Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97848)

Przemo2 06-12-2006 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inverse (Post 1114049)
Napisałem 'może wcześniej jakbyś nie zauważył -.-... fakt faktem, 4 miechów na pewno to wbijanie nie trwało...

zamknij sie wkoncu.

Eldyn 06-12-2006 01:08

@Inverse
W Lutym zalozylem postac, a na koniec kwietnia mialem wojne przeciwko Wanted.
W tym czasie gdy expilem byly 2 wojny a teraz trwa dalej 3.
Na necro bylem tylko kilka razy, a tak to wpadalem robic tylko questy.
Fakt faktem 4 miechy to napewno nie trwalo tylko 3 miechy ;)
I tak trwalo to dlugo ba na furorze po 2 tyg mialem juz 66lvl Przemo2 moze potwierdzic :P

Przemo2 06-12-2006 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1114073)
@Inverse
W Luty zalozylem postac, a na koniec kwietnia mialem wojne przeciwko Wanted.
W tym czasie gdy expilem byly 2 wojny a teraz trwa dalej 3.
Na necro bylem tylko kilka razy, a tak to wpadalem robic tylko questy.
Fakt faktem 4 miechy to napewno nie trwalo tylko 3 miechy ;)
I tak trwalo to dlugo ba na furorze po 2 tyg mialem juz 66lvl Przemo2 moze potwierdzic :P

Taaa :D heh

Inverse 06-12-2006 01:16

taka contra była do przewidzenia... nie chce mi się ciągnąć tego dalej, nie ma sensu, zwracam honor...

Eldyn 06-12-2006 01:21

@Inverse
Zaraz bedzie nastepna contra noobkow na mnie ;)

Inverse 06-12-2006 01:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1114092)
@Inverse
Zaraz bedzie nastepna contra noobkow na mnie ;)

nazywaj mnie jak chcesz...

Eldyn 06-12-2006 01:32

@Inverse
Nie chodzilo mi o ciebie, ale spox ;)

Inverse 06-12-2006 01:34

@up
tak wynikało z treści twojego postu, ale dobra nieważne, idę spać :p

Przemo2 06-12-2006 01:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inverse (Post 1114104)
@up
tak wynikało z treści twojego postu, ale dobra nieważne, idę spać :p

Najwyzsza pora, dobranoc

Inverse 06-12-2006 05:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 1114108)
Najwyzsza pora, dobranoc

Ciebie nikt nie pytał o zdanie. Zjeżdżaj na swoje forum...

Dirk Pitt 06-12-2006 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sathan Bell (Post 1113634)
Co ty w ogóle wiesz. Ja i shanoz jestesmy na wojnie od naszego powstania co prawda na początku tylko Hawek z spółką wpadał. Zresztą jak sugerujesz się na samych postach to ty chyba tutaj nic nie znaczysz noobie. Ja tutaj gram tylko dla wojny. Jak byś nie wiedział to nasze postacie powstały w 3-4 miesiące. Zresztą sram na ciebie ;].

A ty co znaczysz na tym serwie? Dof ci ratuje dupe bo inaczej jebali by się wszyscy.

Sathan Bell 06-12-2006 11:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inverse (Post 1114049)
Napisałem 'może wcześniej jakbyś nie zauważył -.-... fakt faktem, 4 miechów na pewno to wbijanie nie trwało...

No widzisz. Ci się tylko tak wydaje bo jak walczę to w ogóle nie expie, a postacie powstały bardzo szybko i nie zależy mi na niej moge równie dobrze zrobic sobie nową równie szybko.

@Dirk Pitt
Mi nikt nie musi ratowac dupy. Byłem z Wanted jak bym był dalej miał bym pewnie ze 130+lvl ale mi to wisi wole byc z kimś kto szanuje moich kumpli. Sam podjąłem tą decyzje.

Inverse 06-12-2006 12:29

@up

nie wiem czy zauważyłeś ale ja już wczoraj skończyłem ten temat i przyznałem się do błędu.

Zwieshu 06-12-2006 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bibibube (Post 1113267)
Niektórym to sie już całkiem w głowie poprzewracało... typki pokroju sathana i shanoza chyba zapomnieli ze tibia to gra i kazdy gra na swoj sposob, wy jestescie w niej zlodziejami, dla ktorych liczy sie tylko kasa i podbudowywanie swojego morale ktore cierpi przez wasza nieudolnosc w rl i przez bycie cwaniakami w tej grze chcecie sobie udowodnic ze jestescie cos warci. sa tez ludzie inni niz wy i wyglada na to ze was to boli, ze ktos moze byc normalny, nie trzasacy sie przed komputerem tylko dlatego ze cos idzie nie po jego mysli...

moze shanoz i satan sa cwaniakami ale tak mi sie zdaje ze nie tylko duzo gadaja ale tez robia to co mowia. Osobowosci sie tak latwo nie da zmienic a zwalaszcza przez tibie, watpie zeby byli nieudolni w rl bo w tibi tez by tacy powinni byc, duzo gadac a nic nie robic bo bali by sie stracic lvl i kase (ktora moze ukradli ale to nie nasza sprawa) a jak gralem na azurze to wydawalo mi sie ze wisi im to czy padna czy nie. Siedzieli w dp na nobach i tylko czekali az mozna jakiegos partyzanta przyj** nawet we 2

Zembol91 06-12-2006 17:32

Ehh... Same klutnie a wiekszosc fragow jakie tylko byly i dof do walki zagrzali shanoz i satan wlasnie ;]

Przemo2 06-12-2006 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inverse (Post 1114125)
Ciebie nikt nie pytał o zdanie. Zjeżdżaj na swoje forum...

za ten text specjalnie sie logne na azure zeby Cie zabic :)

Horrigan 06-12-2006 18:16

Moim zdaniem to chodzi o.... picie :D
Poprostu Sathan z Shanozem wola sie napic z normalnymi ludzmi a nie jakims dzieciakiem co ma 150cm wzrostu, xywe 'Alkoholikus', a zalicza zgona po drugim browarze :baby:

Inverse 06-12-2006 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 1114766)
za ten text specjalnie sie logne na azure zeby Cie zabic :)

Haha, żałosny jesteś, dawaj wchodź i klep mnie, czekam =]

Inverse 06-12-2006 18:54

16:45 Sirmaciek [103]: xD
16:45 Grebol Maciek [58]: w temple chloapk juz :<
16:45 Sirmaciek [103]: ma ktos hajs ?
16:45 Grebol Maciek [58]: uprzedzil nas ktos :d
16:45 Grebol Maciek [58]: juz oddaje
16:45 Sirmaciek [103]: :)
16:45 Grebol Maciek [58]: oke
16:45 Grebol Maciek [58]: on nie wyjdzie daje loga
16:45 Grebol Maciek [58]: z/w za 30mjno

ale Ty śmieszny jesteś, w temple siedze bo film ogladam, chodz wyjde, ubij mnie i się podjarasz :D czekam...

co 2 dedy i się znudziło? dawaj dalej =] powiesz starej to moze Ci piątaka na fajki odpali...-.-

Blazejfhooj 06-12-2006 19:55

:confused: Sirmaciek : Nov 26 2006, 08:00:50 CET Killed at Level 104 by Hiakuza !! Moze powiesz cos na temat tego Deda ?? Padles od 19 lvl ;> Jak to sie stalo ?? Sadze ze to bylo AFK bo nie wydaje mi sie zebys mial takie pvp ... ;P ??:evul:

Inverse 06-12-2006 20:17

@up
no wiesz, nigdy nie wiadomo :p ...

Grebol 06-12-2006 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inverse (Post 1115155)
@up
no wiesz, nigdy nie wiadomo :p ...

Sirmaciek a Grebol Maciek to co innego -.- ;)
Why zmazałes name swego chara :( i tak mam na vip :D
Padłes i tak o 2 razy za mało.

POzdro
Gremb

Saxe 06-12-2006 22:41

Siemka wszystkim. Dawno tu mnie nie było, pozdro dla wszystkich starych znajomych z Azurki. Ogólnie gram sobie na innym servie, narazie tylko lvl 42 niestety ale zawsze mowilem ze nie umiem expic. Niedlugo wpadne na Azurke, moze zrobie mala sieczke z jakimis noobami i zalicze pierwszego deda od jakiegos Draza czy kogos.

Niedawno bylem na Test Servie dla tutorow. Co prawda nie jestem tutorem ale ma sie wtyki... Nowy up nie wnosi zbytnio nic ciekawego do gry, kilka szczegolow np. wuchta ozdob swiatecznych, prezentow itp, bardzo odnowione Ab'Dendriel, zamykane okiennice w domkach, dowolne ustawienie piecykow itp. w domkach, przycisk do okienka z questami, wydawanie odglosow przy jedzeniu ( -.-' ), dla przykladu:

Po zjedzeniu miesa:
21:21 X [2]: Munch.

Po zjedzeniu chlebka:
21:22 X [2]: Crunch.

Konta bankowe:
21:16 X [2]: hi
21:16 Paulie: Welcome X! What can I do for you?
21:16 X [2]: job
21:16 Paulie: I'm still training to be a bank clerk. They say I can work on the mainland of Tibia once I have proved myself! ...
21:16 X [2]: bank
21:16 Paulie: We can change money for you. Also, you can access your bank account here.
21:16 X [2]: bank account
21:16 Paulie: From now on every Tibian has one. The big advantage is that you can access your money in every branch of the Bank of Tibia!!...
21:17 Paulie: Would you like to know about the functions of your bank account or are you already bored, perhaps?
21:17 X [2]: functions
21:17 Paulie: With your junior account at our bank you can check the balance of your bank account, deposit money and withdraw it. ...
21:17 Paulie: When you are on mainland you should visit a bank and ask for your 'bank account' again, there will be more functions availablewhen your junior account is upgraded to a full account.
21:18 X [2]: deposit 3
21:18 Paulie: Would you really like to deposit 3 gold?
21:18 X [2]: yes
21:18 Paulie: Alright, we have added the amount of 3 gold to your balance. You can withdraw your money anytime you want to.
21:18 X [2]: balance
21:18 Paulie: Your account balance is 7 gold.
21:18 X [2]: withdraw 5
21:18 Paulie: Are you sure you wish to withdraw 5 gold from your bank account?
21:18 X [2]: yes
21:18 Paulie: Here you are, 5 gold. Please let me know if there is something else I can do for you.

Odnowiony wyglad itemkow np. bolty, lina...

21:26 Goblins of the infamous Grynch Clan are invading Venore to steal all presents, Beware!
21:29 Return the stolen presents to Ruprecht on Vega at Santas home for a reward.

Grinch, świąt nie będzie?

Reszte odnajdziecie sami...

Tak wogole to moze niedlugo jakis zlocik? Wiem ze najlepsze zloty sa latem ale chetnie bym sie na****** ze znajomymi z Tibii... Ostatnio nie mialem zbytnio kasy ani warunkow :S

Jeszcze raz pozdrowienia dla ludzi z serwera. Papa ;*

Horrigan 07-12-2006 00:32

Saxe, kope lat :]
Z tym bankiem to przegiecie ze npc na defaulcie bedzie pisal stan twojego konta. Juz widze ekipe Wanted obstawiajaca wszystkie banki aby dowiedziec sie ile neutral ma na koncie. Hahaha, wspolczuje wam :p

Raul de Azura 07-12-2006 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Horrigan (Post 1115685)
Z tym bankiem to przegiecie ze npc na defaulcie bedzie pisal stan twojego konta. Juz widze ekipe Wanted obstawiajaca wszystkie banki aby dowiedziec sie ile neutral ma na koncie. Hahaha, wspolczuje wam :p

a zebys wiedzial Horri jak zwykle masz racje

Inverse 07-12-2006 01:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1115424)
Sirmaciek a Grebol Maciek to co innego -.- ;)
Why zmazałes name swego chara :( i tak mam na vip :D
Padłes i tak o 2 razy za mało.

POzdro
Gremb

Omg Ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz? bij tego chara ile chcesz, dałbym Ci passy gdybym nie wiedział że jesteś powalonym noobem, który fraguje noob druida bez eq bo tak to strata postaci...nawet noob chara. Gratz...to pewnie best frag w Twoim życiu? nie no żal mi troche Ciebie....powodzenia Ci życzę w tej grze.

jet 07-12-2006 01:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1113873)
(...)Jak gamm i amen~ bylo w wanted jakos nie przeszkadzalo Ci to ze robili PA, a nagle stajesz sie najwiekszym przeciwnikiem PA. przykre to jest ...
A zreszta co ja bede wypisywal takie rzeczy skoro i tak tego nie zrozumiesz ;/
Teraz sie ciesze, ze dostalem tego hacka na chara bo jak bym mial sie zachowywac tak jak wy to bym predzej pochlastal.

qrde, troche nie rozumiem Twojego posta...
a co do mojego brata i Gammblera to od zawsze uwazalem, ze PA to noobostwo i powtarzalem to bratu az w koncu przestal to robic, wiec nie mow mi co ja mysle, bo od zawsze bylem przeciwnikiem PA i zarabianiem kasiorki w normalny sposob;
i jeszcze jedno: kliknalem na link do Twojego chara i wyczytalem "Comment: wrucilem!!!!" to chyba pisze sie przez "ó", no ale nie kazdy ma czas na szkole...
Pozdrawiam
Jet

Qba =] 07-12-2006 01:50

Nie każdy ma też czas zmienić w profilu forum.pl aktualny lvl swojej postaci.

Jeśli Poznań wysunie jakąś ciekawą propozycję odnośnie zlotu, to Bełchatów zapewne chętnie się tam zjawi ;).

@Down: Czaję bazę, nie jesteś w tym odosobniony ^^.

Saxe 07-12-2006 13:15

@Horri
No siemka, ja za poroniony pomysl uwazam wydawanie "dzwiekow" przy jedzeniu. Wyobraz sobie goscia w srodku depo ktory wpiernicza 100 jagodek. Podobno ma to ulatwiac rozpoznawanie macro. Tak w ogole to sie troche spoznilem z tymi informacjami z testa gdyz pozniej zauwazylem newsa na tibia.pl gdzie zostalo wymienione chyba wszystko co sie znajdzie w Tibii po patchu. Test server niedlugo bedzie otwarty dla wszystkich (tak slyszalem od Tutora), bedzie sie mozna troche ponaparzac z ludzmi z innych serwerow.

@Qba
Wiesz, ja tylko zarzucilem pomyslem. Cala organizacja jak i w ogole decyzja czy jakiekolwiek spotkanie by sie odbylo nie zalezy ode mnie. Po prostu bardzo lubie zloty, poznawac smieszna wiare na rl, wypic, pogadac...

Drox 07-12-2006 16:04

@ Qba & Saxe
Signed : co do zlotu jakiegoś :)
Pozdro dla ludzi z PŁOCKA :*

Grebol 07-12-2006 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inverse (Post 1115708)
Omg Ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz? bij tego chara ile chcesz, dałbym Ci passy gdybym nie wiedział że jesteś powalonym noobem, który fraguje noob druida bez eq bo tak to strata postaci...nawet noob chara. Gratz...to pewnie best frag w Twoim życiu? nie no żal mi troche Ciebie....powodzenia Ci życzę w tej grze.

No problemo daj nick main chara :baby:
Mi to raczej Ciebie jest żal :o

POzdro
Gremb

zeus1985 07-12-2006 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Horrigan (Post 1115685)

Hehe, gorzej jak podejde do banku i spytam sie o stan mojego konta, a koleś powie 1k, to zostane wyśmiany ; )

Zembol91 07-12-2006 21:06

co do zlotu to signed. z tego co slyszalem ma byc w sulechowie a jak by byl to pieknie bo 20km do sulka mam ;p;p
do poznania juz prawie pojechalem ...

Cors Ent 07-12-2006 23:20

Ciezko ze zlotem
glowny problem jest z jakims lokalem i noclegami w zimie.
wszelakie domki letniskowe odpadaja :p

frances111 08-12-2006 07:33

Scrafts
Dec 07 2006, 23:25:53 CET Killed at Level 73 by Grimm
and by Minavand

czyli wszystko wraca do normy :)

Qba =] 08-12-2006 16:33

Nie wiem Corsiu, czy jest sens robić w zimę. Marzec/ maj to chyba dogodniejszy termin. Im wcześniej i dokładniej zacznie się o tym myśleć tym staranniejsza organizacja ;).

Grebol 09-12-2006 03:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez frances111 (Post 1117210)
Scrafts
Dec 07 2006, 23:25:53 CET Killed at Level 73 by Grimm
and by Minavand

czyli wszystko wraca do normy :)

Wraca do normy? Chłopaki mysleli ze jest to Dofolud -.-' Za deda dostaje kase na aol i belssy wiec jak ne wiesz nie pierdol X(

POzdro
Gremb

@down

Zdziwił bys sie młotku.

frances111 09-12-2006 07:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1118490)
Wraca do normy? Chłopaki mysleli ze jest to Dofolud -.-' Za deda dostaje kase na aol i belssy wiec jak ne wiesz nie pierdol X(

POzdro
Gremb

buahaha, wlozmy to miedzy bajki, jesli by tak rzeczywiscie bylo to ty bys o tym na pewno nie wiedzial. a i musisz przyznac, ze norma byla i jest pekowanie i powerabusing Wanted na nizszych levelach. ty lizesz dupe, wiec od jednej strony masz spokoj :)

Dandrag 09-12-2006 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1118490)
Wraca do normy? Chłopaki mysleli ze jest to Dofolud -.-' Za deda dostaje kase na aol i belssy wiec jak ne wiesz nie pierdol
POzdro
Gremb

"Chłopaki" to nawet nie wiedzą kto jest po ich stronie a kto przeciwko ;) aol = 50k, blessy = 50k, zostać zabitym przez Wanted = bezcenne B)

Kitiara 09-12-2006 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dandrag (Post 1118955)
"Chłopaki" to nawet nie wiedzą kto jest po ich stronie a kto przeciwko ;) aol = 50k, blessy = 50k, zostać zabitym przez Wanted = bezcenne B)

za wszytko inne zaplacisz kartą Mastercard :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12.