Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

Nothingman 09-11-2006 13:18

:evul: Wszycy ktorzy zamierzaja sie spotkac w niedlugim czasie w bogatyni zapraszam do wpisywania sie tutaj z potwierdzeniem oraz nazwiskiem
Niegdys ZAGIELEK

XIII 09-11-2006 13:27

Cytuj:

Bogatynia (niem. Reichenau od reich – bogaty, die Aue – błonie, łąka; po 1945 roku Rychwałd) – miasto w woj. dolnośląskim, w powiecie zgorzeleckim, siedziba gminy miejsko-wiejskiej Bogatynia. W latach 1975-1998 miasto administracyjnie należało do woj. jeleniogórskiego.

Według danych z 31 grudnia 2004, miasto miało 19 169 mieszkańców.
Jednak wiochy Sulechow nie przebije.

tajemniczy111 09-11-2006 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nothingman (Post 1070128)
:evul: Wszycy ktorzy zamierzaja sie spotkac w niedlugim czasie w bogatyni zapraszam do wpisywania sie tutaj z potwierdzeniem oraz nazwiskiem
Niegdys ZAGIELEK

Z checia bym przyjechal, ale nie wiem co gdzie i jak ;/ ani nie mam zamiaru podawac tutaj swoich danych.

Alleran 09-11-2006 15:20

Widzę, że nikt się nie pokusił o podanie naszego małego fraga :p

Sparta Dorthonion
Nov 08 2006, 22:36:52 CET Killed at Level 92 by Shanoz
and by Sandra Magnus

Eldyn 09-11-2006 16:10

Nie bylo mozliwosci wbic lepszego bo wanted pz grzalo :P

Najwyzsza prawda 09-11-2006 17:23

Wanted grzalo pzet??? Byly 3 osoby online 2 expily na Demoni jedna siedziala w pzecie.Wy zabiliscie swojego niedawnego kolege z Dofu i uciekliscie jak mysz do dziury.Boicie sie ze Wanted sie skrzyknie czy jak ze zawsze sie chowacie??

Eldyn 09-11-2006 18:12

@up

Wican siedzial w domku i sie smial, ze go szukam.
Igragorn biegal po dp w ank pozniej poplynal do liberty bay i tam siedzial w dp.
Ahabillito siedzial caly czas w venore dp.
Patanou statek venore.
Grimm statek venore.
Ventar temple venore dal loga po tym sie jak na neigo przyczailismy.
Lord Sensej biegal po dp w ank, ale szybko dal loga.
No i Draz z Crusherem (urbem tym glupkiem co skonczyl podstawowke) expili.

No a ja bylem sam z sandra i zabilismy Sparte i sie nas wszyscy bali z kazdego 100+ ek sciagalismy rzeczy z anni nikt przed nami nie mogl uciec nikt nie ucieknie przed sprawiedliwoscia. No i zanim poszedlem spac to zabilem 3x draza w pz bo mi sie nudzilo

Takie glupoty jak wyzej napisalem na niebiesko moze kazdy pisac w szczegolnosci ty, a zapewne cie nie bylo online jak cos robilismy i pieprzysz bzdury ze was bylo tylko 3 lol.

Horrigan 09-11-2006 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda (Post 1070495)
Wanted grzalo pzet??? Byly 3 osoby online 2 expily na Demoni jedna siedziala w pzecie.Wy zabiliscie swojego niedawnego kolege z Dofu i uciekliscie jak mysz do dziury.Boicie sie ze Wanted sie skrzyknie czy jak ze zawsze sie chowacie??

boimy sie macka z klanu i jego sorca z aolem

Kullka 09-11-2006 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nothingman (Post 1070128)
Niegdys ZAGIELEK

Nom kto co gdzie i jak;>?

Msg on Tibia albo pisz tu kto gdzie i jak...

Sathan Bell 09-11-2006 19:18

:p

Ulfmaa
Nov 09 2006, 18:41:11 CET Killed at Level 92 by Dandrag and by Abu Loppez

Adval 09-11-2006 19:27

to ulfmaa tez w wojnie tego nie wiedzialem ;) ale i tak gratz chlopaki B)

delder 09-11-2006 19:43

Fortuna

ludzie mam klucz do komnaty imperiona króla krasnoludów z Kazoo.
pochodze z secury.
w komnacie jest ok. 20 dwarwów guardów i cholernie duzooooooooooo złota i innych rzeczy.
jestescie zainteresowani idzcie do Kazoo.
bede szukał polaków.X( :baby: 8o

PRZYJDZCIE

Saxon 09-11-2006 19:48

@up
A co ma z tym wspólnego Azura?może mi powiesz ?jesli ty grasz na securze?

Qba =] 09-11-2006 19:51

Szkoda Quickisa tylko troszku :(

Pavvulonik 09-11-2006 20:52

Tak wogule to jaka szkole skaczyl urbexx powiedzcie i niezartujcie sobie plxxx :confused:

Grebol 09-11-2006 21:08

muahahahahaha zal.pl

POdjarliscie sie fragiem chłopaka z WA!
Nie no wymiatacie! Sandra to juz wogole, jedyne co robi poza siedzeniu w pz to lata po blessy ale i po kazdym blessie tp sie do dp:D

@edit
Nazwałem w tym poscie gdzies Sandre "noob" ? Czytanie ze zrozumieniem !

POzdro
Gremb

tajemniczy111 09-11-2006 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1071001)
Tak wogule to jaka szkole skaczyl urbexx powiedzcie i niezartujcie sobie plxxx :confused:

Ty lepiej zastanow sie nad swoim zyciem, a nie oceniasz czyjes ;/
Bo jak widze po twoich postach to ty nawet podstawowki nei ukonczyles.

Cors Ent 09-11-2006 21:42

Ulfma chyba W a nie Wa

w kazdym razie tylko on i quickis mieli odwage zeby wychylic sie z pz.
ostatnie 3 dni wanted siedzi głeboko

@pavvu - na poczatku swojejgo pytania przyjmujesz załorzenie ze urb "ukończył" szkołe.

@tak wogle Grebol co ty wiesz? i na jakiej podstawie wnosisz taka krytyke? nawet do krytykowania trzeba miec jaka taka pozycje

Ja tez moge powiedziec ze na mundialu ronaldinho zagrał jak noobas, -ale jakby pozycja miedzy nim na boisku przed 100tys publicznoscia z transmisja TV live na poł świata a mna z tylkiem przed kompem gdzie nawet na bilet na mecz na stadionie w niemczech kasy nie mialem jest jakby nieporwnywalna. Z tej roznicy pozycji wychodzi ze moja krytyka ronaldinho była by po prostu śmieszna dla mnie - a nie konstruktywna tudziez ośmieszajaca jego

no ale widac ty takich zalerznosci nie widzisz i nadal mimo tego ze o wojnach na azurze wiesz tyle ile ci sie uda z forum przeczytac albo filmik obejrzec - próbujesz siebie wykreowac na tym forum na ogromnego znawce tematu, na weterana walk wszelakich, kombatanta ktorego autorytet olśniewa słuchaczy - goscia ktory moze krytykowac Sandre ze padła jak noob. Poza tym ze "padem" Sandrze w swojej karierze udało sie wpisac w listy najwiekszych tego serwera - z Drazem właczenie.

jestes w stanie pochwalic sie choc 1/10 dorobku Sandry zeby ja krytykować?
wiec generalnie - co ty synku wiesz o zabijaniu? Wiec na jakiej podstawie nazywasz ja noobem? skoro ona jest noobem to kim ty jestes? mastahu...

Pavvulonik 09-11-2006 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1071090)
Ty lepiej zastanow sie nad swoim zyciem, a nie oceniasz czyjes ;/
Bo jak widze po twoich postach to ty nawet podstawowki nei ukonczyles.

Ukonczylem podstawowke gimnazjum i jestem w trakcie ukanczania liceum zato widze ze ty nadal niemozesz sie uporac ze zlobkiem i nadal twoja mama przychodzi do ciebie do szkoly. Pogada z twoja opiekunka zdejmie ci twoje kapciuszki nalozy trepy zimowe firmy ccc i pujdzecie sobie do domku na objadek.Po objadku wejdzesz na swojego wspanialego palka i bendzesz pomagal dla wanted sila swoich sdkow hahahaha.:]

Horrigan 09-11-2006 22:39

Cors, ale zes sobie znalazl partnera do dyskusji:) Ogladalem wlasnie photobucket macka z ciekawosci, po samych jego textach rozmow widac jaki to noob.
Np. miejscowke z witchem i spiaca krolewna i siedmioma guardami nazwal "dwarf guard hell". Rotfl, tam byly slimy przed jednym z ostatnich updatow. A pod spodem rozmowa z jednym ze swoich "ziomkow" - 'Dotarlem do miejsca z witchem... Co to jest?!'
Normalnie szok i strach w oczach, radze przejrzec jego screeny - dobra zabawa.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:06.