|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Anime World
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karnisz Grax Kolanko
Profesja: Knight
Gildia: ...
Świat: Nova
Poziom: 43
Skille: 68/63
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Na jakich skillach knight może iść na of/gs/dragi żeby nie było waste?
Jak do tej pory, mam 69/63 i: a)Na gs bp uh b)Na of uh na leadera c)Na draga 3-4 uhy Wszystko biję z Giant sworda.
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
gs - nigdy dragi - 90/90, koniecznie sca/sov/avenger/arcane staff i lvl ponad 100 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() na ofie mozesz sprobowac juz od 70 lvla ze skillami minimalnie 80-85
dragi bilem od 90 lvla z gsem przy 91 swordzie, robiac loot baga i leczac sie manasami. 70% huntow sie nie zwracalo, ale bylem max 7k~ na - na pare godzin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sozemego bez przesady
na dragi sie moze i nie oplaca , ale dragi + dl od 70 lvla na manaskach i life ringach spokojnie expasz < czesto sie zwraca > nie trzeba sova ani sca . poprostu GS ![]() Gs oj to jest bydle dokladnie ci nie powiem ale okolo 130 lvla spokojnie je siekasz bez uhow ![]() Of obrzeza od 50+ mozesz latac , ale sama forteca to 70+ ![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
... trudno mi sobie wyobrazić opłacalne tłuczenie GSów knightem na jakimkolwiek skillu/lvlu (mówię o melee, nie o burstach, choć to też nieopłacalne). Podobnie jak tłuczenie GSów melee bez leczenia.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() GS od skill po 100/100. Of 80/80. Draga od 90. przynajmniej ja tak robiłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Profesja: Elite Knight
Poziom: 1~
|
![]() gs nie polecam, przy skilach po 100 pojdzie ci minimum 5 uh
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk
|
![]() 5 uhow to zeszlo mojemu kumplowi na 37 lvl ze skillami 74/74;d;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Knight-bloker
Profesja: Knight
Gildia: Lubie solo
Świat: Celesta
Poziom: 87
Skille: 81/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Chyba up&down i z HMM
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
A jeśli chodzi o temat: gs Na wyższych lvlach można bić, ale w innych miejscach z lepszym lootem będzie lepszy exp. To nie jest mob dla knighta. of: 85/85; 70lvl+ dragi: zależnie od farta ;] ale najlepiej 90+ lvl skile>90 life ring/softy/manasy jeśli nie chce sie zużywać zbyt dużo uh. Ostatnio edytowany przez Fanatyk - 11-03-2007 o 15:52. Powód: drobna korekta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do Gs to siedzialem i czekalem na kumpli by zrobic
'Pewien Quest" i ogladalem jak 130 ek z sca se na gs expal nie schodzil mu zaden uh tylko raz na 2 gs wypijal kilka manaskow , przez okolo 20 min lutnol 2 k legi < sam nie wiezylem az pokazal > k armor i kilka plate armorow ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Poziom: 1~
|
![]() @Lisuu-aleniewrl
chyba raczysz zartowac, na 37 lvlu po 1-2 udezeniach od gs'a musi rzucic uha, czeyli twoj kumpel zabil go na 5-10 hitow GRATZ! (to jest nierealne) @Sorcerereq zgadzam sie z toba ![]() p.s. jak bilem gs'a z d lance 94 knightem ze skilami 95/93 to mi poszlo ponad 10uh
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
![]() |
![]() OF - jak musisz to od 70 levelu już możesz, ale w pełni nie wykorzystasz wszystkich miejsc tam chyba ze masz dużo kasy i zrobisz waste
![]() GS - nieporozumienie? Dragi - tutaj przed 120 levelem często jest waste ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
|
![]() @giant spidery
ja tam czasem 4fun chodze ze sioherem i wcale waste nie mam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Horyniec
![]() |
![]() omg połowa z tych odpowiedzi to pierdoły za przeproszeniem.....
@topic Na gsy lvl 120~ sov/sca skille 90~/90~ pomagając sobie z hmm.(przynajmniej moi kumple tak expili) Na of to mozesz isc na 70~, choć ja na 67 dawałem rade przy skillach 80/78 z gsem uhajac sie bez gfb etc. wychodzilem na 0 z loota ( trzeba miec postmana ;p) Z dragow zadko sie bedzie zwracac ale lvl 80~ skille 85~ oczywiscie gs/dl/wh ( mozesz zalozyc ringa ) Uzywaj uhów. Z manasami lepiej dopiero od 130~lvl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Siem-cE
Stan: Początkujący
Imię: Warrior of abyss
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 115
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Na 70 lvlu ? Dragi i Dle na manasach ? 70 lvl, exurujacy sie na dlach ? Czesto sie zwraca ![]()
21:26 You have found a demon helmet. 10:05 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() ![]() ~By abySS. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gsy to sie nie opyla ![]() A dragi to skille 75/70~ Gsa/d lance/wh ja na 45~ dawalem se na looz rade a ze mialem duzoooo kasy to mnie bylo stac na waste spore ![]() ![]() ale dragi normalne czy dle i dragi ?? ![]() @Sozemego Po jakiego licha takie skille i takie przedmioty na hunt Dragow ?! to se chyba zartowales
Best solo ![]() Best team ![]() Zaniedlugo bede mial pacca :smile: Ostatnio edytowany przez Tengo - 18-03-2007 o 11:59. |
|
![]() |
![]() |