![]() |
Wspaniałe!
NIe no stary to najpiekniejszy fake story jaki czytalem :P Moze zeby go rozbodowac wprowadz jakis watek milosny?? :p heheheh! Pozdro
|
Wielkie GRATZ dla ciebie, wspaniala robota. Moja ocena to 10-/10 Przyznam, ze to najlepszy fake, jaki widzialem ;) . Aha, i jedno pytanie: czy moglbys sie pospieszyc? Nie moge sie doczekac nastepnej czesci :evul: .
|
Cytuj:
|
Gratz
Brawo :cup: BRAWo :cup: i jeszcze raz brawo.
Niemoge sie doczekać kolejnej części . Pięknie ten Fake zrobiłeś Pięknie :] Wykonanie 10/10 Sens 10/10 |
Yeach
Nieżle lubie takie fake cool
|
takie to stare tylko kopiujecie
|
Cytuj:
ps. wielkie gratz czekam na next part |
Bardzo dobre. nadal 9,5/10 :). -0,5 dlatego że ten trup jakis taki dziwny i na ostatnim screenie Iryn Daeron(!) nie ma nick'a, ale oczywiście wielki szacunek B)
|
Fast Fast next część!!!!!
very prosze |
Cytuj:
|
zajefajny fake!!
gratulacje oby tak dalej |
WoW
Zajefajny fake! Do tego długi. Ocena 9,5/10 (Dałem o 0,5 mniej ponieważ tam byla taka babka Norma po śmierci miała męskie ciało :p ) Po prostu wielkie
GRATZ |
More ;d
Suuuuuuuuuper Fake ;P Jedyne slowo kktore cisnie sie do ust to MORE Najlepszy fake na forum !!! Rob wiecej ;P Inie sluchaj tych co ci wytykaj bledy bo pewnie wiekszosc z nich by nie zrobila takiego fake''a jak ty ;D Gtz pomyslu!!! A jesli chodzi o ocene to twoj fake nie miesci sie w skali 0-10 poniwaz jest doskonaly ;D
|
Gratz!
Ciekawe fake'i. Troche można by było napisy popoprawiać ... ale niezłe pomysły sell 2 dead human :p.
|
Hehe mnie tez sie podobalo z tym sprzedawaniem 2 dedów :p ocena 7,5/10
|
super normalnie bomba!!! rób więcej i szybciej plz :confused:
|
S P O X
|
TO SIĘ NAZYWA FAKE!!!!!!
SUPER FABUŁA, SUPER WYKONANIE, DUŻO POSTACI !!!!!!!! SUPER!!!!!!! :cup: :cup: :cup: |
Zaje***ty fake man. Ale kiedy zrobisz następne części?? A tak po za tym to z deczka robisz superowskie fake'i :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Swietne fake 10/10 :)
wiem ze to zły temat ale jak sie robia napisy w fake bo nie wiem :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |