Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Serwery tibii ponownie zaatakowane! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=128303)

Lleyton35 07-05-2007 04:54

Dajce juz na luzik 8o nie da sie expic to idzcie do jakiegos Depo i pogadajcie z ludzmi, albo zrobcie sobie mala przerwe i idzcie pograc w Bilardzik jak ja dzis :] Teraz przyszedl czas na seansik filmowy, nadrobic trzeba kilka niezlych filmow ;)
Pozdrawiam i uwazam ze wiekszosci z nas mala przerwa z tibia na dobre nam wyjdzie :DB)

Guivain 07-05-2007 06:53

Relax. Naprawia to naprawia, pozostalo nam tylko cierpliwie czekac :)

Zalgadis 07-05-2007 08:01

W tibie gralem 5 lat niegram juz 3 lata i mi zwisaja jacys hakerzy
moze zkasowali by jakichs High levelkow albo rozje...walili cala tibie w pizdu jak to juz mowione bylo xD
a dla tych co graja 1 godzinke dziennie nic sie nie stanie
dla tych co padli od kickow na trollach, niebic matek krzeslami
dla tych co na dl demonach padli szkoda gadac, nieskakac z okien xD

Elder Nagan 07-05-2007 08:08

yea kocham hakerow :D wiedzialem ze oni zaatakowali serwery ale nikt mi nie wierzyl...No to co dzieci neo mniej bedzie moze sie potna, zeskocza z balkonow, zjedza jakies proszki?8o :cup: Cmn crackerzy moze pokasuja dane o accountach :cup: ale bede sie smial z was wiekszosc z ws straci sens zycia xDD

Cmn Cmn Cmn..juz nie wiele wam zostalo do zrobienia ;)

I co Drom..nie bedzie na kim zarabiac?:P

a mi plejt seta ukradli :(( zajebie matke krzeslem niech tylko do domu wroci :<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wielki Mancyz (Post 1415694)
pier**** hakerzy niech sobie pojda grac w mario brossa a nie sie uwzieli tibi n00by pieprzone żal.. i przez takich debili niemozna spokojnie pograc w swoja ulubiona gre hakerów powinno sie wieszac za jaja na latarni -,-

ej dziecko ja ci proponuje isc do psychologa...ty wiesz co to jest real life?

to co wyzej napisalem to jest tylko aby7 dzieci mogly mnei pobluzgac;P

Doberman 07-05-2007 08:10

Cieszy mnie to, że CopSift tak szybko zareagowal na atak hakerów, szkoda chyba by było stracić swoją postac nad którom się długo pracowało.

Elder Nagan 07-05-2007 08:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doberman (Post 1415720)
Cieszy mnie to, że CopSift tak szybko zareagowal na atak hakerów, szkoda chyba by było stracić swoją postac nad którom się długo pracowało.

Yo xDD No to teraz popracuj nad ortografia;P

Wiekszosc dzieci gdyby siedzialy tyle przed ksiazkami co przed Tibia by byli geniuszami:p

Tibijczyk222 07-05-2007 08:18

JA Trace pacca x( X( X( X( X( X( X( X(
naprawcie to!!
Wiecie może ile to bedzie trwalo?X( X(

Duch Guardi 07-05-2007 08:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibijczyk222 (Post 1415728)
JA Trace pacca x( X( X( X( X( X( X( X(
naprawcie to!!
Wiecie może ile to bedzie trwalo?X( X(

spokojnie to tylko gra wyjdzie ci na dobre te kilka dni bez tibii idź na dwór z kolegami , poucz się ,odwiedź znajomych itd.

złapać takiego hackera i 5 lat niech siedzi :P

Doberman 07-05-2007 08:24

Taa mam problemy z ortografią, ale lecze dyslekcje w poradni :)

Maxioris 07-05-2007 08:24

Ja tam moge nie grac, uzalezniony nie jestem, tylko pacc'om powinni oddac te 2-3 dni :/

Doberman 07-05-2007 08:29

I h** straciłem już z 2dni pacca a dokonca mam juz niewiele dni, a w planach mam szybkie wbicie 50lvla i na BK questa isc z ziomkami mojej gildi. Meybe potem jeszcze zalicze szybko quest deep fibula :]

Nietypowy 07-05-2007 08:33

"W Polsce w dniach od 30 listopada do ok. 3 grudnia 2006 miał miejsce skuteczny atak na portal Gazeta.pl"
Kilka dni sobie nie pogramy ;)
Gz Hakerom xP Na szczęscie nie padłem :P ... Pzdr

Elder Nagan 07-05-2007 08:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doberman (Post 1415738)
Taa mam problemy z ortografią, ale lecze dyslekcje w poradni :)

To dobrze, ale wiesz ze dysfunkcje to sa poprostu mikrouszkodzenia w mozgu? Ja ci proponuje sie nie przyznawac do tego jak zreszta prawie kazdy to robi...ale 1 blad na kilka mozliwych to ladnie;)

Davo 07-05-2007 08:53

Pffff ;/ trzeba sie liczyc ze bedzie cofka iz margamiego nawet hakli i innych,dużo ludzi popadało na mass kickach ;/ ;S aaa...dajcie spokój ;/

Ulverin 07-05-2007 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder Nagan (Post 1415724)
Wiekszosc dzieci gdyby siedzialy tyle przed ksiazkami co przed Tibia by byli geniuszami:p

xD swieta prawda xD

Cytuj:

JA Trace pacca x(
naprawcie to!!
Wiecie może ile to bedzie trwalo?
ja tez trace pacca i co z tego xP te 2-3 dni az takiej roznicy nie robia...

Davo 07-05-2007 08:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulverin (Post 1415794)
ja tez trace pacca i co z tego xP te 2-3 dni az takiej roznicy nie robia...

Taoo pozwijcie ich do sądu grockiego xD
Naszczeście ja kupuje pacca za pare dni xDDD huehu

Lazaur 07-05-2007 09:02

Candia

Czego mi wogóle TIBIA nie działa? Teraz jest OFF a jak była nawet ONLINE to też mi nie działała... ;/ kiedy wszystko będzie dobrze? Kiedy będzie można już normalnie wchodzić na TIBIE i grać? Proszę o odpowiedź.

-=DanieL=- 07-05-2007 09:11

Jak za starych dobrych czasów :).

Master of Adek 07-05-2007 09:17

wy tutaj placzecie, ze KUPA czy cos. Wspolczuje jesli ktos stracil jakis lvl lub itemki bo wiem ze potrzebowal duzo czasu by to zdobyc. Z drugiej strony dobrze ze serwerty zostaly wylonczone, gdyz bedzie mozna troche odpoczac od tibii i nieuzaleznic sie do konca !!!

Mysterious Flash 07-05-2007 09:20

Atak hackerow... Hummm nieciekawie ;s Podejrzewam, ze zajmie im to kilka dni, a to ze wylaczyli tibie, to moim zdaniem dobrze, zreszta i tak nie bylo wyboru. Bylyby ciagle masskicki itp i wszyscy by narzekali ze cos tam stracili, a tak jest spokoj. Ja sie zastosuje do rady modka i bd gral w noge, nie sama tibia czlowiek zyje xP

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:55.