![]() |
Zaj....te
Super!!! Wymiatasz ,fejk jest wyj....ty!!!!!! Czekam na następne częsci oby jak najszybciej!!! Ocena 1000/10
|
http://img254.echo.cx/img254/498/r50na.png
to jest najlepsze xD 2 dead human |
Osobiście bardzo mi się ten fake spodobał spoko pomysł sam bym tego tak nie zrobił moja ocena 10/10 gratz!! :cup:
|
Najleprzy fake jaki widziałem z niecierpliwością czekam na następne części
10/10:cup: |
TY ZIOMEK TO JEST ZA***ISTE ALE MIALES POMYSL Z TYMI NOBAMI I GOBLINAMI UBAWILEM SIE :dance:
|
Cytuj:
Ludzie, ciągle się odnosicie do pierwszej części. Ona nie jest jedyną... |
Ciesz ze w ogóle komentuja ( u mnie np. jest beznadziejnie jesli chodzi o komenty)...A zresztą komentują pozytywnie i mozze wlasnie paczątek im odpowiada....
|
no xD
Cytuj:
|
Gratulacje. Naprawde super fake! Mi się podoba :P
|
fake poprostu wywala w kosmos:dance: no normalnie rob jeszcze z 4 czesci a w ostatniej napisz THE END
|
Pypek szybciej, szybciej, szybciej !!!
Jak zrobisz nową część to napisz do mnie na PW, PLZ !!!!! |
Zaje***te fake'i robisz!! Czekam na dalsze przygody!!:dance:
|
przepieknie!
wszystko oceniam na 10/10 wszystko rewelacja8o 8o 8o .juz nawet nie gram tymczasowo w tibie bo czekam na dalsze przygody.
|
Pierwsza część najlepsza.
Bedziesz crowal jeszcze robić?I masz faja strone.
|
Hej będziesz jeszcze robił?
Ocena: Wykonanie: 10/10 Fabuła: 9,5/10 Ogólnie: 9,75/10 |
Genialne!!!
superowe!!!
zrób więcej! nie moge sie doczekać nastepnej czesci!!! mam nadzieje że szybko napiszesz kolejną cześć bo inaczej dostaniesz kopa z półobrotu xD |
???????????????????????????? :\
HEJ!! Dawaj więcej Bo to wciąga jak czarna dziura!!! Tylko szybciej bo coś ostatnio przestuj masz!!!
|
Niestety czas nie pozwolił mi na przeczytanie tego do końca. Skończyłam na części drugiej i muszę przyznać, że bardzo mi się podoba :cygaro: powodzenia..
|
Cytuj:
P.S. Nie daje Next Part, bo nie mam pomysłu na fabułę ;( ;( ;( P.S.2. To że nie mam pomysłu, nie daje prawa WAM spamować mi na PW(Blokuję ;p) |
@up
Mmmm...Pypek nie może zginąć...W twoim drugim story ,żyje już po inwazji...Chyba że byśmy zapomnieli o tamtym story... NIECH ZGINIE! |
Twoje fake'i jest najlepsze . Juz nie moge doczekac sie nastepnej czesci :-)
|
Cytuj:
|
jak zawsze dobre
Co tu oceniać mistrza, jak zawsze fajne Fake'i,zazwyczaj oglądam wszystkie części orki atakują rookgaard, ale już się pogubiłem.:)
|
Juhu! Gimpowe efekty powracają w wielkim stylu!
Szczerze mówiąc... jak dla mnie, ten odcinek jest z deka nieczytelny... Jeszcze będziesz robić łaskę robiąc fake? ;p |
Cytuj:
Fake jest dobry, 10/10 |
Cytuj:
Cytuj:
Wytłumacz mi powoooli.... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Kolejny fake, kolejna ocena.
Grafika: 9/10 (Cienie na górach, paintowe kreski na Orcu Demonie) Ortografia: 9/10 (Króló, RookGaard przez jedno "a") Średnia: 9/10 Plusy i minusy Plusy: Teksty noobów (+ 0,5), efekty kolorów na Lordzie Pypku (+ 0,5) dwukolorowe światło w Temple (Oracle, lol, co ja gadam) (+ 0,25( ostatnio przegiąłem)). Minusy: Skoro już rozumiem to co napisałem wcześniej to nic. Ocena: 10,25 BTW. Ja już się domyślam kto to jest ten Angel... Nie, nie powiem. @Crowal Sorki, teraz już rozumiem. A kto to jest nie powiem żeby nie psuć mniej domyślnym niespodzianki. @down ... No comments... Ban to tylko dla spamerów, noobów itp. (jakbyś się nie domyślił to miałem na myśli ciebie). |
:/
Już był taki fake'i :ban:
|
@Crowal:
Na tym co robiłeś wcześniej szczerze się zawiodłem. No trudno Owszem, na początke fabułę miałeś niezgorszą, zwłaszcza że ty rozpoczyąłeś, lub byłeś jednym z rozpoczynających motyw inwazji, ale potme już kicha. Jedno z moich skojarze to było "Moda na Sukces" Co do ostatniego odcinka: Angelem IMO będzie albo: - Astro Jeleń albo: - zwycięzca konkursu fake'owego No i sam outfit Aniołka: Jeżeli to aniołek to już nawet lej na skrzydła (chyba że jesteś psycholem który lubi się w takim czymś babrać ;P) Ale outfit mógłby chcoaiż być zmieniony - przerobiony czy cuś choćby zmixowanych apre outfitów a tak to mamy w efekcie aniołka z kołczanem na plecach (jak to astro - no to chociaz mógłby potem o kołczan przecież poprosić) Fabuła nadal trochę przygaszona, ale zobacyzmy co dalej. Troszkę mi nie pasuej fakt nagłego pojawienia się całej armii ludzkiej bez podstaw- rangersów, itd |
Cytuj:
Mapa świata Mapa respawnu Ab'Dendriel Ankrahmun Carlin Cormaya Darashia Edron Fibula Kazordoon Mintwalin Outlaw Camp Plains of Havoc Port Hope Rookgaard Thais Venore Cytuj:
A angielskie: Bo durnie wyglądało by Wojownik pierniczek. A w dodatku tibia to gra angielska :P Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I nie będziesz mi mówić jaki ma być outfit, bo ja znam fabułę i ja wiem o tym najlepiej(mam już zagadke dla necro ;) ) Ważne że jest kolorowy. Cytuj:
Ranger to miano dla "pokojarzenia" kto jest kim. Byli to(inteligentni) gracze tibijscy... A armia nie jest ogromna, bo to tylko rook. |
Fake ładniutki jak zawsze ;)
PLUSY + nazwy rangerów + fabuła się rozkręca + tajemnicza przemiana L.P.(lord pypek) MINUSY - efekty GIMP'owe,troche mi już zbrzydły(szczególnie super nova) Rób dalej,wg. mnie fake jest jednym z najlepszych na 4!um i utrzymuje się w silnej czołówce. (a i thx za wysoką ocene w turnieju :D ) |
Cytuj:
Powiedziałem żebyś nawet na to lał. Anioł jest duchowym posłańcem - i użycie tego imienia mimo wszystko do czegoś zobowiązuje. Desakralizacja desakralizacją, ale bez przesady mimo wszystko Co do outfitu - Czy ja ci powiedziałem "Zmień outfit!"? To była moja sugestia oraz ocena tego - w końcu mamy ci oceniać ten fake i wytykać błędy żebyś mógł pracować nad nimi i się rozwijać, czy chcesz tylko same "more plax" ?? |
:D Wiem kto to ten Angel to jest... A!%$^ J^%)#... :P
|
Cytuj:
Oglądałeś "Miasto Aniołów"? Tam to kurde Matrixi byli. A w moim fake'u i tak ma chociaż kolor niebieski Angel. Byś ocenił coś innego, a nie się tak czepiać :P |
Fak'e extra
No no stary postarałeś sie:) Oglądam ten fak'e juz chyba 10 raz i nie mogę przestać tak mi sie podoba:) A skoro już mówie o fak'e to wiem kto to Agnel angel to A!@#$%^&*() :):)
A tak wogule to kto to ten GrMok? Czy to może GM Polak? I może powinieneś wprowadzić też jeszcze inne potworki np. raty??:) Ogulnie to super:) @edit: skoro juz mowa o tym to masz fajny tez poradnik jak zrobic fak'e:) A teraz ocena: 10/10 pomysł 10/10 wykonanie 100/10 ogólnie:) Mam jeszce pytanko. Kiedy nastepna część o zarypisty:)Jeśli mozesz to zrób też jak najszybciej. Błedy: Nie będę ci narzucał błędów ortograficznych bo to nie najważniejsze Wiecej błędów nie znalazłem:) |
Gratki
No, no.....bardzo fajny pomysl i wykonanie jeszcze lepsze.... JEDNYM SŁOWEN SUPER:cup:
|
moja ocena.
Twoj Fake jest zarabisty. :cup: oglądając go nie moglem doczekac sie konca.
Pierwsza czeesc jest najlepsza. Druga i trzeca terz fajne ale pierwsza naj lepsza. Rob wiecej takich fake. |
Co tu komentować? To tylko zwykły, genialny, wspaniały, odjazdowy fake Crowala. Co z tego że wszystcy uwielbiamy Crowala i jego faki? To tylko genialny, superowy itd. fake. Z tego powodu oceniam go tylko na 25,3/10.
PS.:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:43. |