![]() |
a moze ktos sie wypowie na temat Mintwallin , tez bardzo popularne miejsce dla Knighta :)?
|
abySS na serio da sie expic na dl i dragach tylko na exurach :]
Live Rings + manaski Ale nie polecam chyba że masz chol.... dobrego neta i sie nie obawiasz laga . Best Sposob Ed badz Ms z 2 Ds do Blokowania by dl nie biegalB) I lecisz z koksem |
Cytuj:
|
AHAHAHAHAHAH na 94 10 uhów to co ty za NOOB jesteś ja osbiście jeszcze nie brałem GS'a (swoim charem) ale qmpla 68 knightem straciłem 2 uhy. Za to brałem już draga na 24 lvl'u i zeszły mi 4 uhy
|
"AHAHAHAHAHAH na 94 10 uhów to co ty za NOOB jesteś ja osbiście jeszcze nie brałem GS'a (swoim charem) ale qmpla 68 knightem straciłem 2 uhy. Za to brałem już draga na 24 lvl'u i zeszły mi 4 uhy"
Brawo głąbie, włanie przyznałeś się do sharowania konta -.- Jedno zabicie GSa to też żałosny dowód, wypowiedzieć się powinien ktoś kto zabił tak z 50 GSów [hunt a nie solownie B-herba -.-]. Zresztą solowanie ich knightem to szczyt głupoty... |
Hide masz racje to głupota solować :]
Ale jak masz wiekszy lvl to dla sportu można se pójsć zajebać kilka dziesiat tak tylko dla zabawyB) |
Cytuj:
widzialem lvl 35 ktury z d lancy na 80 skilla byl draga wiec nie badz matolem -.- |
lol
jakie 80/80 , na Orchid Frog??? muahahahaha to na rota trzea chyba z sdekami no nie
najlepiesj z blokerem i shooterami 3. no i jescze z druidami co was siochac bede ;) a tak na serio to co to jest of???? dobra skapowalem sie ze to orc fortec |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53. |