![]() |
Najlepsze bendzie thais, ale do pewnego lvlu, potem jak FACC to Venore (dragi, Poh albo hunty na GSach) albo w Ab'dendriel (HG jest niezle dla sorca). Dla PACC zdecydowanie Darama ->Ankharum -> port hope (w kolejności lvli)
|
Ja ci polecam zdecydowanie Ab'Dendriel mam sorca mieszkam wlasnie w Ab'Dendriel spokojne miasto pk nie ma wody wkolo duzo ^^ polecam zdecydowanie Ab tylko po czary trzeba smigac do carlin ;)
|
PACC AREA DARASHIA a FACC AREA to kazz tylko pozostaje...
edit kazz niema wody to qww takim raze venore... (ja od pooczatku meiskam w carlin :)) |
Jako, że mowa tu także o Fibuli... ;) Mam pytanie: Czy cały obszar zaznaczony na rysunku to respty rotów (chodzi mi głównie o północną część jaskini ;))? @topic: Do 13 lvlu Kazordoon, później Thais i jazda na Fibule! :P |
Cytuj:
nie gadaj ze nie ma jak nie wiesz .... |
Myślę że najleprze będzie thais. Bliako rotowisko z ghulami orkami i slimami i blisko rzeka. POZDRO8o
|
Cytuj:
A wiec co do mapki, na polnocy sa tylko rotwormy, i 3 demon skeletony (!!!), wiec trzeba na nie uwazac, caly ten wiekszy obszar to sa tylko roty. @topic Zdecydowanie Thais 1. Trolle na east od thais, dosc duze podziemia, trolli orcow orcow warriorow i spermanow, do 10-12 lev expisz tam. 2. Teraz idziesz na fibule, kupujesz klucz u biedaka ktory znajduje sie na south od miasta, za 800 gp, i expisz dowoli na fibie nawet do 20 lev. 3. Gdy wbijesz 20 lev, zmieniasz expowisko, ale takze to bedzie exp na fibuli, poniewaz w drzwiach ktore znajduja sie na south od schodow, sa Beholdery, Demon Skeletony i Skeletony, a wiec wymazony exp i loot. 4. Na 25 levelu, mozna isc na cyclopy (mount sternum), i spokojnie bic tam 30 level. 5. Jest swietne miejsce do robienia runek pod thais, jest to swiatynia kolo ktorej jest jaskinia z 8 bearami, i szybkim ich respem, a wiec dostatek food. 6. Jest gildia magow. 7. Pojedyncze respy draga. Gdy chcesz sie wybrac z dsami albo leaderami na Dragon hunt, nie ma lepszego miejsca zeby sprobowac swojich sil, sa 2 pojedyncze respy. 8. No i ogolnie wielkie podziemia na north od thais, od snake i rata po draga i dragon lorda. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Gorąco polecam Ci Darashie,jesli masz Pacca.Naprawde szybko można tam lvl wbic na poczatku na rotwormach.A jesli nie masz Pacc to zostaje Kazz albo Dc.
Wdlug mnie w tych miejscach bedzie ci sie najlepiej expic. |
A ja ci proponuje Venore tam jest sporo rotów itp:D A jak nie Venore to KazoB) To tyle cya
|
Cytuj:
|
Mógłbyktos dać mapkę jak dojść do swampów i rotów kolo veno.
|
one sa kolo troli trole sa tam gzdie most drafow i idziesz w prawo i tam jest dziura do wykopania i nie kopiesz tylko idziesz w prawo i ci wyskakuja
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18. |