Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Miasto dla Sorcerera/Druida (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1514)

Stożek 10-04-2006 09:35

Najlepsze bendzie thais, ale do pewnego lvlu, potem jak FACC to Venore (dragi, Poh albo hunty na GSach) albo w Ab'dendriel (HG jest niezle dla sorca). Dla PACC zdecydowanie Darama ->Ankharum -> port hope (w kolejności lvli)

Evan Pall 10-04-2006 12:23

Ja ci polecam zdecydowanie Ab'Dendriel mam sorca mieszkam wlasnie w Ab'Dendriel spokojne miasto pk nie ma wody wkolo duzo ^^ polecam zdecydowanie Ab tylko po czary trzeba smigac do carlin ;)

Propan Butan 10-04-2006 22:55

PACC AREA DARASHIA a FACC AREA to kazz tylko pozostaje...

edit kazz niema wody to qww takim raze venore... (ja od pooczatku meiskam w carlin :))

Diamonic 11-04-2006 02:27

Jako, że mowa tu także o Fibuli... ;) Mam pytanie: Czy cały obszar zaznaczony na rysunku to respty rotów (chodzi mi głównie o północną część jaskini ;))?

@topic: Do 13 lvlu Kazordoon, później Thais i jazda na Fibule! :P

Eldire 11-04-2006 08:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Propan Butan
PACC AREA DARASHIA a FACC AREA to kazz tylko pozostaje...

edit kazz niema wody to qww takim raze venore... (ja od pooczatku meiskam w carlin :))

nie gadaj ze nie ma jak nie wiesz ....

Johanes19 11-04-2006 09:02

Myślę że najleprze będzie thais. Bliako rotowisko z ghulami orkami i slimami i blisko rzeka. POZDRO8o

poreda 11-04-2006 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diamonic
Zdjecie

Jako, że mowa tu także o Fibuli... ;) Mam pytanie: Czy cały obszar zaznaczony na rysunku to respty rotów (chodzi mi głównie o północną część jaskini ;))?

@topic: Do 13 lvlu Kazordoon, później Thais i jazda na Fibule! :P

A wiec co do mapki, na polnocy sa tylko rotwormy, i 3 demon skeletony (!!!), wiec trzeba na nie uwazac, caly ten wiekszy obszar to sa tylko roty.

@topic
Zdecydowanie Thais
1. Trolle na east od thais, dosc duze podziemia, trolli orcow orcow warriorow i spermanow, do 10-12 lev expisz tam.
2. Teraz idziesz na fibule, kupujesz klucz u biedaka ktory znajduje sie na south od miasta, za 800 gp, i expisz dowoli na fibie nawet do 20 lev.
3. Gdy wbijesz 20 lev, zmieniasz expowisko, ale takze to bedzie exp na fibuli, poniewaz w drzwiach ktore znajduja sie na south od schodow, sa Beholdery, Demon Skeletony i Skeletony, a wiec wymazony exp i loot.
4. Na 25 levelu, mozna isc na cyclopy (mount sternum), i spokojnie bic tam 30 level.
5. Jest swietne miejsce do robienia runek pod thais, jest to swiatynia kolo ktorej jest jaskinia z 8 bearami, i szybkim ich respem, a wiec dostatek food.
6. Jest gildia magow.
7. Pojedyncze respy draga. Gdy chcesz sie wybrac z dsami albo leaderami na Dragon hunt, nie ma lepszego miejsca zeby sprobowac swojich sil, sa 2 pojedyncze respy.
8. No i ogolnie wielkie podziemia na north od thais, od snake i rata po draga i dragon lorda.

Diamonic 11-04-2006 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda
A wiec co do mapki, na polnocy sa tylko rotwormy, i 3 demon skeletony (!!!), wiec trzeba na nie uwazac, caly ten wiekszy obszar to sa tylko roty.

Jak daleko są te DS'y? Bo to, że one tam są to wiem. :)

Cytuj:

3. Gdy wbijesz 20 lev, zmieniasz expowisko, ale takze to bedzie exp na fibuli, poniewaz w drzwiach ktore znajduja sie na south od schodow, sa Beholdery, Demon Skeletony i Skeletony, a wiec wymazony exp i loot.

Ano widzisz... beho i ds na 20lvlu to "troszkę" za mocny potwór dla maga... Chyba, że mag będzie bił z runek. >.<

Cytuj:

4. Na 25 levelu, mozna isc na cyclopy (mount sternum), i spokojnie bic tam 30 level.

Hm... Tu bym się kłócil... bicie cyclopów zależy od eq, a nie od lvla...

master of bania 11-04-2006 14:12

Gorąco polecam Ci Darashie,jesli masz Pacca.Naprawde szybko można tam lvl wbic na poczatku na rotwormach.A jesli nie masz Pacc to zostaje Kazz albo Dc.
Wdlug mnie w tych miejscach bedzie ci sie najlepiej expic.

Kakarotto of Berylia 23-04-2006 23:33

A ja ci proponuje Venore tam jest sporo rotów itp:D A jak nie Venore to KazoB) To tyle cya

Mroczny Alfons 24-04-2006 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diamonic
Jak daleko są te DS'y? Bo to, że one tam są to wiem. :)

Sam zobacz.Przed DSem spokojnie zwiejesz bo to wolny potworek ale uwazaj na blokujace droge roty.A te dski to sie respia tak mniej wiecej po srodku tego jeziorka ale czesto sa lurowane i niewiadomo kiedy Ci taki koles wyskoczy.Jesli niemasz lighthacka to otwieraj szeroko battle i najwyzej jesli go zobaczysz to zwiejesz :P

balun 24-04-2006 16:21

Mógłbyktos dać mapkę jak dojść do swampów i rotów kolo veno.

Czesiek 25-04-2006 15:44

one sa kolo troli trole sa tam gzdie most drafow i idziesz w prawo i tam jest dziura do wykopania i nie kopiesz tylko idziesz w prawo i ci wyskakuja

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18.