Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Co jest w prezencie? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=141184)

Dwimenor 25-07-2007 18:40

Co jest w prezencie?

Jak od kilku dni wiadomo niedługo zostanie przekroczona magiczna bariera stu tysięcy aktywowanych Premium Account. Osoba, która zakupi w najbliższym czasie PACCa i przepchnie licznik powyżej tego progu otrzyma specjalny podarek od Cipsoftu. Każda opłata się liczy, nie ważne czy przedłużasz już posiadanego PACCa, czy też wykupujesz całkowicie nowego. Zauważ, że nagrodę dostanie osoba do które płatne konto jest przypisane, a nie osoba kupująca.

Nagroda składa się z trzech części:
1. Unikatowy przedmiot który nigdy nie był i nigdy więcej nie będzie udostępniony.
2. Przedmiot dostosowany do profesji gracza, z możliwością wyboru spośród całego zestawu.
3. Talon na roczny PACC.

Wiadomość z ostatniej chwili, do konkursu sms dodaliśmy 3 odtwarzacze iPod Shuffle. Dwa na końcowe losowanie, a jeden dla osoby, która wyśle w ciągu trwania całej edycji najwięcej smsów! Dodatkowo po wygranej będziesz mógł wybrać kolor swojego iPod'a! Tutaj wszystkie nagrody.

Canvaser 25-07-2007 18:43

huhu

ja wczoraj zamuwiłem pacca moze akurat bede miec szczescie :D:D

raven 25-07-2007 18:48

hoho to az 3 prezenty:D:D zarabista sprawa;]

szymcio 25-07-2007 18:53

Ale macie szybkość z tłumaczeniem newsów z tibia.com:baby:

Kup.Se.Musk 25-07-2007 18:55

Oby to nie był nikt z Guardii, ani nie dostał tego jakiś człowiek z kompleksami.

Pan_Luukas 25-07-2007 19:01

LoL ale wy szybcy 8o

Dowiedzialem sie o tym z tibia.org.pl i myslalem ze na tibia.pl nigdy tego niebedzie:D

Cipsoft robi kase jak nikt na takich klamstwach haahah
I tak pewnie nikt niedostanie ale czas przyniesie odp

Ujo 25-07-2007 19:03

to jest moje przeczucia co do prezentów(nie jestem pewnien)

knight dostanie do wyboru:
great axe/magic long sword(warlord sword)/Heavy Mace(thunder hammer)

Pall dostanie:
power arrowsy
golden bow

druid i soccer:

runy co mają 99 pocisków
więcej przeczuc nie mam zwłaszcza do soocera i druida

Ancinek 25-07-2007 19:25

Hmm...Piszą że z kategorii Very Rare, czyli jak dla mnie nie będzie to MLS albo DSL (etc.) gdyż niektórzy playerzy mają te itemki. To może być item który zostanie stworzony specjalnie na tą okazje...albo już takowy istnieje... I nikt o nim nie wie ;]

Powodzenia. Tylko kupić PACC ;] ^^B)

Skrzat 25-07-2007 19:29

A moze specjalnie nowego klienta bedzie trzeba sciagnac albo jakis maly update z nowym itemem?

Zobaczymy

janek@ 25-07-2007 19:30

Tak myslalem ... istna glupota.
A czy dostana przynajmniej dowod wlasnosci do tych itemkow? ;p

P.S.
Tak czy siak cipsoft sie postaral i dal pacca tylko na rok.

Rafayen 25-07-2007 19:31

Co do pierwszego prezentu cieszyłbym się z dmuchanej lalki!

sallceson 25-07-2007 19:49

pomine to że czas na forum spoźnia mi się o ~40 minut, ale spójrzcie na to:

strona główna
http://img401.imageshack.us/img401/6395/n1wp7.png

temat z komentami
http://img158.imageshack.us/img158/6895/n2va9.png

OWNED ?

Lisuu-aleniewrl 25-07-2007 20:12

;/;/

mi sie to niepodoba. nie myslicie ze bdzie do dupy kiedy takiego mls dostanie jakis 8 lvl ktory ma 10 lat w rl?? i rodzice mu kupili pacca z okazji imienin. chlopak bedzie tak podniecony ze wywali tego mls do wody;/;/

.....zaaaaal......X(

Kurizu 25-07-2007 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ujo (Post 1568921)
to jest moje przeczucia co do prezentów(nie jestem pewnien)

knight dostanie do wyboru:
great axe/magic long sword(warlord sword)/Heavy Mace(thunder hammer)

Pall dostanie:
power arrowsy
golden bow

druid i soccer:

runy co mają 99 pocisków
więcej przeczuc nie mam zwłaszcza do soocera i druida

O ile co do knighta się zgodze <chociaż co jesli 8 lvl zdobędzie pacca rotfl>
To Palek na pewno nie dostanie power arrowsów w końcu już dawno wyszły z użytku i były dostepne i prędzej bym oscylował między tym nowym łukiem a arbalestem
Sorcowi faktycznie zostają raczej tylko runki x-krotne bo co innego ciekawego wyłącznie dla tej profesji :S

Zaś co do tej wyjątkowej nagrody to moim zdaniem nie będzie to żaden dsl czy mls tylko raczej coś w stylu "Rose shield" albo "Mercenary shield" albo jak naszyjnik specjalny.. Będzie to taki item którego prawdopowodbnie nikt nie będzie miał dostępu i z którym jeszcze nie było do czynienia

Vinion 25-07-2007 20:35

NIE UMIESZ PISAĆ TO NIE PISZ!!

Bakuo 25-07-2007 20:36

Bede sie zlewal jak szczesliwcem bedzie rookstayer. <poprawcie mnie ;< >

@up
Nie pisz kazdego slowa z duzej litery -.-

LomilThol 25-07-2007 20:37

Ja myślę że nikt tego nie dostanie.
Pewnie powiedzą że ktoś coś wygrał i napiszą że nicka nie podadzą z obawą żeby nie dostał hacka. I jak tu udowodnić kto dostał nagrodę ?? Każdy będzie myślał: No niestety nie wygrałem, ale szczęście ma ten co wygrał... ( k**wa m*ć co to do h*ja ma k**wa znaczyć ??!! Ale z**by z tego je**nego CipSoftu chyba im k**wa pójdę i z**ebię... Jakiś pewnie w d*pę j**any noob z k**wa 8 levelem dostał tą j**aną nagrodę...- tak by to wyglądało w realu :D ) A tak naprawdę nikt tej nagrody nie dostanie :p

Trevcio 25-07-2007 20:41

Będzie beka jak te rare items i pacca na rok dostanie jakis noob co ma jakis low level. Co do rare itemka pasującego do profesji to palek pewnie dostanie tak zwany "golden bow". No ale co z tego, że dostanie, taki low level nawet nie ma na AOL'a 8o
Albo wyrzuci do wody :p albo zabije go pk i tyle po rare itemie.
Normalnie smiech na sali 8o8o8o8o

Tanahashi 25-07-2007 20:50

Według mnie nagrody do wyboru będą takie:

Dla knighta:
Great Axe/Warlod Sword/Thunder Hammer

Dla palladyna:
Golden Bow

Dla sorca, druida:
Jakaś nowa rózga co daje obrażenia cielesne i nie zabiera many ;p

Ale według mnie to głupi pomysł z strony cipsoftów. Załóż my, że zamów sobie koleś 1 lvl pacca aby szybciej wbić lvl. I po dostarczeniu ma nadal 1 i piszą do niego z taką propozycja :D:D:D

Monte 25-07-2007 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1569015)
pomine to że czas na forum spoźnia mi się o ~40 minut, ale spójrzcie na to:
...
OWNED ?

Tibia.pl dostaje newsy z wyprzedzeniem. Godzina na stronie głównej jest godziną napisania newsa, godzina na forum jest godziną opublikowania.
Coś w tym sensie, więc nie piszcie głupot o tym, że tibia.org.pl jest superekstrafantastyczniejszą stroną od tibia.pl bo są szybsi w publikowaniu newsów.

Co do prezentów. Szansa na powodzenie jest raczej nikła, ale życzę powodzenia.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:36.