![]() |
Cytuj:
|
@Blood Soldiers
Nie rozumiem was. Mieliście wygraną pozycję. Wystarczlo stanac na skos od arcuarda i lac sorkow, stac za aru i lac draza czy urba. A wy stoicie i czekacie az zniknie pz lock dla weraxina. n/c. Mogliscie nabic jeszcze kilka fragow. Cóż GZ zabicia Wicana. Życze szczęcia w dalszej walce(bycmoze razem z dof;]) @DoF Liczylem na was, ale wy nie zrobiliscie nic zeby wygrac wojne. Mieliscie lepszy sklad od wanted(teraz macie porownywalny), ludzie odchodzili od wanted, a niektorzy przechodzili do was.Wszystko wydawalo sie jak w bajce xD. A wy zamiast dac dostep do ventrilo dla calej gildi tak jak w wanted, to wy obawiacie sie szpiegow.omg. Niech wiedza o waszych masslogach. Wystarczylo wygrac kilka open battle i nie pozwalac im expic, a ludzie zaczeliby sie wyplacac. Mieliscie prosta wygrana. Byliscie do d***. Jednak mam nadzieje, ze uda wam sie zrobic cos z tym ventrilo i przejmiecie paleczke. ;] Hail Blood Soldiers & DoF~~~~~~ |
Blabla bla bla bla
Zembol to,Zembol tamto:( Pierdolenie o szopenie. Nie pisz wiecej pls;( Nie Ty jedyny i ostani masz hunta od Draza tylko nikt jakos sie tak nie żali. Elite,Mina,Draz and Urb... I macie pozamiatane ^^ Taka jest juz prawda. Cieszcie sie ze new servy niedługo. POzdro Gremb |
Cytuj:
@Shanoz. patrz co ty piszesz a nie innych krytykujesz ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuje: Oryginalnie napisane przez Eldyn @tajemniczy111 Czy ty musisz cale dnie pisac glupoty takie jak Zembol? Wszyscy jednakowo ;( ;( ;( ;( |
Cytuj:
Dziekuje. Pa. POzdro Gremb |
@tibia zone
Fajne głupoty opowiadasz , a tak wogóle nie sądze , że DoF ma porównywalny skład do Wanted i weź sie zastanów co piszesz , bo znów powtórzylo sie to samo "mogliście cie stanąć tam i tam i lać tego i tego i wszystkich byście zabili taki z ciebie taktyk to im na pm to wysyłaj " ; ] |
Cytuj:
myslisz ze taki 75 sork jak by zaczol napier.... z sd w takich dwoch 130+ to myslisz ze by im cos zrobil ?? oni combo sd albo combo ue nawet jak by mial manashielda to by mogl pasc <lol3> stratedzy sie znalezli ...ehhh |
Cytuj:
@Grebol ta dobrze, ze beda nowe serwy to byc moze bedziesz sie musial tam przeniesc. |
@tibia zone
Nie wiesz nic, więc się nie udzielaj jak nie masz zielonego pojęcia o tym co się dzieje. Może trzeba powtórzyć niektórym jeżeli nie potrafią czytać, nie wszyscy muszą grać w tibie całymi dniami :( Ja na przykład uczę się , chcem zdać mature i dostać się na polibude co jest teraz dla mnie głównym celem a nie, ślęczenie przed tibią cały dzień B) @Mexe Strsznyj :p Ja Ci w tym pomoge :D |
Cytuj:
Pozyjemy zobaczymy:] Moim sorkiem na azurze dobrze mi sie jakos graB) POzdro Gremb |
Cytuj:
|
Grebol wiesz co kazdego obchodzi twój sorc ? domyśl sie i załóż aola jak masz rsa też będzie fajnie = )
|
Nov 08 2006, 15:32:43 CET Killed at Level 171 by Drazharm
http://rapidshare.com/files/2502141/...__lol.JPG.html gz sandra :( :( :( :( |
Cytuj:
Mieliscie tez kilka okazji zeby za drazem postawic m walla i zostawic go samego, a wtedy pewny ded. Duzo by o tym mowic. Jak macie sie nie bronic to lepiej wogole akcji nie robcie, bo to wiadomo, że po was wrocą. Po ubiciu Wicana mogliscie wcisnac jakies kity dla draza, że Wican obrazal kogos czy zabijal, moze to by was uratowalo. To moje skromne spostrzezenie. Jak dobije 70lvl to może do was dolacze, jezeli pozwolicie;]. Narazie chowam dupe w WA. Wiem, że połowa DoFu była wtedy nieaktywna lub aktywna w polowie. Jednak zawsze na open battle mogliscie sie wlogowac, a bez ventrilo to cienko. Wy byście wlogowywali się tylko okazyjnie, a druga polowa by grala.;] W Wanted tez nie wszyscy są aktywni. Bylo by ciekawie, gdyby "resztki" graczy dofu, ktorzy chca walczyc weszli do BS, w DoFie juz akcji się chyba nie planuje(lub bardzo rzadko). |
double...post
|
@up czesc Gunu Eldo
double post po 6min ?... wielki brat widzi wszystko :) |
Nov 08 2006, 15:32:43 CET Killed at Level 171 by Drazharm :/
Czy to w miejscu niemoze usiedzec przeciez powinno sie exiviwac draza i wantoludow jak sie z pz wychodzi szczegulnie jak ma sie na imie sandra magnus latwy dawacz fragow.:confused: |
@beznick
Jak czegos nie wiesz to nie pisz bzdur!!X( Gunu eldo nawet nie czyta tego glupiego forum a juz na pewno tutaj nie pisze bo ma was gleboko w .......... 8o wiem bo jestem od niego z Rl !! B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:18. |