiec prosze nie rozkazuj nam. DoF ma przerwe od Tibii i powiem wam dziekuje Wanted za to co robia bo lepiej mi sie zyje bez Tibii. Oczywiscie jak beda jakies akcje to ja bedeB) . Narazie noopasy expijcie puki wielki pan draz pozwala wam by potem moc zabrac to co zarobiliscie:evul:

Ps. nieebedzie zadnych fotek ze zlotu dla nieupowaznionych;(
Cors ogarnij sie8o

Talib 05-11-2006 10:43

A mi sie wydaje ,ze DoF teraz pieprzy. "Mamy przerwe , mamy przerwe". Po co to mowicie? Mozecie sie pogodzic z tym,ze przegraliscie...

Cors Ent 05-11-2006 14:06

Wican
Nov 05 2006, 13:12:40 CET Killed at Level 127 by Mais Dragirius
and by Weraxin

Weraxin
Nov 05 2006, 13:27:16 CET Killed at Level 88 by Minavand
and by Grit-monster

Arucard la'flak
Nov 05 2006, 13:26:48 CET Killed at Level 102 by Drazharm
and by Minavand

pieprzenie pieprzeniem :D
tu idzie o zycie jak widze :P jak nie my to inni :D

Qual 05-11-2006 14:13

Tak wlasnie Drazharm traktuje swoich lojalnych memberow albo robia sobie walki miedzy soba xD

Talib masz racje nie moge sie z tym pogodzic :(

dudo17 05-11-2006 14:15

Wican
Nov 05 2006, 13:12:40 CET Killed at Level 127 by Mais Dragirius
and by Weraxin

Z tego wynika ze lizanie dupy wanted nie wyszlo wiec kochana Mais zmienia oboz i mysli ze bedzie lizac dupe DOF zeby grac na serverze zal.pl
zobaczymy dalej co sie bedzie dziac na kochanej azurce

Qba =] 05-11-2006 14:22

@dudo: Z tego wynika, że niektórzy ludzie potrafią postawić wyżej własne wartości i przyjaciół niż grę na tym serwerze.

Bełchatów 3ma się razem.

szkoda że wszystko przespałem...

Kullka 05-11-2006 14:46

.........................

Arucard 05-11-2006 15:40

............

Zembol91 05-11-2006 16:25

WTF !?!?!?

Chcial bym sie dowiedziec o co poszlo ;] i jakim cudem mais nie padla ;]
Co sie stalo to nie wiem ale wanted ma coraz mniej krakersow ;p

tajemniczy111 05-11-2006 16:29

Dlaczego do tego doszlo ??

dudo17 05-11-2006 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =] (Post 1064481)
@dudo: Z tego wynika, że niektórzy ludzie potrafią postawić wyżej własne wartości i przyjaciół niż grę na tym serwerze.

Bełchatów 3ma się razem.

szkoda że wszystko przespałem...

co wspolnego ma mais?

Najwyzsza prawda 05-11-2006 16:52

Prosta sprawa Amenhotepowi sie w glowie przewrocilo.Najpierw okradl Urbaxxa,potem mimo zakazu robil pa z Gammblerem,a na koniec poklocil sie ze wszystkimi w gildii ze niby on jest ten ostatni sprawiedliwy bo oddal co ukradl tak sadzil a prawda jest taka ze jakby przez przypadek sie nie wygadal to nigdy by zlodziejskiego lupu nie oddal.Wiadomo bylo ze kwestia czasu bylo kiedy Wanted sie pozbedzie tej zlodziejskiej bandy.Niestety banda zrobila pierwszy krok ubijajac Wicana z ktorym od jakiegos czasu sie klocili niestety nie wiem o co.Teraz beda opowiadac ze jacy to oni honorowi ze nie dadza sobie w kasze dmuchac ze trzymaja sie razem i inne bzdury, prawda jest taka ze to banda zlodziei ktorych najwyzszy czas sie pozbyc.

Cors Ent 05-11-2006 17:24

Amen okradł urbexxa? masz na mysli ten motyw kiedy zczyscili urbexowi balkon w domku? to amen zrobił? :o

"banda złodzieji" hahaha dobre sobie - panie najwyzsza prawda spadłys z tego swojego "lojalnego prodrazowego krzesełka" jak bys kiedys sie dowiedział na ile i w jaki sposób drazharm opied*la swoich memberów

tu "szlachetni drazowie" tam "banda złodzieji"
a o Entach nikt juz nic nie mówi, nikt juz o nas nie pamieta? :(

Qba =] 05-11-2006 17:25

Nie wiesz nic ani o Amenie, ani o zadnej osobie z Bełchatowa. Swoim postem uświadomiasz tylko o swojej niewiedzy i głupocie.
Nie masz pojęcia jakie są relacje między nami, nie masz pojęcia kim jesteśmy.
Wróć tam, skąd przyszedłeś.

@Cors: widac za malo sie udzielacie ;]

Zembol91 05-11-2006 17:28

mysle ze bedzie sie dzialo to samo co bylo gdy shanoz i satan i paru innych wyszlo z wanted ;]
zobaczymy nowe akcje ;]

Talib 05-11-2006 19:11

PRzypomina mi to sytuacje starozytnego Rzymu, byli tak potezni ,ze nikt nie mogl do nich podskoczyc... Dopiero ich sprzeczki we wnetrzu zniszczyli Rzym. Tak samo walki, sprzeczki we wnetrzu zniszcza Wanted.Roftl.

Najwyzsza prawda 05-11-2006 19:33

Pewnie ze nie wiem nic o Amenie bo znam typa tylko z gry, a znajac go z gry moge smialo powiedziec ze to zlodziej przynajmniej w grze bo o tym tu mowimy.Okradl Urbexxa i to fakt niezaprzeczalny wiec nie wiem co chciales udowodnic Qba swoim postem.
Cors widze masz dalej kompleks Draza, mnie nigdy nie okradl i nieslyszalem tez zeby okradl kogos z gildii wiec nie mam z tym zadnego problemu.Natomiast znam przypadek membersa dofu ktory swego czasu okradl cie ze swoim sulechowskim kamratem w depo w Venore ile to bylo 500k? Wiec zacznij czepiac sie swoich a nie szukasz wszedzie syfu a pod nosem go nie widzisz.Dziwne ze ty zawsze wiesz wszystko najlepiej gdzie sie co dzieje.
A co maja tu ludzie o was pisac jak wy jak ty to powiedziales "nie macie czasu na gre".Chociaz kazdy wie ze jakbyscie teraz dostali carte blanche to latalibyscie po tibii jak nigdy ,no coz nie mozecie wiec cos zostaje tylko mowienie brak czasu.

Eldyn 05-11-2006 20:22

@Najwyzsza prawda
Tylko, ze ja nie okradlem kumpla z gildi tylko mojego wroga...

fea_umarth 05-11-2006 21:03

ja zawsze wiem wszystko najlepiej;) i wiem jedno ze z pierwotnej ekipy wanted zostalo bardzo malo ludzi i z czegos sie to bierze .i bedzie sie dzialo bo gdy drazetka nie ma zagrozenia to bierze sie za swoich co mu nie pasuja a byli potrzebni do walki. on woli takiego wicanka pacanka co jak draz burknie albo powyzywa dziewczyne od szmat to uda , ze nie slyszy a pb bolcow na expa szybko w podskokach przynosi.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:59.