Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Orci atakują rookgard (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=33706)

Neoliquirius 21-12-2005 08:13

He he he fajne znowu :P Szkoda ze konczysz,poczytalbym se raz na czas :/ Rzeczywiscie zarabiscie by sie czytalo caly ten temat jakby nie bylo ilustam wiadomosci typu <gzgzgz 100/1, rub dalej plx>. Wiem ze tyle osob juz pisalo ze tez sie wkurzaja o to ale sie do nich dolaczam po prostu :)

Dark Alphadron 21-12-2005 10:38

Nie no, Crowal. Zostawić fake'i?Wiem, twoja wola, ale mam prośbę: nie dawaj np. 2 odcinków i koniec. To by było cienkie. Jeszcze tak z 5 ich powinno być(przynajmniej). A one wcale złe nie są. Są super. Więc zastanów się jeszcze nad pozostaniem przy fake'ach. Bo twoje fake są najlepsze jakie kiedykolwiek widziałem. Sam chciałbym umieć robić takie fake'i...
P.S Sorki za chaotyzm, ale za bardzo się denerwuję

_bodzio 22-12-2005 10:29

Supcio bardzo mi sie podoba ten fake

lantres 24-12-2005 12:32

Heh

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _bodzio
Supcio bardzo mi sie podoba ten fake

Co za entuzjazm...Przecierz ten fake to jest najbardziej za***isty nie tylko fake z tibii ale ze wszystkich gier!!!

Gladiator Klayman 25-12-2005 15:10

GENIALNE!! Normalnie niemoge.... niedośc że na początku było fantastycznie, to z każdym następnym odcinkiem jest coraz lepsze... :)

Czekam na następne... B)

1000000000/10

Noro 25-12-2005 15:52

Znakomite... z fake na fake nie kończą ci się pomysły i cały czas to wszystko jest niestamowicie ciekawe

Ocena (tymczasowa):9,5/10

P.S
Mam nadzieje, że będą następne części (czekam z niecierpliwością)

Ninteles 26-12-2005 11:51

Podoba mi sie :) Szkoda tylko że to fake ;(

Crowal 26-12-2005 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ninteles
Podoba mi sie :) Szkoda tylko że to fake ;(

Zakładasz nową postać, chcesz wyjść na Mainland... I co? Masz załóżmy 7lvl. Atakują Orcowie. I co? Tracisz swój BP i załóżmy katane. Aż takie to fajne?
-.-"

Gratol 26-12-2005 19:45

DO DUPY FAkE ALE NIE ZROBIE LEPSZEGO ;(

Mag-Iron 26-12-2005 20:08

Bardzo dobra historyjka ;) ...

Crowal 26-12-2005 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gratol

... A na jakiej podstawie to wnioskujesz???

Szymson 26-12-2005 22:17

Wedlug mnie twoje fejk'i są świetne. :) Wogule masz talent do robienia fejk'ów ;) z niecierpliwością czekam na kolejną częśc B)

Deatox 26-12-2005 23:10

łAdny i pomyslowy fake ...gratulacje pomyslu

Damian_ 27-12-2005 12:34

Ten feke'i jest zaje fajny mozna powiedziec ze za******* X(
GoSciu masz talent nie wiem czy ktos zrobi lepszy a wy tylko nazekac umiecie a sami nie robicie. Macie racje niekiedy jest cos niedociagniete ale wy na to jak chieny :( Plz more and fast

lantres 27-12-2005 16:35

Czekac

Hej zrób następną część! Crowal ty masz talent.Mógłbyś na tym zarabiać i być miliarderem ale na razie zrób przyjemność czytelnikom twojego fake'a i zrób następną część bo aż mnie ciary przechodzą na myśl co by mogło być w następnej części xDxDxD

Dark Alphadron 27-12-2005 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gratol

Lol, ale inteligentny komentarz. Nie podoba się? To spadaj i nie spamuj.

Qui Din 28-12-2005 16:40

No no niczego sobie już czekam na następne odcinki.

Renarde 29-12-2005 00:20

Niezła reszta ale to moje ulubione ;) . Zrób że żucili kamyczkiem na prawo a ork podbiegł i dostał 2 w łep ale ty robisz ty decydujesz
10/10 tamte,to 10+/10

Jeryx 29-12-2005 09:37

Fajnie

Ciekawe Jak Pociagniesz Dalej Ta HistoryjkĘ :d Czekam

Dark Alphadron 30-12-2005 13:54

No ja też czekam, ale coś długo. Mógłbyś się pospieszyć z tym(albo chociaż datę podaj)? A reszta użytkowników ma ode mnie taką wiadomość: NIE SPAMUJCIE POSTAMI TYPU " GRATZ ZA****STY FAKE OCENA 1365474265/10!!! przez was tak trudno znaleźć jakikolwiek fragment fake'a.

Crowal 30-12-2005 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alphadron
No ja też czekam, ale coś długo. Mógłbyś się pospieszyć z tym(albo chociaż datę podaj)? A reszta użytkowników ma ode mnie taką wiadomość: NIE SPAMUJCIE POSTAMI TYPU " GRATZ ZA****STY FAKE OCENA 1365474265/10!!! przez was tak trudno znaleźć jakikolwiek fragment fake'a.

1. Zawsze będą takie posty. -.-"
2. Spis wszystkich części umieściłem w poście numer. 1.
3. Jak jesteś taki mądry, to przeczytaj cały temat. -.-, powiedziałem coś kilka razy, a tego już nie chce mi się powtarzać.

Myślę że od niedługa będziecie czekać o wieeeleeee dłużej... Gdyż chyba lepiej żebym robił raz, jak naprawdę mi się zachce, niż wogóle nie robił... -.-, albo robił siągle i bez sensu. Zepsuł cały Story.

Danuneko 31-12-2005 09:57

Pisze posta żeby było widać powyższą wiadomość...Jest na dość ważna żeby odświeżać

Plask 31-12-2005 11:27

Niewiem jak mogles wytrzymac tyle odcinkow robienia i wogle 10/10 :)

Eraiva 31-12-2005 11:34

Swietne to Twoje opowiadanko! Nie czytalam wszystkiego, bo to troche duzo, ale juz po pierwszym odcinku uwazam ze jest super!! :D:P
pozdro

Dark Alphadron 04-01-2006 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowal
1. Zawsze będą takie posty. -.-"
2. Spis wszystkich części umieściłem w poście numer. 1.
3. Jak jesteś taki mądry, to przeczytaj cały temat. -.-, powiedziałem coś kilka razy, a tego już nie chce mi się powtarzać.

Myślę że od niedługa będziecie czekać o wieeeleeee dłużej... Gdyż chyba lepiej żebym robił raz, jak naprawdę mi się zachce, niż wogóle nie robił... -.-, albo robił siągle i bez sensu. Zepsuł cały Story.

1. Niestety masz rację :/.
2. Wiem i często go używam gdy np. pokazuję twój fake rodzeństwu.
3. Czytałem cały, ale i tak jakoś nie wiem go miałeś w tym punkcie na myśli(tzn. domyślam się że chodzi o problemy przy robieniu takiego fake'a ale pewny nie jestem).Poza tym nie chciałoby mi się przekopywać przez około 400 postów pełnych spamu typu "gratz, za***isty fake".

A ja myślę że masz rację. tylko szkoda że będzie trzeba czekać... ale czekanie wynagrodzi jakość twojego fake'a.

//EDIT//
@down mam nadzieję że 5/5?

Tefe 04-01-2006 14:48

Crowal powinienes sie pojedynkowac z Avagerem na fak'i 8o jestem ciekaw kto by wygral :D

Ale takto ocena 5 ;)

@ All right's reserved By Tefe

Thomsonik Gardor 05-01-2006 18:27

to sa mistrzowskie zdjecia.Czemu ja tak nie mam:( a wogole to ja jestem pragnienie a ty sprite ok? nawet jesli nie to trudno
http://images.tibia.pl/forum/images/icons/icon9.gif
Król

Dark Alphadron 07-01-2006 07:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez killer_12
baaaardzo chcialby sie pojawic na twoim Crowal fake'i.prosze :confused:

Cytuj:

robisz naprawde mistrzowskie fake'i dlatego chcialbym dostac role w jednym z nich proooooooooosze
Cytuj:

a jesli zechcesz to zrobic to chce miec nick Kangur Gabrys
Cytuj:

oto moje gg jesli to przemyslisz to daj znac 7335418
Po pierwsze : istnieje opcja edit i używaj jej a nie posty walisz.
Po drugie : takie sprawy na priv.

Człowieku przeczytaj Regulamin bo zbliżasz się do bana
@down
Drugi? Ale się zgadzam

Drzamich 08-01-2006 18:01

Crowal na prezyzenta

Crowal na prezyzenta
Crowal na prezyzenta
Crowal na prezyzenta
Crowal na prezyzenta
Crowal na prezyzenta
Twoja obietnica wyborcza może być taka: "Jeśli mnie wybierzecie na prezydenta to ęe robił nowe fake'i"
Crowal na prezyzenta
Crowal na prezyzenta
Crowal na prezyzenta

Pectus 08-01-2006 20:58

Crowal szczerze powiem, że twoje fake`i są w sumie najlepszymi fake`ami jakie widziałem... (a widziałem bardzo mało :D) gratuluję "talentu?" albo "tego czegoś, co sprawia, że twoje fake`i są tak... tak... ZA***ISTE!" wiem, że to głupio pisać takiego posta, ale nie mogłem sie powstrzymać :D od 20:00 (kiedy zacząłem czytać temat) nie mogłem się zatrzymać czytając kolejne części... obawiam się, że nie będziemy musieli długo czekać na następną część (chyba, że potrzebujesz pomocy to moge wysłać parę propozycji)... mam nadzieję, że dzisiaj zasnę :baby:

@up

CROWAL NA KRÓLA FAKE`ÓW!!
__________________________________________________ ________

pozdrooo i nie mogę się doczekać!!

Fake master 08-01-2006 21:09

Historyjka luzik, pomijając to że orc wchodzi kolesiowi za 30hp oraz to że speary lecą z nikąd i kilka jeszcze innych drobiazgów, ale ja sie nie chcę czepiać. Ogólnie spoxik. :baby:

Crowal 09-01-2006 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fake master
Historyjka luzik, pomijając to że orc wchodzi kolesiowi za 30hp oraz to że speary lecą z nikąd i kilka jeszcze innych drobiazgów, ale ja sie nie chcę czepiać. Ogólnie spoxik. :baby:

Boshe ... -.- Spoxik. Speary, to były w pierwszej częśći; więc sie odwal.

lantres 09-01-2006 17:25

Lol

Słuchaj Crowal. Czy ty te Fake'i robisdz za pomaca Tibia Sprite Editor? Jeśli tak to powiedz skąd można go śćiągnąć bo Dl na tibii org nie dziala ??

Luksik 10-01-2006 15:38

Orci arakują!

Podoba mi się, ale pisz bez błedów :]

BIP ISARA 11-01-2006 16:21

Moim zdaniem nie możesz zejść z honorem twoje fake sa coraz gorsze . Postaraj się może będą lepsze. :cup:

_Hellbourne_ 11-01-2006 16:40

Daj spokój.....
Cały czas odświeżasz ten temat a tak w ogóle to nic nie dodajesz.....

Crowal 12-01-2006 07:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Hellbourne_
Daj spokój.....
Cały czas odświeżasz ten temat a tak w ogóle to nic nie dodajesz.....

Ja odświeżam?? Ostatnio był sobie spokojnie na 2/3 stronie a tu znowu ktoś go odświeżył. A fake'a nie daje; bo po prostu nie mam czasu.

Athaniel 12-01-2006 16:20

Nie gadaj tylko rób nowe fejki xD

Baradax 12-01-2006 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Athaniel
Nie gadaj tylko rób nowe fejki xD

Daj mu spokoj -.-
Taki fake wymaga czasu i checi, a ja mysle ze on ma wiecej spraw na glowie niz siedzenie i sklejanie kilku pikseli.
...

Darghtan 13-01-2006 12:30

Orki atakuja rooka

Heh niezłe :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12.