![]() |
Cytuj:
Ogólnie co do noweo serva to we will see, wszystko zaley czy wyjade na dluzej do hiszpanii czy nie ;p Ofc Sorc ;] |
Cytuj:
jakby co to z Viratą pograj xD |
Wieści o update są teraz czekamy na nowe serwery które wyjdą wkrótce.
Miejmy nadzieje pod koniec czerwca/początek lipca. Prepare to battle guys ;) |
Cytuj:
GL na nowym serwie ;) |
Cytuj:
do dupy a nie do hiszpani, jutro sie wybieram do Ciebie do lodzi za te lmm nie zaplacone -.-' wejdz na msn nabku |
Tez moze sie przejde na new serva =) nie zabijcie mnie na poczatku plx =X
|
Cytuj:
dlaczego? dla mnie nowy server to nowe znajomości itp, i nie obchodzi mnie że wcześniej ktoś grał w innej gildi niż chciałem ;d liczą się umiejętności ! powodzonka na new |
jeśli się wybiorę to też sorca, oj cos widze ciezko bedzie o dragi bo duzo sorcow :D moze na xerenie 100 wbije zanim nowe powstana ;o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arte dlaczego? dla mnie nowy server to nowe znajomości itp, i nie obchodzi mnie że wcześniej ktoś grał w innej gildi niż chciałem ;d liczą się umiejętności ! powodzonka na new O widze, ze jednak sa normalni Polacy =) No dosyc mocna mam ekipke licze na zabawe na new servie, a jak przy okazji wleci wysoki lv to bedize calkiem ciekawie =) gl! __________________________________________________ _________________ Popieram!Oczywiscie czekam na serw(wbijam się! i chciał bym miec do czynienia z takimi jak @up B) pozdro |
Cytuj:
dziękuję i nawzajem gl! ;D |
po chuj wam nowy serwer jak jeszcze zaden nie jest full?
|
damy rade panowie na nowym, trzbea szybko wyjebac tych szwedow nabkow i innych bo wiemze beda od nich mocne ekipy, ja z kumplami moze bedziemy mieli gildie tak z 40 dobrych playersow ;]
|
A na npvp to nikt sie nie wybiera ?
|
Ja się wybieram najwyraźniej na nowy non pvp...Chyba bedzie sorc/palek:D
|
Cytuj:
próbujcie...pewnie i tak nic nie osiągniecie ale to szczegół liczą się umiejętności, a nie narodowośc! btw: pvp serv plxxxxx :D:D |
Rowniez szukam wakacyjnego serwera dla odpoczynku od zrujnowanej Saphiry :d
dlatego nie wiem czy tam wyzej cos pisane jest bo mi sie nie chce czytac ale WSZYSCY POLACY NA PIERWSZE ALFABETYCZNIE PVP NIEMIECKIE :] WSZYSCY POLACY NA PIERWSZE ALFABETYCZNIE PVP NIEMIECKIE oby wyszlo w czerwcu :] gl pgers |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale pewnie tej 40 i tak nie wyjdzie :D jak 80% z tego tematu ;S |
Mam nadzieje na dobrą zabawe na nowym serwerze i jakieś konkretne ekipy. A napinaczą forumowym radze pograc w bierki.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |