![]() |
He he he fajne znowu :P Szkoda ze konczysz,poczytalbym se raz na czas :/ Rzeczywiscie zarabiscie by sie czytalo caly ten temat jakby nie bylo ilustam wiadomosci typu <gzgzgz 100/1, rub dalej plx>. Wiem ze tyle osob juz pisalo ze tez sie wkurzaja o to ale sie do nich dolaczam po prostu :)
|
Nie no, Crowal. Zostawić fake'i?Wiem, twoja wola, ale mam prośbę: nie dawaj np. 2 odcinków i koniec. To by było cienkie. Jeszcze tak z 5 ich powinno być(przynajmniej). A one wcale złe nie są. Są super. Więc zastanów się jeszcze nad pozostaniem przy fake'ach. Bo twoje fake są najlepsze jakie kiedykolwiek widziałem. Sam chciałbym umieć robić takie fake'i...
P.S Sorki za chaotyzm, ale za bardzo się denerwuję |
Supcio bardzo mi sie podoba ten fake
|
Heh
Cytuj:
|
GENIALNE!! Normalnie niemoge.... niedośc że na początku było fantastycznie, to z każdym następnym odcinkiem jest coraz lepsze... :)
Czekam na następne... B) 1000000000/10 |
Znakomite... z fake na fake nie kończą ci się pomysły i cały czas to wszystko jest niestamowicie ciekawe
Ocena (tymczasowa):9,5/10 P.S Mam nadzieje, że będą następne części (czekam z niecierpliwością) |
Podoba mi sie :) Szkoda tylko że to fake ;(
|
Cytuj:
-.-" |
DO DUPY FAkE ALE NIE ZROBIE LEPSZEGO ;(
|
Bardzo dobra historyjka ;) ...
|
Cytuj:
|
Wedlug mnie twoje fejk'i są świetne. :) Wogule masz talent do robienia fejk'ów ;) z niecierpliwością czekam na kolejną częśc B)
|
łAdny i pomyslowy fake ...gratulacje pomyslu
|
Ten feke'i jest zaje fajny mozna powiedziec ze za******* X(
GoSciu masz talent nie wiem czy ktos zrobi lepszy a wy tylko nazekac umiecie a sami nie robicie. Macie racje niekiedy jest cos niedociagniete ale wy na to jak chieny :( Plz more and fast |
Czekac
Hej zrób następną część! Crowal ty masz talent.Mógłbyś na tym zarabiać i być miliarderem ale na razie zrób przyjemność czytelnikom twojego fake'a i zrób następną część bo aż mnie ciary przechodzą na myśl co by mogło być w następnej części xDxDxD
|
Cytuj:
|
No no niczego sobie już czekam na następne odcinki.
|
Niezła reszta ale to moje ulubione ;) . Zrób że żucili kamyczkiem na prawo a ork podbiegł i dostał 2 w łep ale ty robisz ty decydujesz
10/10 tamte,to 10+/10 |
Fajnie
Ciekawe Jak Pociagniesz Dalej Ta HistoryjkĘ :d Czekam
|
No ja też czekam, ale coś długo. Mógłbyś się pospieszyć z tym(albo chociaż datę podaj)? A reszta użytkowników ma ode mnie taką wiadomość: NIE SPAMUJCIE POSTAMI TYPU " GRATZ ZA****STY FAKE OCENA 1365474265/10!!! przez was tak trudno znaleźć jakikolwiek fragment fake'a.
|
Cytuj:
2. Spis wszystkich części umieściłem w poście numer. 1. 3. Jak jesteś taki mądry, to przeczytaj cały temat. -.-, powiedziałem coś kilka razy, a tego już nie chce mi się powtarzać. Myślę że od niedługa będziecie czekać o wieeeleeee dłużej... Gdyż chyba lepiej żebym robił raz, jak naprawdę mi się zachce, niż wogóle nie robił... -.-, albo robił siągle i bez sensu. Zepsuł cały Story. |
Pisze posta żeby było widać powyższą wiadomość...Jest na dość ważna żeby odświeżać
|
Niewiem jak mogles wytrzymac tyle odcinkow robienia i wogle 10/10 :)
|
Swietne to Twoje opowiadanko! Nie czytalam wszystkiego, bo to troche duzo, ale juz po pierwszym odcinku uwazam ze jest super!! :D:P
pozdro |
Cytuj:
2. Wiem i często go używam gdy np. pokazuję twój fake rodzeństwu. 3. Czytałem cały, ale i tak jakoś nie wiem go miałeś w tym punkcie na myśli(tzn. domyślam się że chodzi o problemy przy robieniu takiego fake'a ale pewny nie jestem).Poza tym nie chciałoby mi się przekopywać przez około 400 postów pełnych spamu typu "gratz, za***isty fake". A ja myślę że masz rację. tylko szkoda że będzie trzeba czekać... ale czekanie wynagrodzi jakość twojego fake'a. //EDIT// @down mam nadzieję że 5/5? |
Crowal powinienes sie pojedynkowac z Avagerem na fak'i 8o jestem ciekaw kto by wygral :D
Ale takto ocena 5 ;) _________________________________ TOiPPŻNJZ - Tylko Osiedle i Przyjaciele Pokazuja Że Nie Jestes Zerem @ All right's reserved By Tefe |
to sa mistrzowskie zdjecia.Czemu ja tak nie mam:( a wogole to ja jestem pragnienie a ty sprite ok? nawet jesli nie to trudno
http://images.tibia.pl/forum/images/icons/icon9.gif Król |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Po drugie : takie sprawy na priv. Człowieku przeczytaj Regulamin bo zbliżasz się do bana @down Drugi? Ale się zgadzam |
Crowal na prezyzenta
Crowal na prezyzenta
Crowal na prezyzenta Crowal na prezyzenta Crowal na prezyzenta Crowal na prezyzenta Twoja obietnica wyborcza może być taka: "Jeśli mnie wybierzecie na prezydenta to ęe robił nowe fake'i" Crowal na prezyzenta Crowal na prezyzenta Crowal na prezyzenta |
Crowal szczerze powiem, że twoje fake`i są w sumie najlepszymi fake`ami jakie widziałem... (a widziałem bardzo mało :D) gratuluję "talentu?" albo "tego czegoś, co sprawia, że twoje fake`i są tak... tak... ZA***ISTE!" wiem, że to głupio pisać takiego posta, ale nie mogłem sie powstrzymać :D od 20:00 (kiedy zacząłem czytać temat) nie mogłem się zatrzymać czytając kolejne części... obawiam się, że nie będziemy musieli długo czekać na następną część (chyba, że potrzebujesz pomocy to moge wysłać parę propozycji)... mam nadzieję, że dzisiaj zasnę :baby:
@up CROWAL NA KRÓLA FAKE`ÓW!! __________________________________________________ ________ pozdrooo i nie mogę się doczekać!! |
Historyjka luzik, pomijając to że orc wchodzi kolesiowi za 30hp oraz to że speary lecą z nikąd i kilka jeszcze innych drobiazgów, ale ja sie nie chcę czepiać. Ogólnie spoxik. :baby:
|
Cytuj:
|
Lol
Słuchaj Crowal. Czy ty te Fake'i robisdz za pomaca Tibia Sprite Editor? Jeśli tak to powiedz skąd można go śćiągnąć bo Dl na tibii org nie dziala ??
|
Orci arakują!
Podoba mi się, ale pisz bez błedów :]
|
Moim zdaniem nie możesz zejść z honorem twoje fake sa coraz gorsze . Postaraj się może będą lepsze. :cup:
|
Daj spokój.....
Cały czas odświeżasz ten temat a tak w ogóle to nic nie dodajesz..... |
Cytuj:
|
Nie gadaj tylko rób nowe fejki xD
|
Cytuj:
Taki fake wymaga czasu i checi, a ja mysle ze on ma wiecej spraw na glowie niz siedzenie i sklejanie kilku pikseli. ... |
Orki atakuja rooka
Heh niezłe :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12. |