![]() |
Cytuj:
Pusc jakies komercyjna scierwa typu doda,gosia andrzejewicz,jakies wolne piosenki na pewno maja |
Puść B.Y.O.B SOAD ;P.
|
Cytuj:
Nie, dobra dobra sądze że najlepiej będzie odgrzać hity z lat 80tych. |
Cytuj:
|
Village People - YMCA
Pelna sala murowana. |
Jak nie B.Y.O.B (:P) to może:
"Summertime" Janis Joplin "The rose"- również Janis |
High Conrast - Its Too late
http://zisk2005.wrzuta.pl/audio/pA3F...contrast_remix hahah jak Ci sie spodoba, a nie moglbys zalezc to mozesz na PW pisac to Ci przesle : D |
A mało Brodki i Andrzejewicz na dysku, że tak pytasz? :)
|
Akon- Sorry, Blame It On Me
Christina Aguillera- Oh mother, Britney Spears -Gimme More Gwen Stefani - 4 In The Morning Fergie - Big Girls Don't Cry P. Markowska- Świat się pomylił Oto moje typy ;) @edit I może Gosię Andrzejewicz I kawałek, który leciał tak: "Nie bój się, to ja, będę zawsze przy tobie" |
Blademasterz - Master Blade(promo Version)
Deepack - The Prophecy - Qlimax Anthem (M Kraft 2005 Remix) Dj Luna - I Got Tonight polecam do tego dropsiki |
Cytuj:
potem nawet nie będziesz wiedziec ze masz kogos na sumieniu IDIOto |
Co do wolnych, to nie wiem, ale ogólnie:
Prodigy - You'll Be Under My Wheels, Funky Shit (I większość prodigy, Spitfire, etc.) Fatboy Slim - Rockefeller Skank, Push The Tempo. Z wolniejszych może jednak Fatboy Slim i That Old Pair Of Jeans? :P |
Three Days Grace - Scared
Na -100% bendzię nie wypał |
Cytuj:
Nie namawiam tylko proponuje a to jak ktos postapi to nie moja brocha |
KSU- Jabol Punk!
|
y,
do baunsu jakies psytrance/goa/dnb/breakbeaty jakies watpie zeby ludzie to docenili ale przynajmniej bedziesz mial czyste sumienie, ze nie zeszmaciles sie na szkolnej dyskotece |
Elektryczne gitary - "Ona jest pedałem"
Linkin Park - "Faint" |
Dramy puszczaj, dramy ! DRUM'N'BASS CALY CZAS !
Hah Linkin Park - Faint tez dobre na dyske : D aco do KSU jabola to sadze ze nie wszycy beda sie potrafili przy tym bawic, ale kawalek jest klawy :D ja osobiscie bym probowala wytrzasnac skads laptopa z 'przenosnym' netem podlaczyla do niego wieze normalna i puscila bassdrive :D |
Cytuj:
"nie namawiam, lecz powtarzam w kolko.." ;) To jest kogos decyzja, a nie moja.. Ja za nikogo nie wybieram, kazdy sam podejmuje decyzje wiesz ? Czy nie bo jeszcze do tego nie dorosles?:D |
Cytuj:
@Topic Generalnie większość hitów z Vivy/MTV. Wszyscy będą zadowoleni, że takie dżezi hity na czasie puszczasz. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |