|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jak od kilku dni wiadomo niedługo zostanie przekroczona magiczna bariera stu tysięcy aktywowanych Premium Account. Osoba, która zakupi w najbliższym czasie PACCa i przepchnie licznik powyżej tego progu otrzyma specjalny podarek od Cipsoftu. Każda opłata się liczy, nie ważne czy przedłużasz już posiadanego PACCa, czy też wykupujesz całkowicie nowego. Zauważ, że nagrodę dostanie osoba do które płatne konto jest przypisane, a nie osoba kupująca.
Nagroda składa się z trzech części: 1. Unikatowy przedmiot który nigdy nie był i nigdy więcej nie będzie udostępniony. 2. Przedmiot dostosowany do profesji gracza, z możliwością wyboru spośród całego zestawu. 3. Talon na roczny PACC. Wiadomość z ostatniej chwili, do konkursu sms dodaliśmy 3 odtwarzacze iPod Shuffle. Dwa na końcowe losowanie, a jeden dla osoby, która wyśle w ciągu trwania całej edycji najwięcej smsów! Dodatkowo po wygranej będziesz mógł wybrać kolor swojego iPod'a! Tutaj wszystkie nagrody.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez bosal - 26-07-2007 o 13:29. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Imię: Meizer
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 233
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() ja wczoraj zamuwiłem pacca moze akurat bede miec szczescie
![]() ![]()
12:13 Cholernik [213]: ja znam twoje ip 12:13 Cholernik [213]: po kablach dojde 12:18 Cholernik [213]: a jak masz bezprzewodowy to i tak cie znajde 12:18 Cholernik [213]: przez satelite kruwa 12:18 Cholernik [213]: xd .................................................. .......................... 21:16 Dragstar Sanderus [82]: obczaicie to 21:16 Sza'Than [35]: nie mam monitora:x |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() hoho to az 3 prezenty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() Ale macie szybkość z tłumaczeniem newsów z tibia.com
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Oby to nie był nikt z Guardii, ani nie dostał tego jakiś człowiek z kompleksami.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Niemcy ( Hamburg )
Imię: -
Świat: Harmonia
Poziom: -
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
|
![]() LoL ale wy szybcy
![]() Dowiedzialem sie o tym z tibia.org.pl i myslalem ze na tibia.pl nigdy tego niebedzie ![]() Cipsoft robi kase jak nikt na takich klamstwach haahah I tak pewnie nikt niedostanie ale czas przyniesie odp |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() to jest moje przeczucia co do prezentów(nie jestem pewnien)
knight dostanie do wyboru: great axe/magic long sword(warlord sword)/Heavy Mace(thunder hammer) Pall dostanie: power arrowsy golden bow druid i soccer: runy co mają 99 pocisków więcej przeczuc nie mam zwłaszcza do soocera i druida
tibia to gówno jeśli jesteś innego zdania ten filmik jest dla ciebie!http://13k.pl/-/sugestia.php Ostatnio edytowany przez Ujo - 25-07-2007 o 19:05. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm...Piszą że z kategorii Very Rare, czyli jak dla mnie nie będzie to MLS albo DSL (etc.) gdyż niektórzy playerzy mają te itemki. To może być item który zostanie stworzony specjalnie na tą okazje...albo już takowy istnieje... I nikt o nim nie wie ;]
Powodzenia. Tylko kupić PACC ;] ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
|
![]() A moze specjalnie nowego klienta bedzie trzeba sciagnac albo jakis maly update z nowym itemem?
Zobaczymy |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Tak myslalem ... istna glupota.
A czy dostana przynajmniej dowod wlasnosci do tych itemkow? ;p P.S. Tak czy siak cipsoft sie postaral i dal pacca tylko na rok. Ostatnio edytowany przez janek@ - 25-07-2007 o 19:31. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() Co do pierwszego prezentu cieszyłbym się z dmuchanej lalki!
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() pomine to że czas na forum spoźnia mi się o ~40 minut, ale spójrzcie na to:
strona główna ![]() temat z komentami ![]() OWNED ? |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk
|
![]() mi sie to niepodoba. nie myslicie ze bdzie do dupy kiedy takiego mls dostanie jakis 8 lvl ktory ma 10 lat w rl?? i rodzice mu kupili pacca z okazji imienin. chlopak bedzie tak podniecony ze wywali tego mls do wody;/;/
.....zaaaaal...... ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Kurizu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Twilight Brigade
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
O ile co do knighta się zgodze <chociaż co jesli 8 lvl zdobędzie pacca rotfl> To Palek na pewno nie dostanie power arrowsów w końcu już dawno wyszły z użytku i były dostepne i prędzej bym oscylował między tym nowym łukiem a arbalestem Sorcowi faktycznie zostają raczej tylko runki x-krotne bo co innego ciekawego wyłącznie dla tej profesji :S Zaś co do tej wyjątkowej nagrody to moim zdaniem nie będzie to żaden dsl czy mls tylko raczej coś w stylu "Rose shield" albo "Mercenary shield" albo jak naszyjnik specjalny.. Będzie to taki item którego prawdopowodbnie nikt nie będzie miał dostępu i z którym jeszcze nie było do czynienia
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
|
![]() NIE UMIESZ PISAĆ TO NIE PISZ!!
Ostatnio edytowany przez Thor of heaven - 26-07-2007 o 00:09. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Bede sie zlewal jak szczesliwcem bedzie rookstayer. <poprawcie mnie ;< >
@up Nie pisz kazdego slowa z duzej litery -.- Ostatnio edytowany przez Bakuo - 25-07-2007 o 20:37. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Green Town
Imię: Lomil Thol
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 13
Skille: 30/35xD
|
![]() Ja myślę że nikt tego nie dostanie.
Pewnie powiedzą że ktoś coś wygrał i napiszą że nicka nie podadzą z obawą żeby nie dostał hacka. I jak tu udowodnić kto dostał nagrodę ?? Każdy będzie myślał: No niestety nie wygrałem, ale szczęście ma ten co wygrał... ( k**wa m*ć co to do h*ja ma k**wa znaczyć ??!! Ale z**by z tego je**nego CipSoftu chyba im k**wa pójdę i z**ebię... Jakiś pewnie w d*pę j**any noob z k**wa 8 levelem dostał tą j**aną nagrodę...- tak by to wyglądało w realu ![]() ![]()
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: Świecie
Imię: Trevaris
Gildia: Last Battle Starts
Świat: Pythera
Poziom: 78
Skille: 88/86
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Będzie beka jak te rare items i pacca na rok dostanie jakis noob co ma jakis low level. Co do rare itemka pasującego do profesji to palek pewnie dostanie tak zwany "golden bow". No ale co z tego, że dostanie, taki low level nawet nie ma na AOL'a
![]() Albo wyrzuci do wody ![]() Normalnie smiech na sali ![]() ![]() ![]() ![]()
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2007
|
![]() Według mnie nagrody do wyboru będą takie:
Dla knighta: Great Axe/Warlod Sword/Thunder Hammer Dla palladyna: Golden Bow Dla sorca, druida: Jakaś nowa rózga co daje obrażenia cielesne i nie zabiera many ;p Ale według mnie to głupi pomysł z strony cipsoftów. Załóż my, że zamów sobie koleś 1 lvl pacca aby szybciej wbić lvl. I po dostarczeniu ma nadal 1 i piszą do niego z taką propozycja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Cytuj:
Coś w tym sensie, więc nie piszcie głupot o tym, że tibia.org.pl jest superekstrafantastyczniejszą stroną od tibia.pl bo są szybsi w publikowaniu newsów. Co do prezentów. Szansa na powodzenie jest raczej nikła, ale życzę powodzenia.
Ostatnio edytowany przez Monte - 25-07-2007 o 21:00. |
|
![]() |