|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
pr0-poster
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Stavan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
![]() |
![]() Bede prowadzil dyske w gimnazjum, ogolnie to nie mam problemu, tylko potrzebuje jakichs kawalkow wolnych do puszczenia w miedzyczasie dla zakochanych parek ;d
jakies pomysly?
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Crazy Frog. Ew. Cannibal Corpse. Takie w sam raz.
Barry White? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
pr0-poster
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Stavan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
![]() |
![]() Cytuj:
wg mnie dobre beda np.: James Blunt - You're beautiful Human - Slonce Moje Rh+ - Po prostu milosc Mariah Carey - We belong together
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Puść, co Ci się podoba. Ja niestety nie słucham muzyki nadającej się na dyskotekę więc nic nie doradzę.
![]() |
![]() |
#6 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Jak nie, to możesz dać Zpie***acz, Pogodna.
Ew. Panią w obuwniczym. Ma świetny tekst. @Ryba tam gdzieś na dole Pokopało? Dopiero w pół do pierwszej? Tożto wieczór!
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 16-09-2007 o 01:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() U mnie raz puścili:
Stachursky- Zostańmy razem Doda- 2 bajki Gosia Andrzejewicz (xDDDD zrobisz sobie obciach xDD) @Dwon: Ryby głosu nie mają xD Ostatnio edytowany przez Capality - 16-09-2007 o 01:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() To je całkiem na takie coś
Puść jakiś kawałek zespołu "Łzy", oni mają niektóre wolne fajne http://www.youtube.com/results?searc...&search=Search Btw. powinniście spać o tej godz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Gz and Hustlas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Redaktor
|
![]() www.polskastacja.pl wybieraj odpowiedni dzial - kanal posluchaj co poszczaja przez 1h i wybieraj to co ci przypadnie do gustu i sciagaj z neta. Na www.mp3.wp.pl czy jakos tak jest duzo fajnych wolnych kawalkow lekko przerobionych w rozne gatunki muzyczne
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rise Against - Roadside
Rise Against - Swing Life Away (obydwa znajdziesz na youtube) Jose Gonzalez - Heartbeats (Z reklamy Sony Bravia z tymi piłeczkami) Terence Jay - One Blood lyrics (Green Street Hooligans - ustawka na nabrzerzu) Coldplay - The Sciencist Baby Bash f. Frankie J - Sugar Sugar.mp3 Smolik - 50 tysięcy (jeśli je chcesz pisz na PW) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Pierwszy raz widze zeby osoba ktora zakladala temat sama sobie odpowiadala. Ogolnie skoro nie masz problemu to po co pytac? A skoro jest problem (bo jest temat-pytanie) to po co brac sie za dyskoteke? zeby nie bylo ze offtop i ogolnie to: Dzem - Wehikul czasu, Dzem - Sen o Victorii
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Scorpions - Wind of changes
Bon Jovi - Always Bryan Adams - Heaven Bryan Adams - Everything I do I do it for you U2 - One (tresć i przesłanie bardzo smutne, ale i tak pewnie tam nikt tekstu nie zrozumie) Red Hot Chili Peppers - My Friends (chyba tak brzmiał tytuł) Brainstorm - Maybe |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Ja bym puścił Rammsteina Reise reise ... jak by sie komus nie podobalo to z bani i Stein um stein, poczym jakis ostry kawałek skutera i do domu.
nie nie to nie tak puść Łzy jak ktos tam już zauważył lub też Lady Pank (Zawsze tam, gdzie Ty wprowadzi miły klimat ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez OjciecChrzestny - 16-09-2007 o 09:16. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Może coś z polskiej półki? Może wszystkim się wydawać, ze Perfect nie będzie pasować do wolnej piosenki, ale jest o wiele inaczej. Na "wolną" puść "Perfect - Niewiele ci mogę dać", a na pożegnanie "Perfect - Nie płacz Ewka".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() Koniecznie musi być D-bomb - bo ja tańczyć chcę
a potem lecisz po hitach z zwyklych stacji komercyjnych: np wchodzisz na www.radiozet.pl w dział muzyka i masz PŁYTY RADIA ZET: ZET DANCE PARTY 3 2007-09-05 17:20:50 Więcej... Radio Zet - Siła muzyki - przeboje na lato 2007 2007-06-18 12:17:38 Więcej... Radio Zet - Siła muzyki - przeboje na wiosnę 2007 2007-05-02 14:25:31 Więcej... ZET DANCE PARTY 2 2007-02-26 13:28:08 Więcej... RADIO ZET PLATINUM - RED WINE (a najlepsze jest oczywiście discopolo) Uwież, że jak sie popije to przy każdej muzyce się zaje*iście tańczy... :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() smerfne hity
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Od siebie dodam jeszcze płytkę Last Days of Humanity "Putrefaction in Progress". Jest ona dostępna na isohuncie, musisz tylko wpisac w search nazwe zespolu i sciagnac torrenta z dyskografia i jak wlaczasz torrenta to zaznacz tylko plyte "Putrefaction in Progress" do sciagniecia. (reszte odznacz) No i trzeba miec program do pobieranie torrentów np uTorrent. Dlugo sie nie bedzie sciagać bo płyta jest tak "progresywna" że aż 25 minut trwa. Ostatnio edytowany przez Soldier of Harlen - 16-09-2007 o 09:49. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Kup pake dropsow. Rozdaj na dyskotece, pusc jakis hard trance i wszyscy beda happy
![]() @topic Moze nie wolna, ale <3. Real Top & Anna Jantar - Nic nie moze wiecznie trwac (Radio Electro Mix)
"Na trzy cztery składamy litery Litery w wyrazy, które we frazy a Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy... giną bez wieści..." Ostatnio edytowany przez Eriziel - 16-09-2007 o 10:08. |
![]() |
![]() |