![]() |
Muzyka na gimnazjalna dyskoteke
Bede prowadzil dyske w gimnazjum, ogolnie to nie mam problemu, tylko potrzebuje jakichs kawalkow wolnych do puszczenia w miedzyczasie dla zakochanych parek ;d
jakies pomysly? |
Pu¶ć Rubika.
|
Crazy Frog. Ew. Cannibal Corpse. Takie w sam raz.
Barry White? |
Cytuj:
Cytuj:
wg mnie dobre beda np.: James Blunt - You're beautiful Human - Slonce Moje Rh+ - Po prostu milosc Mariah Carey - We belong together |
Pu¶ć, co Ci się podoba. Ja niestety nie słucham muzyki nadaj±cej się na dyskotekę więc nic nie doradzę.
|
Jak nie, to możesz dać Zpie***acz, Pogodna.
Ew. Pani± w obuwniczym. Ma ¶wietny tekst. @Ryba tam gdzie¶ na dole Pokopało? Dopiero w pół do pierwszej? Tożto wieczór! |
Mroczni Bracia Grom, koniecznie. (i co Aval, teraz już się nie obrazisz? ;>)
|
U mnie raz pu¶cili:
Stachursky- Zostańmy razem Doda- 2 bajki Gosia Andrzejewicz (xDDDD zrobisz sobie obciach xDD) @Dwon: Ryby głosu nie maj± xD |
Cytuj:
Pu¶ć jaki¶ kawałek zespołu "Łzy", oni maj± niektóre wolne fajne http://www.youtube.com/results?searc...&search=Search Btw. powinni¶cie spać o tej godz! |
Gz and Hustlas.
|
Cytuj:
|
Rise Against - Roadside
Rise Against - Swing Life Away (obydwa znajdziesz na youtube) Jose Gonzalez - Heartbeats (Z reklamy Sony Bravia z tymi piłeczkami) Terence Jay - One Blood lyrics (Green Street Hooligans - ustawka na nabrzerzu) Coldplay - The Sciencist Baby Bash f. Frankie J - Sugar Sugar.mp3 Smolik - 50 tysięcy (je¶li je chcesz pisz na PW) |
Cytuj:
Cytuj:
Pierwszy raz widze zeby osoba ktora zakladala temat sama sobie odpowiadala. Ogolnie skoro nie masz problemu to po co pytac? A skoro jest problem (bo jest temat-pytanie) to po co brac sie za dyskoteke? zeby nie bylo ze offtop i ogolnie to: Dzem - Wehikul czasu, Dzem - Sen o Victorii |
Scorpions - Wind of changes
Bon Jovi - Always Bryan Adams - Heaven Bryan Adams - Everything I do I do it for you U2 - One (tresć i przesłanie bardzo smutne, ale i tak pewnie tam nikt tekstu nie zrozumie) Red Hot Chili Peppers - My Friends (chyba tak brzmiał tytuł) Brainstorm - Maybe |
Ja bym pu¶cił Rammsteina Reise reise ... jak by sie komus nie podobalo to z bani i Stein um stein, poczym jakis ostry kawałek skutera i do domu.
nie nie to nie tak pu¶ć Łzy jak ktos tam już zauważył lub też Lady Pank (Zawsze tam, gdzie Ty wprowadzi miły klimat :)) Cytuj:
|
Może co¶ z polskiej półki? Może wszystkim się wydawać, ze Perfect nie będzie pasować do wolnej piosenki, ale jest o wiele inaczej. Na "woln±" pu¶ć "Perfect - Niewiele ci mogę dać", a na pożegnanie "Perfect - Nie płacz Ewka".
|
Koniecznie musi być D-bomb - bo ja tańczyć chcę
a potem lecisz po hitach z zwyklych stacji komercyjnych: np wchodzisz na www.radiozet.pl w dział muzyka i masz PŁYTY RADIA ZET: ZET DANCE PARTY 3 2007-09-05 17:20:50 Więcej... Radio Zet - Siła muzyki - przeboje na lato 2007 2007-06-18 12:17:38 Więcej... Radio Zet - Siła muzyki - przeboje na wiosnę 2007 2007-05-02 14:25:31 Więcej... ZET DANCE PARTY 2 2007-02-26 13:28:08 Więcej... RADIO ZET PLATINUM - RED WINE (a najlepsze jest oczywi¶cie discopolo) Uwież, że jak sie popije to przy każdej muzyce się zaje*i¶cie tańczy... :-) |
smerfne hity
|
Cytuj:
Od siebie dodam jeszcze płytkę Last Days of Humanity "Putrefaction in Progress". Jest ona dostępna na isohuncie, musisz tylko wpisac w search nazwe zespolu i sciagnac torrenta z dyskografia i jak wlaczasz torrenta to zaznacz tylko plyte "Putrefaction in Progress" do sciagniecia. (reszte odznacz) No i trzeba miec program do pobieranie torrentów np uTorrent. Dlugo sie nie bedzie sciagać bo płyta jest tak "progresywna" że aż 25 minut trwa. |
Kup pake dropsow. Rozdaj na dyskotece, pusc jakis hard trance i wszyscy beda happy :) po co wolne piosenki...?
@topic Moze nie wolna, ale <3. Real Top & Anna Jantar - Nic nie moze wiecznie trwac (Radio Electro Mix) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19. |