![]() |
podoba mi sie ten news... jakbym nie byl juz senior tutorem to chyba bym sie skusil!
zapraszamy wszsytkich niezdecydowanych i lubiacych pomagac innym do sprobowania swoich sil w walce z testem na tutora :) Praktikerman@ ehm, tak jak pisze gdy otwierasz help channel...cytuje: "19:41 Welcome to the help channel! Feel free to ask questions concerning client controls, general game play, use of accounts and the official homepage. In-depth questions about the content of the game will not be answered. Experienced players will be glad to help you to the best of their knowledge. Keep in mind that this is not a chat channel for general conversations. Therefore please limit your statements to relevant questions and answers." wiec akurat pytanie o svial of slime itp jest kompletnie nie na miejscu... widzisz, masz tu prawie wszystko(na tej stronce) przetlumaczone na oplski a ciagle tego nie wiesz... a pacc musi byc zeby ktos sobie nie robil 50 accountow z tutorem i nie naduzywal tego np w orkesie wojny... zawsze to cos by mu dalo a jakby stracil tutora to co..? mialby jeszcze 49 accountow w zapasie? nic nie jest bez powodu i jest dobrze tak jak jest:) PS: poza tym ze pytania z tutor testu sa juz za bardzo znane i tym ze nie mozna reportowac z default channel, ale to jest w pelni zrozumiale... juz widze te tysiace reportow w obcych jezykach i CS meczacy sie z tlumaczeniem tego i sprawdzaniem wiarygodnosci reportu ;) |
Cytuj:
A ty od początku umiałeś się porozumieć z innymi playerami(jeśli nadal twoj "perfekt inglisz" nie ogranicza się do wyrzuacania z expowisk), a co do wymagania pacc to uważam, że dobrze, ponieważ z ledwością teraz sprawdzają reporty, a gdyby było ich o te 10%facc więcej to nigdy by ich nie sprawdzili wszystkich.Pozatym w większości to gracze doświadczeni(chyba, że jakiś newbie cię zapyta co to pacc i co daje nie możesz mu w pełni na to odpowiedzieć) Co do odpowiedzi na wyrzucanie to już musisz się z tym pogodzić ewentualnie latać ze skullem(bardziej nerwowi rs) PS. help-chanel nie jest dla noobów, ale dla newbie. |
Dobry pomysł :P ja zaczynałem w tibie z kolegą także tutor był zbędny ;) ale dla tych którzy 1 raz słyszą o tibi i w to grająprzyda sie...:)
PZDR 4all :)) |
Bardzo dobrze. Wczoraj wieczorem już było to na tibia.com . Czemu tak puźno tutaj?
|
A co się stanie jak obleje test? Moge zdawać2 raz?
@Edit: Teraz już wiem, oblałem :(( Ma ktoś może odpowiedzi ;p.(pisać na PW) |
Cytuj:
|
Cytuj:
NIeiwem jacy sa teraz tutorzy tamto bylo pod koniec 2003r. wiec bylem noobem jak nikt inny pewnie xD a czy tutorzy cos daja? wedlug mnie niewiele, chyba ze sie na milego trafi |
Cytuj:
|
Bardzo dobry pomysł :)
(a i obrazek jest super :P) Ja na poczatku tez nie umialem grac i zabijalem te jak to tam shipy :] Mam nadzieje ze wszyscy są ze mna zgodni. |
Ehhh bycie tutorem fajna sprawa. Jednak trzeba mieć cierpliwość i trochę czasu :). Lecz nie rozumiem tych osób, które zdają test na tutora z dwóch powodów.
1) Test server dla pracowników cipsoft'u jego członków i tutorów. 2) Marzenia o zostaniu gamemaster'em :confused:. |
:d
Ja jestem chętna do pomocy innym. Rozdaje pierwszym levelom itemy typu legion helmet, hatchet, studded armor... Pamiętam, że kiedy ja byłam nowicjuszką to pomógł mi ktoś prowadząc mnie na szczury i dając mi plate shield. To na tyle...
________________________________________________ Nick: Emma Fokus of Mythera :D Level: 10 i ciągle rośnie :cup: Miasto: Rookgard 8o Profesja: Nie mam :P Outfit: Mage :mag: Mlvl: 0 :lucznik: Skille 17/17 :axeman: |
Fajnie, ze "pomagaja" nowym graczom, bo to oznacza, ze zalezy im tylko na PACCach, bo jak widac praca GMow sie na razie nie przejmuja i tym , ze ich jest za malo -.^, przeciez sa tysiace cave botterow i innych...
|
Cytuj:
Wiec nie mow ze popelniles 1 blad. @topic Tak, sam chce zostac tutorem, jeszcze 2 miesiace bo 2 examow nie zdalem :/ |
Cytuj:
|
Jest chyba pewna nieścisłośc w tym artykule.
Aby móc skorzystac z pomocy Tutora trzab miec 2 lvl, a by móc wypowiadac się na Helpie. Z obrazka wynika jednak że gość nie wie jak zaatakowac potwora, a Tutor mu pomaga. Jak więć nabił 2 lvl? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie do tematu...
Dzięki za zbanowanie antyrycerza :D |
http://img145.imageshack.us/img145/8...nioooordy0.jpg
: ) Feel free to ask questions concerning client controls, general game play, use of accounts and the officialhomepage. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
\Tharrin |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |