![]() |
Cytuj:
|
Jak dostanie to wszystki jakis newbie to nawet nie bedzie zdawal sobie sprawy za ile to moze sprzedac :P Tylko dowiedza sie lepsze lvle z serwa i zaproponuja mu 10k pokaza na trade odrazu da accept :], oczywscie moze tez byc ze cip nie bedzie chcial dac komus takiego itemka z ktorykm bedzie expil 5 x szybciej tylko da jakas nic nie warta ozdobe np posazek cipsfotu albo addon "pacc buyer" xD
|
kurde ale jestem ciekaw co to bedzie :) na pewno to cos bardzo fajnego :P szkoda ze nie kuopuje pacca bo nie mam kasy :( tylko zeby ten kto dostanie tego itema nie byl jakims noobem co ma 11 lat i 8 lvl bo to by byla przesada :/
|
@Up: Zazwyczaj takowi nie kupują PACC'a.
|
Jak na moje oko CIPSOFT zdaje sobie sprawe z wartości takiego przedmoitu i nawet jak wygra go noob to zostanie o tym powiadomiony więc 10k nie przejdzie :P ... i nie może to być różdzka dla sorca/rod dla druida fizyczna z prostego wględu :P bo to by mógł dostac jako unikat a tam wyraźnie jest napisane "rare items" czyli dostępne ale bardzo rzadkie
|
Noo ciekawe za ile ten ktoś opyli ten przedmiot na ebay'u albo allegro xD.
|
Wiadomo, ze to bedzie jakas ozdoba. Cos w stylu dawnego teddy beara (kiedy jeszcze byl rarem).
|
Eh fajnie by bylo miec chociasz 15 lat i zyskac zgode rodzica lud opiekuna.:(
AVE SHATAN!!!!!! |
re
"Zauważ, że nagrodę dostanie osoba do które płatne konto jest przypisane, a nie osoba kupująca. "
Aha to niedobrze bo kupiłem pacc na allegro ;< |
Jeśli ten prezencik dostanie jakiś BR z anticy to klapa :D
|
posiada ktos w tibi great/blessed shield? bo jak nie to wydaje mi sie ze to bedzie ta 1 nagroda
|
Cytuj:
|
i znowu cipy jeszcze bardziej zachęcają do kupna pacca rare pixelami, no cuż to tylko ludzie którzy chcą łatwego zarobku, jak dla mnie ten licznik 100k pacców jest bez sensu...
|
A może jeszcze 100 000 euro, 100 000 level i dom i samochód?
|
hehe ...
Widac ze madroscia nie grzeszycie. CipSoft oznajmił ze to bedzie zecz która nie jest dostepna w tibii , a jak wiadomo dsl , golden helmet , demon legi , winged helmet i inne z tych zeczy istnieja na innych starszych swiatach przez DeBugi lub bledy Cip~ . A tez wiadomo ze Blessed Shielda dostał grafik który sam go narysował . Może to być też item który został stworzony specjalnie na ta okazje .Tak jak dawno dawno temu 2 pierwsze gildie takie jak Rose i Mercenares (czy jakos tak) dostaly tarcze o imieniu swoich gildi , czyli Mercenares Shield i Rose Shield .Wie na 100% nibedie to MLS , DSl , WSword , GAxe , HOTS (Helmet of the stars) WHelmet , TH , Arbalest , AStaff , Avanger i inne dotychczasowo znane nam przedmioty.
Według mnie (kto co dostanie ) Knight Jakies nowe Axe / Sword / Club Paladin Golden Bow <-- bo jak wiadomo nieest dostepny . Lub cos innego Sorc/Druid Rozczke która wali np. po 70+ do 120 z energi (podaje przyklad ) A zwyciezce poznamy niedlugo |
Jak będę znał nick to go pojade do rooka i mu aole nic nie pomoga:evul::evul:
hehe żarcik:p Moim zdaniem fajnie, że takie coś jest może wygram:) @ileśtam up Great shield miał gracz o nicku Sashra. Nie wiem czy jeszcze ma:P |
Mało prawdopodobne!
Każda z profesji otrzyma: Magic Plate Legs Knight: Jakiś dobry axe/sword/club (taki specjalnie zaprojektowany dla niego) Pall Heavy Arbelst (bardzo cieżka kusza, np. że za każdym razem trafia w cel) Power Arrow Sorc/drut: 100 strzałowa SD (albo backpakck takowych) Rookstayer : Scale Rookstayer Armor (np. 10 arma i 70oz. wagi) Tak to po mojemu wygląda. |
cos mi sie wydaje ze to bedzie jakis nowy armor/helmet/legsy/shield
|
Nie wiem czy to prawda ale...
..ktoś mi powiedzial że na "Eterni" są 3 great shield nie do końca wierze xD
a co do tego moj kuzyn Kupuje pacca ciekawe co z tego bedzie xD |
22:14 Steve on Saphira: Cogratulations Olorion! You have purchased 100 000th Premmy Account. Please be online tommorow at 12 CET to recive your rewards. Kind regards from CIP team.
LOL!!!!11111 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19. |