![]() |
Nowe servery to poroniony pomysł już moim zdaniem jakieś może nowe terytorium dla facc ( to by było coś ) jakieś może nowe miasto itp. ale nie nowe serwery po co jak i tak już jest ogrom a i tak później każdy rzuci sie na te nowe servery ( wiec co za tym idzie bedzie zawalenie na maxa) a i tak później większość wróci na stare dla mnie to jest głupota a juz z swtorzeniem serverów
NON- PVP to już śmiech na sali bede robił servery dla noobów po co żeby jeszcze więcej ich sie wypleniło... No ale to jest tylko moje skromne zdanie.. |
dziewak dobrze mowisz tylko bez wylgaryzmow prosze cie :P a na non-pvp jak widzialem ostatnio jak koles testowal nowego cluba z POI to na arenie i towerze w veno full ludzi bylo, nie szlo expic... dziewak zobacz tak wogole nowe wiadomosci
|
Gdyby zapytano mnie o to 2 miechy temu, stanowczo odparłym NIE! Jednakże ostatnimi dniami w godzinach 17-21, doświadczam takich laggów na mej ukochanej Galanie, mimo, że online jest tylko 500 osób, że jest to trochę irytujące. Nowe światy mogą powstać, non-pvp żeby odciążyć obecne od br i pl, a pvp by zadowolić wytrawnych graczy :P. Niestety niejestem pewien czy taowe powstaną, bo każdy kolejny serwer niesie za sobą koszta, zmniejszyło by to tłok na obecych serwerach, ae wątpie czy samych graczy by przybyło.
|
Po pierwsze strorzenie nowych serwerów możliwe ze kosztuje sporo, lecz bardzo szybko sie zwraca ponieważ ludzie kupuja sporo pacc, po drugie prawie wszystkie światy sa przładowany, ciezko jest sie zalogowac na Faccu, po trzecie dojdzie sporo nowych graczy którzy oczekuja na światy od kilku miesięcy.
|
nowe serwy wychodza dzis o 18:00...
|
Cytuj:
|
XIII skąd masz te informacje? Było by fajnie ale pewnie to jeszcze jedna plotka... :(
|
10 urodziny=10 serverow :D 8o :cup: :evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Boze, jacy to ludzie na tym forum sa inteligentni : S |
Kazdy czekal na taki post;p
|
Koniecznie w najbliższym czasie powinny ukazać się nowe serwery non-pvp. Harmonia i inne tego typu serwery są okropnie przepełnione.
|
Cytuj:
|
skakanie z servera na server nie ma sensu... te 75 ktore jest powinno starczyc
|
Cytuj:
@ Ci co marudza na kolejki Chcesz grac? - PLAC! |
Cytuj:
Omg... Człowieku jak chcesz nowe tereny to kup sobie PACC. Facc to taka jakby wersja "demy" gry. Ciesz sie, że w ogóle możesz grać. Co do Non-pvp sie zgadzam =) i do miasta też. Jestem na tak! Czekam na nowe servy z pół roku i dupa... więc czekam dalej =) |
Cytuj:
|
Nie wierzcie w żadne wiadomości typu: "Dzisiaj o 18 nowe światy powstaną".
Nikt nie wie kiedy powstaną! To są tylko przypuszczenia! Osobiście uważam, że ludzie wypowiadający się, iż jest już dużo światów i nie potrzebne nowe światy - są w błędzie. Wielu graczy przestało grać w tibie tylko dlatego, że na tych 72 światach są same PA itd. Oni nie grają teraz, czekają na nowe światy. Dlatego też kupiliby sobie pacc, a co za tym idzie - CipSoft'om zwróciłoby się za kolejny, nowy serwer. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:02. |