![]() |
Cytuj:
narazie jest wersja testowa i trzeba uzbroic sie w cierpliwosc :) kto zna niezle angielski i ma jakies pojecie o grach tego typu to moze dolaczyc do team pokemon :) |
looool mój kumplel przy tym pracuje8o fajna giererka tak w ogóle
|
Aha. Myślałem, że to finalna wersja gry :P
No to jak tak, to mam nadzieje, że będzie dobrze. Bo to co widziałem, to shit. System walki jest jak na GB, ale tam ładniej wyglądał. A teamów 6x mewtwo bym nie chciał, bo to żadna zabawa grać takim pokemonem. Mam nadzieję, że bardzo dużo zmienią, bo to co tam widziałem, było słabiej przemyślane i dopracowane niż Plan Orków. |
Cytuj:
|
Glupo9ta xD:P
Dzis mialem okazje sie zarejestrowac... i co z tego wyszlo?? Nic nie moglem poprostu sie zarejestrowac bo jakies bledy xD :P Teraz wybieram pokemonka... |
Psss jak wyjsc z tego lasu na poczatku??
Sorry za reposta.... Ale ludzie stoja... |
bez kitu jak wylec z tego lasku ??
|
@up
Cytat z forum : "Yes, that area in the middle of the forest is all that is the map. You can't go anywhere else." To tylko wersja beta a nie finalna. Narazie tylko to jest dostępne ;S @Xetres Ale zawsze można dać edita ;) |
szkoda :( ale nawet nawet :P
|
ja pier**** jeszcze nidy nie widzialem tak popierdolonej gry lub servera lub czegokolwiek innego. Jeszcze nigdy tego nie wlonczylem choc czatuje przy kompie 3 dni.
|
Pokemon!
Już w to grałem :P Żadna nowość. Dalej jest tylko ta zielona arena i się wybiera samemu wszystkie Pokemony?
@Edit Pisałem już z jakiej gry mam mój forumowy zestaw (avatar, sygnatura, userbar)? Jeśli nie to przejżyjcie sobie Pokemon'y z tej gry :> @Down Tak, ale to jest grafika właśnie z tej gry :> http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
Prościutkie w Avku itp. masz Ditto...
Co do gry to nie mogę odpalić (Krowi* server nie działa). Pozdrawiam *- Krówka robi Moo |
Wszystko ładnie (poza grą....) ale jak tammożna walke zaakseptować??
|
Upss. Double
|
Ściągne zobacze, wkońcu to tylko ~7MB. Po pierwszych postach ucieszyłem się ze moja ulubiona gra na GBA jest online :> ale po następnych postach ostrej "krytyki" nie byłem zadowolony.
Mam nadzieje że to ver beta ma tylko to opisali @up:up:up:up:up:up:up: |
Hej o co tu chodzi?Jestem w miejscu gdzuie stoja drzewa i dookola droge zagradzaja drzewa!
|
To jest wersja Beta.
|
Strona nie działa :<
|
a co tam trzeba ściagnąć???? ja sie zalogowałem ale jeszcze mi nie przysłali na poczte pomóżcie mi
|
może ktoś dać normalne linki albo chociaż nazwę tej gry?
bo te co są w temacie, są lipne . |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |