![]() |
Pypek i Natoo przestańcie się kłócić bo to zupełnie niczego nie wznosi.
Pypek lubiłem jak komentowali w moim fake'u : joł super 10/10!!!!1111oneoneone. Ale chyba bardziej wartościwe posty które są o treści: Weż popraw na format png bo gif jest do chrzanu i lepiej wklejaj napisy bo za wysoko. To koniec kłótni okay?? |
Cytuj:
|
....................
Wy się tu kłucicie o rozmiar a kiedy będą kolejne części?
My ocena 99/100 :p |
:(
Nie wiem. Nie mam weny. Może przyjdzie dziś, może jutro, a może za miesiąc. Trzeba czekać. :(
|
Big gratz... Extra fake... Sam może się zabiore!!
|
Wypaśny fejek!!
Fabuła spoko, krew jest, teksty dobre i ogolnie gratz za pracowitość! |
Omg
Cytuj:
|
:cup: :king: Super fake. 10/10 :king: :cup:
|
Ja... hmm chętnie bym został GM i rozwalił cały rookagard( łacznie z Pypkiem, ktory po alkocholiku niezdążył wejść do telportu :p ) No , a tak to fajny fake tylko o co chodzi z tymi czarnymi kropkami :confused:
|
Cytuj:
|
Sorry, ale orc zerk potrafi i w ten sposób mnie zabił kiedyś na zamku :(
|
uaheuaheu
Fajnie mi sie czytało/oglądało :]:)
|
Cytuj:
|
:)
Zawalisty fake , rób dalej i niech sie all naparzają a żeby było śmieszniej daj Berserkery i Leadery na rooka 8o ale by był hardcore :p
|
Cytuj:
|
Ten topic jest chyba po raz 2 na forum ale jest OK :cup:
|
nawet fajowe moja ocena to ----> 7/10
|
Cytuj:
|
suuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Super fake
myśle ze to jeden znajlepszych fejkow ( nie wiem jak to sie pisze ) jakich widizalem ale wkurza mnie jedno ze autor nie umie przymowac krytyki....
ja sam nie mam nic do zarzucenia bo sie na fejkach nie znam ( jedyniefabule oceniac moge ) i nie mowzebym zrobil lepszego fejka bo niezrobie gdyz 1. nie umie :P 2.nie chche mi sie oceny daje fabula- 10/10 wykonanie- 9.9/10 9nie wiem co to cale czarne :P) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:11. |