![]() |
Przedewszystkim dobrze byłoby zrobic jeden temat w którym wszyscy "chętni" (bez skojazen :P) dawali by posty z ich levelem i ogólnymi informacjami kontaktowymi. W ten sposób zrobilibysmy liste i zaplanowali ewentualną gilde.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I mówi to ktoś kogo wyjebał owner z chara =) |
hum?
Cytuj:
a co to ma do rzeczy, do tego co on napisał? |
TAAAAKKKK!!! Zrobmy gildie z noobami z tego forum!!! Zawladnijmy new serverm YEEEEEEEEE
|
Cytuj:
Winkler ja bede liderem, a ty vice!! |
HURRA GILDIA GILDIA ROBIMY GILDIE!!TEZ CHCE BYĆ VICE!!BEDZIEMY MIELI GUILD HAUS I BEDZIEMY PO 30 CHODZILI NA TROLE!!! JUPIIIIIIIIIIIIIIII(świat noobów jest wielki kolejny temat do kasacjii:) )
|
Cytuj:
Wydaje mi się że napomniał coś o zaufaniu? :baby: Read then think.... |
@ Winkler arte $zyma$
Jeżeli prosicie o zamkniecie tego tematu wyslijcie PM do modka... Wczoraj wieczorem wróciłem od kuzyna z Szwecji, ktory też gra w tibie... Pokazywał mi szwedzkie fora o tibi i znalezlismy temat o nowym serwerze... Przetlumaczyl mi to tak: Cytuj:
@Msl Ty wiesz co to znaczy venezuela PG:P |
@up
Venezuela PG=Cala wioska gra na 2 kompach?:p |
Cytuj:
I bardzo dobrze, że Szwedzi itp chcą iśc, Ja mam szacunek do szwedów, a nie chce od razu mówic "Zabic all Swe!". Lecz wiadomo, wojny są nieuniknione :], i jakoś nie jest mi smutno z tego powodu. Może będzie druga Xerena :))))) pod względem wojen |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
POZDRO BACIK =] |
ehh
New serv plz fast | CIP ruchy ruchy ile to mozna czekac ;p
|
Cytuj:
|
double...(blablablabla)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj: ...okolo 3 tysięcy szwedzkich PG zamierza iść na new serwer... 3 Tysiące szwedów !!! O maj gat. Gdzie oni sie wszyscy pomieszczą ?? Cytuj:
Chodzi oto zeby mniejwiecej dowidziec sie które osoby miały juz w zyciu kontakt z nowymi światami, pg , wojnami itp. Poprostu chce uniknąć invatowania do gildi Takich debili jak ty którzy wychodza z zalozenia że wystarczy iść na nowy serwer zeby go zownować. Cytuj:
|
OMG hahaha
Bedzie goraco xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |