![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() pokemon online? TAK! już są
![]() nie będę się rozpisywał bo chyba każdy wie jak wyglądają pokemony na GBA i na czym to polega . narazie gra jeszcze przechodzi testy ale juz mozna grac tzw zalezy czy server jest online. strona http://www.pokemonol.net forum http://www.pokemonol.net/forum/ ![]() ![]() status game http://www.pokemonol.net/forum/news-...-s-status.html jeśli jeden z serverow jest offline nie mozna sie zaloggować. rejestrujemy sie w grze.
;- Ostatnio edytowany przez Zenuś - 10-02-2007 o 12:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe, podobne do tego na GB, ściągam. xD
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Super Pikachu
![]() Tam jest takie cos jak doswiadczenie albo turnieje?? I wytlumacz jak sie zarejestrowac? Nie chce mi wejsc!! IRCserver unresposive... Pomocy! Ostatnio edytowany przez Xetres - 10-02-2007 o 12:18. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Rejestruje sie, o ile wiem powstało kilka takich projektów to jest już 3 pokemon online.
@Down: Chyba tak bo teraz mi nie chodzi... @EDIT Cytuj:
Nie pogracie teraz. Ostatnio edytowany przez Racon - 10-02-2007 o 12:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fallen Angel
|
![]() Rozumiem że logowanie jest możliwe tylko kiedy oba servery, i gry, i IRC są aktywne?
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Supeeer!Sciągam ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() Super zaraz spróbuje to ściagnąć i sie zalogować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chodzi
![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() I dalej off:/
Chcialem sobie pograc ale chyba nie... |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Świat: Inferna
|
![]() aby gralo oba servery muszą być online, tutaj check: http://www.pokemonol.net/forum/news-...-s-status.html
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Kiedys w to grałem
![]() ZłAP JE WSZYSTKIE!!XD
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 10-02-2007 o 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Jak widać, ta gra wzbudza negatywne emocje u dzieci ;D Jedna osoba, a konkretnie numer 1620997, po zadaniu paru durnych pytań, na które można znaleźć odpowiedź @up zaczęła na mnie bluzgać ;P Nie spodobało jej się, że nie wiedziałem kiedy servery zostaną włączone xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() Sciagam !!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() @up
-.- @topic mam nadzieje ze szybką się uporają z tym bo uwielbiam ta grę kiedyś to całe noce nad nią siedziałem
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() jeste tak zarjestrowalem sie
w chodze mam do wybrou pokemona i okey jest na szrao co robic niw mowiwcie ze nei pogram bo wiem tlyko jak bede to wybira sie ;pokemona czy co? |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol, jak jest MOO to nie dziala IRC, a jak jest IRC to wyłączają MOO.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Dzisiaj rano było włączone i miałem okazje zagrać.
Ludzie, mówie wam, że to jedno wielkie gówno. Nie łapie się pokemonów, w ogóle się ich nie koksa. Na początku wybierasz pokemony (masz do wyboru wszystkie) i najlepiej wziąć 6x mewtwo. Mapa to duży kwadrat po której chodzą inni trenerzy i można ich atakować. Nie ma kasy, expa, statystyk, sensu. Niektórzy liczyli na normalną rozgrywkę i brali jakieś charmandery i bulbasaury, a ja ich swoim mewtwo kasowałem na 3 strzały. Nie ma żadych criticali i not/super effective. Każdy atak ma rozrzut dmg np. 12-14 i tyle. Gra nudzi się po pierwszej walce. Po walce wszystkie pokemony są wypoczęte, a wczasie walki można wybierać tylko 1 z 4 ataków i tak nazmiane z przeciwnikiem. Przeważnie gracz używa jednego typu, więc jest to tylko klikanie "confusion" a on "punch" i tak na zmiane i komu się hp pierwsze skończy. Liczyłem na coś ala Gameboy, a tu syf. Ta gra jest tym wśród MMO, czym Plan Orków wśród opowiadań. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, mapa to wielki kwadrat, ale gra dopiero powstaje. Można dawać grafiki, załapać się do teamu. Myślę, że końcowa wersja dorówna grze na gameboya.