Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Odnośnie New Serva (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76896)

Lord Wlodek 06-06-2006 13:47

Moim zalozeniem jest byc w 1st 100 serva a jak dobrze pojdzie to best druidem na nowym servie (chociaz przez jeden dzien) i zrobic Hota :)

Rico Mistik 06-06-2006 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xaorix
Nie. Moze wyjsc jutro, za 2 dni albo za 2 miesiace.
Jakie macie cele na nowym servie? Np. jeden z moich kumpli na nowych servach przechodzi rooka 4fun (jaka on z tego przyjemnosc czerpie - nie mam pojecia),z tego co wiem jego rekord to ~6h.
Ja tam chcialbym wreszcie wbic 100 lvl i z SCA troche pobiegac. :P Poza tym fajnieby bylo jakby jeszcze troche kumpli z rl dluzej zostalo na servie bo zawsze tak bylo, ze na poczatku bylo ich wielu, do wysokich lvli dochodzili tylko nieliczni. ;)
A wy? Z tego co czytalem to polowa oczywiscie chcialaby byc najlepsza i powybijac wszysktich szwedow (powodzenia... :blush: ) inni wbijaja z kumplami, z ktorych 13 ma pacca (:D) i tez chca byc najlepsi. Moze jakies dokladniejsze/inne plany? Nie odnoszace sie tylko do wymiatania w highscoresach (przyklad moj 100lvl i SCA ^.-)?

Tak, mojim celem jest być doskonale zgranmym z guild, jak kropla w jeziorze...

Mieć ogromną satysfakcje z advanców...

Reszta nie ma znaczenia, liczą się tylko moji bracia, oraz dązenie do doskonalenia swojich zdonlości.

Keel 06-06-2006 19:18

Cytuj:

Jakie macie cele na nowym servie? Np. jeden z moich kumpli na nowych servach przechodzi rooka 4fun (jaka on z tego przyjemnosc czerpie - nie mam pojecia),z tego co wiem jego rekord to ~6h.
Ja tam chcialbym wreszcie wbic 100 lvl i z SCA troche pobiegac. :P Poza tym fajnieby bylo jakby jeszcze troche kumpli z rl dluzej zostalo na servie bo zawsze tak bylo, ze na poczatku bylo ich wielu, do wysokich lvli dochodzili tylko nieliczni. ;)
A wy? Z tego co czytalem to polowa oczywiscie chcialaby byc najlepsza i powybijac wszysktich szwedow (powodzenia... :blush: ) inni wbijaja z kumplami, z ktorych 13 ma pacca (:D) i tez chca byc najlepsi. Moze jakies dokladniejsze/inne plany? Nie odnoszace sie tylko do wymiatania w highscoresach (przyklad moj 100lvl i SCA ^.-)?

Chcialbym zrookowac Galaco Shao...(nie chodzi o hak... bo jak wiem zaraz wszyscy sie beda pluc;p)

Msl 06-06-2006 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keel
Chcialbym zrookowac Galaco Shao...(nie chodzi o hak... bo jak wiem zaraz wszyscy sie beda pluc;p)

Proboj zabrania Ci ktos? Nawet proboj przez hak ^^

_baniak_ 06-06-2006 22:17

Cytuj:

hehe... ja to bym chcial pozadna postac zrobic na xernenie mialem chyba eee..z 9 <smiech na sali> ale sie grac troche nauczylem kazda profesja:p
A co do rozwoju swiata to przydala by sie pozadna polska glidia bo mam przeczucie ze sytuacja powtorzy sie z Xereny. Swe stworza swoje Dom i sie tylko beda smiac z polakow ...
Atak na marginesie to polacy kiedys ze swe wygrali, bo tengu to w wiekszosci szwedzi???:confused:

Oskaliber 06-06-2006 23:07

baniak - tak dla twojej wiadomosci, domnesticus to mieszana gildia w ktorej tez jest bardzo duzo Polakow, w Tengu rowniez jest wiele narodowosci i tak naprawde nigdy na xerenie nie bylo wojny Polska-Szwecja. Zawsze walczymy mieszane gildie, moze w wiekoszci byli polacy (np. New Stars vs. Black Widow) tam bylo w new stars wiekszosc polakow a w widow szwedow, a nooby roznosily plotki ze walczy polska ze szwecja X(

Oskaliber 06-06-2006 23:09

baniak - tak dla twojej wiadomosci, domnesticus to mieszana gildia w ktorej tez jest bardzo duzo Polakow, w Tengu rowniez jest wiele narodowosci i tak naprawde nigdy na xerenie nie bylo wojny Polska-Szwecja. Zawsze walczymy mieszane gildie, moze w wiekoszci byli polacy (np. New Stars vs. Black Widow) tam bylo w new stars wiekszosc polakow a w widow szwedow, a nooby roznosily plotki ze walczy polska ze szwecja X(

Keel 06-06-2006 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Msl
Proboj zabrania Ci ktos? Nawet proboj przez hak ^^

Nie chce byc taki jak Ty xD!

_baniak_ 08-06-2006 19:06

Bardzo bym sie chcal mylic ale uwazan ze new server bedzie po mundialu:( wkoncu to niemiecki server a chyba wszyscy wiedza co sie teraz w niemczech wyrabia :p wiec niestety ... lipiec ,lipiec, lipiec ;(
PS: ale to BARDZO chcialbym sie mylic
----------------------------------------------------------------------------
Pesymizm -??? ...optymizm z bagażem doswiadczeń:evul:

Bacik_ 08-06-2006 19:32

90% ludzi z tego tematu nie osiągnie 50 lvla , cu

_baniak_ 08-06-2006 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bacik_

A te 10 % zszaruje higt level ...nie bacik?:evul:

Arte 08-06-2006 20:31

Cytuj:

90 % z tego tematu nie sharuje :D

PS: a mój cel to top25, minimum top50 xD, jeżeli koledzy pozwolą :D

ahhhh... i wojnaaaa

Colm 08-06-2006 21:48

Cytuj:

A z Tobą co się dzieje? Grasz czy nie grasz...?

pawepek 09-06-2006 11:46

Moje zadanie to być w pierwszej 150 expa + być w pierszej 50 wśród knightów + być w pierwszej 25 skill

Bacik_ 09-06-2006 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _baniak_
A te 10 % zszaruje higt level ...nie bacik?:evul:

nie? bo z takimi ekipami jakie tam ida wy sie nawet nie wybijecie :s:D

Sendrius 09-06-2006 21:12

HUAhaaha Bacik, a moze skoczymy zOwnowac non-pvp :)
Prawdopodobnie wyjdzie jakis w najblizszym czasie :P

Bez kilku ownerow i mocnej ekipy i tak nie ma co startować bo nawwet jak bedzie dobrze szlo to w koncu ktos cie udupi :)

.... chyba że ktos lubi byc low lvlem i miec paymenty bo sie komus cos przywidzialo :)

btw z tym kickiem z Tengu to sciema czy rzeczywiscie odwaliło ci zeby ich bic?;p

Zeby miec lvl nie trzeba sharowac, ja jestem tego dobrym przykladem, ale na new serwie zamierzam expic jeszcze szybciej, ZNACZNIE szybciej

Piotrek Marycha 09-06-2006 21:37

co wy z tymi nowymi serwami??? cigale nowe tematy powstaja kiedy bedzie nowy serwer itp, a tak na prawde to bez pacc to moze sobie pomarzyc o grze na nowym bo przez jakies 2 tyg bedzie serw dostepny tlyko dla pacc i po tym czasie juz bede kolesie z +30lvlami , potem bedzie inwzja facc ze przez 2 godizny sie nie wbijesz, wiec kolejne 2 tyg w plecy po ktorych beda juz chodzic masta z +60lvlami (oczywiscie ze nie sharerzy....) wiec nie wiem w jaki to ma sens ;/

dwafmen 09-06-2006 22:06

nie no bez przesady az tak zle nie bedzie ja wbije z 40 lvl w miesiac gora a jak nie to nie gram na new world i czekam na nowy za rok albo za pol roku jak bedzie chyba ze znowu ledwo co wbije 20 lvl i juz mi sie odechce grac bo jakas banda frajerow mnie zabija za to ze expowisko zajmuje

Lisu 10-06-2006 02:07

W miesiąc to juz setki bedą biegały, a 40 to będzie low-middle lvl.. akurat taki do pomiatania i ściągania paymentów....

Bacik_ 10-06-2006 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sendrius
HUAhaaha Bacik, a moze skoczymy zOwnowac non-pvp :)
Prawdopodobnie wyjdzie jakis w najblizszym czasie :P

Bez kilku ownerow i mocnej ekipy i tak nie ma co startować bo nawwet jak bedzie dobrze szlo to w koncu ktos cie udupi :)

.... chyba że ktos lubi byc low lvlem i miec paymenty bo sie komus cos przywidzialo :)

btw z tym kickiem z Tengu to sciema czy rzeczywiscie odwaliło ci zeby ich bic?;p

Zeby miec lvl nie trzeba sharowac, ja jestem tego dobrym przykladem, ale na new serwie zamierzam expic jeszcze szybciej, ZNACZNIE szybciej

Nie nie skoczymy na non-pvp poczekajcie na mnie na morganie tylko 100 wbije na xerenie ;p
Sendrius poslij mi swoj nuemr gg privem tu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:52.