Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Nowe servery na 10 urodziny? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=110055)

Dziewkaa 06-01-2007 22:46

Nowe servery na 10 urodziny?

Czy jestescie za stworzeniem nowych serverow na dziesiate urodziny tibii? Juz od roku nie powstawaly nowe servery pvp, na ktorych sie da normalnie grac. Nalezaloby cos z tym zrobic. Mozna zaapelowac na forum tibia.com, ale obecnie jest wylaczone. Kiedy wpisaloby sie znaczna ilosc graczy zapewne pomysleliby nad tym. Czy jestescie za powstaniem nowych serverow pvp/e-pvp?

ripper 06-01-2007 22:49

1. Nie ma potrzeby nowych serverów - na wielu i tak są pustki.
2. Epvp na pewno nie powstaną - powstały dwa i to był błąd.
3. Chcieć sobie możemy wiele.

Ya'Shais 06-01-2007 22:49

Oczywiście, że tak! Administratorzy tibii.pl mogliby coś z tym zrobić. Przecież mają kontakt z CipSoft'em, więc mogą im powiedzieć, że BAAAARDZO DUŻO graczy chciałoby nowe światy... Napewno można coś z tym zrobić!

Me$z 07-01-2007 03:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ya'Shais (Post 1178819)
Oczywiście, że tak! Administratorzy tibii.pl mogliby coś z tym zrobić. Przecież mają kontakt z CipSoft'em, więc mogą im powiedzieć, że BAAAARDZO DUŻO graczy chciałoby nowe światy... Napewno można coś z tym zrobić!

Nie wiem czy to odebrać jako ironie, czy nie?

Topic@
Nowe światy nie powstaną. Nie ma sensu robić nowych. Już to ktoś kiedyś pisał na forum: MASZ 72 ŚWIATY, NIE WYSTARCZY CI?! -.-

Dziewkaa 07-01-2007 09:50

@up
Nie, to nie byla ironia.

Dla bardzo wielu graczy nowe servy sa jedyna okazja aby sie wybic, aby byc w czołówce na servie. Gracze niechetnie wybierają server gdzie są juz 200 levele, albo gdzie panuje kompletny chaos i power abusher.

Zotemut 07-01-2007 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dziewkaa (Post 1179296)
@up
Nie, to nie byla ironia.

Dla bardzo wielu graczy nowe servy sa jedyna okazja aby sie wybic, aby byc w czołówce na servie. Gracze niechetnie wybierają server gdzie są juz 200 levele, albo gdzie panuje kompletny chaos i power abusher.

Nie na każdym świecie są 200lvl.
Zalled.

Dziewkaa 07-01-2007 09:58

Ten temat nie jest od porownywania 180 leveli z 200 levelami. Poprostu chce wiedziec, czy chcecie aby powstaly nowe servery pvp? Jesli jestes chociaz troche zainteresowany i wiesz ze zalozysz tam postac, to napisz.

ripper 07-01-2007 10:28

A ja chcę wiedzieć co zmieni to, że ktoś z forum.tibia.pl chce nowe servery. lol

Dziewkaa 07-01-2007 10:32

Jesli bardzo wielu ludzi bedzie chcialo aby nowe servy powstaly, zrobimy apelacje na forum tibia.com,
Nie piszcie ze Cipy maja nas w dupce, bo lepsze to niz odswiezac stronke z newsami. Mozemy przekonac ich o massywnym naplywie paccow na ich konto XD

@down

celem tego tematu jest wypowiadanie sie na temat - chce/nie chce nowych servow.
Ale dzieki za pocieszenie, HUAHSUhsuHSu

Fejkowiec 07-01-2007 10:36

Moim zdaniem new servy wyjda dzisiaj na 95% ! mozna juz czekac:)

Człowiek D 07-01-2007 10:38

sorry za double post

Człowiek D 07-01-2007 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper (Post 1178816)
1. Nie ma potrzeby nowych serverów - na wielu i tak są pustki.
2. Epvp na pewno nie powstaną - powstały dwa i to był błąd.
3. Chcieć sobie możemy wiele.

Prosze o to dzisiejszy news z "hunted" http://hunted.pl/2007/01/06/rekord-graczy-online/
A to zdjęcie które zamieszczałem na forum w zeszłym tygodniu:
http://i112.photobucket.com/albums/n...fotki/full.jpg -to rzaden fotomontaż tylko najprawdziwsza prawda :)

M@trixs 07-01-2007 10:40

pvp

Jestem za wprowadzeniem serwerów pvp(niemieckiego ofc).Ludzie ktorzy nie chca nowych serwerow nie powinni miec zadnych pretensji jesli takowe powstana...im to nic nie robi.Wypowiadanie sie w stylu "obecnie jest 72 serwow etc." jest dla mnie bezsensu, poniewaz nie obchodzi mnie ile servow jest obecnie.Wiekszosc tych serverow jest opanowana przez pewna grupe ludzi, ktorzy nie pozwalaja grac "normalnie" innym gracza.Na nowym przewaznie pierwsze 3 miechy sa dla wszystkich, potem jest to samo co na innych, ale zawsze jest szansa ze to Ty bedziesz tym, ktory "rzadzi".

Amkerass 07-01-2007 10:56

Światów pvp nie było juz od prawie roku, jestem za powstaniem nowych światów, kiedyś miałem ek na 100+ na amerze ale po hacku :( odstawiłem tibie, teraz czekam na powstanie nowych światów aby znów zacząć grać. Ludzi w podobnej sytuacji jest sporo, więc jeżeli CipSoft postawi nowe serwery, dużo zarobi na nowych paccach itp. Stawianie serwerów to dla nich spory zysk, pozatym jest naprawde dużo osób które chca wrócić do gry, :)
PozdroB)

chesek 07-01-2007 11:16

Zakładanie nowych światów (szczególnie pvp) to dla mnie bezsens. Jak już ktoś tam wyżej powiedział, że pierwsze 3 miechy są dla wszystkich. Jaka jest szansa, że grając w pojedynkę wbijesz się w top10 i będziesz rządzić? Żadna.

Więc po chu* zakładać nowe serwery, jak po wspomnianych już 3 miesiącach ludzie, którzy "przegrali" będą mówić: "Kiedy będą nowe serwery, bo na tym dostałem po dupie..." Tibia się zmieniła, już 50 lvl to nie jest coś, a 100 lvl robi się w 20 dni. Więc po co zakładać co 3 miesiące nowe serwery skoro na każdym z nich będzie taka sama sytuacja?

Człowiek D 07-01-2007 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chesek (Post 1179449)
Tibia się zmieniła, już 50 lvl to nie jest coś, a 100 lvl robi się w 20 dni. Więc po co zakładać co 3 miesiące nowe serwery skoro na każdym z nich będzie taka sama sytuacja?

Troszeczke przesadziłeś z tymi 20 dniami B)
Ale jesli serverów non-pvp jest mało i są przeludnione to chyba cipsoft powinien się domyśleć co w tej sytuacji zrobić:)

Fejkowiec 07-01-2007 11:20

Nowe servy NON PVP MUSZA wyjsc !!! X(

jest ich za malo, PVP niech nie wychodza. NON PVP OWSZEM!

zaksus 07-01-2007 11:23

Serwer

Ja powiem tak, wydaje mi sie ze powini zrobic pare nowych swiatow, sczegulnie non-pvp bo te np. Harmonia sa przepelnione i np. takie noob lvle by sie rpzeniosly na tamte serwery i nie zapychaliby tych ktore juz sa ;P
Jak sami wiecie FACCe na non-pvp po godzinie 15:30-16:00 jest kolejka 140-180 X( X(

Fifek7 07-01-2007 11:24

Nowe servy = owszem

ja czekam na nowe servy pol roku a to ze sa 72 i pustki to nic nie znaczy, sporobj na nich sie wybic zebys byl jedna z wazniejszych postaci, nie dasz rady... na nowym servie zawsze istnieje taka mozliwosc. Nowe servy musza wejsc i napewno bedzie to pvp or e-pvp bo ostanio wyszly non-pvp

Dziewkaa 07-01-2007 11:28

Ja was nie rozumiem, po co wam non-pvp. Tam sie nie da grac. Nie masz celu, ze bedziesz 1 w erig i tak 3/4 servera ma cie w dupie. A ta 1/4 chce tylko free itemki. A na pvp masz respect, szacunek i kurwa boja sie jak jestes online.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44.