|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jestes za powstaniem nowych serverow? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
141 | 75.00% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
47 | 25.00% |
Głosujących: 188. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Gostyń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dziewka
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 100
|
![]() Czy jestescie za stworzeniem nowych serverow na dziesiate urodziny tibii? Juz od roku nie powstawaly nowe servery pvp, na ktorych sie da normalnie grac. Nalezaloby cos z tym zrobic. Mozna zaapelowac na forum tibia.com, ale obecnie jest wylaczone. Kiedy wpisaloby sie znaczna ilosc graczy zapewne pomysleliby nad tym. Czy jestescie za powstaniem nowych serverow pvp/e-pvp?
Ostatnio edytowany przez Dziewkaa - 06-01-2007 o 22:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 1. Nie ma potrzeby nowych serverów - na wielu i tak są pustki.
2. Epvp na pewno nie powstaną - powstały dwa i to był błąd. 3. Chcieć sobie możemy wiele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Wlkp
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ya'Shais
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Oczywiście, że tak! Administratorzy tibii.pl mogliby coś z tym zrobić. Przecież mają kontakt z CipSoft'em, więc mogą im powiedzieć, że BAAAARDZO DUŻO graczy chciałoby nowe światy... Napewno można coś z tym zrobić!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Topic@ Nowe światy nie powstaną. Nie ma sensu robić nowych. Już to ktoś kiedyś pisał na forum: MASZ 72 ŚWIATY, NIE WYSTARCZY CI?! -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Nie, to nie byla ironia. Dla bardzo wielu graczy nowe servy sa jedyna okazja aby sie wybic, aby byc w czołówce na servie. Gracze niechetnie wybierają server gdzie są juz 200 levele, albo gdzie panuje kompletny chaos i power abusher. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Cytuj:
Zalled. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Ten temat nie jest od porownywania 180 leveli z 200 levelami. Poprostu chce wiedziec, czy chcecie aby powstaly nowe servery pvp? Jesli jestes chociaz troche zainteresowany i wiesz ze zalozysz tam postac, to napisz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A ja chcę wiedzieć co zmieni to, że ktoś z forum.tibia.pl chce nowe servery. lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Jesli bardzo wielu ludzi bedzie chcialo aby nowe servy powstaly, zrobimy apelacje na forum tibia.com,
Nie piszcie ze Cipy maja nas w dupce, bo lepsze to niz odswiezac stronke z newsami. Mozemy przekonac ich o massywnym naplywie paccow na ich konto XD @down celem tego tematu jest wypowiadanie sie na temat - chce/nie chce nowych servow. Ale dzieki za pocieszenie, HUAHSUhsuHSu Ostatnio edytowany przez Dziewkaa - 07-01-2007 o 10:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Moim zdaniem new servy wyjda dzisiaj na 95% ! mozna juz czekac
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Świat: Nerana
Poziom: 49+
Poziom mag.: 42
|
![]() sorry za double post
Ostatnio edytowany przez Człowiek D - 07-01-2007 o 10:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A to zdjęcie które zamieszczałem na forum w zeszłym tygodniu: ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Gildia: Im alone
Poziom: NVM
Skille: NVM
|
![]() Jestem za wprowadzeniem serwerów pvp(niemieckiego ofc).Ludzie ktorzy nie chca nowych serwerow nie powinni miec zadnych pretensji jesli takowe powstana...im to nic nie robi.Wypowiadanie sie w stylu "obecnie jest 72 serwow etc." jest dla mnie bezsensu, poniewaz nie obchodzi mnie ile servow jest obecnie.Wiekszosc tych serverow jest opanowana przez pewna grupe ludzi, ktorzy nie pozwalaja grac "normalnie" innym gracza.Na nowym przewaznie pierwsze 3 miechy sa dla wszystkich, potem jest to samo co na innych, ale zawsze jest szansa ze to Ty bedziesz tym, ktory "rzadzi".
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Światów pvp nie było juz od prawie roku, jestem za powstaniem nowych światów, kiedyś miałem ek na 100+ na amerze ale po hacku
![]() ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
|
![]() Zakładanie nowych światów (szczególnie pvp) to dla mnie bezsens. Jak już ktoś tam wyżej powiedział, że pierwsze 3 miechy są dla wszystkich. Jaka jest szansa, że grając w pojedynkę wbijesz się w top10 i będziesz rządzić? Żadna.
Więc po chu* zakładać nowe serwery, jak po wspomnianych już 3 miesiącach ludzie, którzy "przegrali" będą mówić: "Kiedy będą nowe serwery, bo na tym dostałem po dupie..." Tibia się zmieniła, już 50 lvl to nie jest coś, a 100 lvl robi się w 20 dni. Więc po co zakładać co 3 miesiące nowe serwery skoro na każdym z nich będzie taka sama sytuacja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ale jesli serverów non-pvp jest mało i są przeludnione to chyba cipsoft powinien się domyśleć co w tej sytuacji zrobić ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Nowe servy NON PVP MUSZA wyjsc !!!
![]() jest ich za malo, PVP niech nie wychodza. NON PVP OWSZEM!
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Imię: Sir Zaksus
Profesja: Sorcerer
Gildia: Holly Dragons
Świat: Harmonia
Poziom: 34
|
![]() Ja powiem tak, wydaje mi sie ze powini zrobic pare nowych swiatow, sczegulnie non-pvp bo te np. Harmonia sa przepelnione i np. takie noob lvle by sie rpzeniosly na tamte serwery i nie zapychaliby tych ktore juz sa ;P
Jak sami wiecie FACCe na non-pvp po godzinie 15:30-16:00 jest kolejka 140-180 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() ja czekam na nowe servy pol roku a to ze sa 72 i pustki to nic nie znaczy, sporobj na nich sie wybic zebys byl jedna z wazniejszych postaci, nie dasz rady... na nowym servie zawsze istnieje taka mozliwosc. Nowe servy musza wejsc i napewno bedzie to pvp or e-pvp bo ostanio wyszly non-pvp
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja was nie rozumiem, po co wam non-pvp. Tam sie nie da grac. Nie masz celu, ze bedziesz 1 w erig i tak 3/4 servera ma cie w dupie. A ta 1/4 chce tylko free itemki. A na pvp masz respect, szacunek i kurwa boja sie jak jestes online.
|
![]() |
![]() |