|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2003
|
![]() Niedługo wejde na main moim pierwszym Sorcem. Chcialem sie zapytac, ktore miasto jest najlepsze dla sorca - chodzi o np. gdzie sa blosko jaskinie z duza iloscia rotow, duz wody do lowienia ryb, itd.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2003
![]() |
![]() hehe ryby rooty ghule i trole to a ab jest ich duzo ale co z tego jak tam nie mozna czarow kupic,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2003
|
![]() Hmm, bralem pod uwage venore z powodu duzego rotowiska niedaleko mostu dwarfow, ale z kolei w samym miescie niezbyt mozna sobie postac i porobic runki z powodu braku miejsca na rybki. Czy w Thais jest duzo miejsca do lowienia i jakies naprawde duze rtowisko w okolicach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
![]() |
![]() Ja, osobiście nie wiem jak jest w Thais. Ja proponuję miasto Ab, pomimo iż nie ma tam gdzie czarów kupić to jednak dla mnie jest to najlepsze miasto. Masz bliziutko trolle, a jak będzie tam pk to jest bardzo blisko dp.W zasięgu całego miasta jest dużo potworków, masz dużo miejsca przed depo i można spokojnie połowić rybki
![]() Jest dużo Polaków, więc zawsze z kimś porozmawiasz i co najważniejsze jest SPOKOJNIE I JEST MAŁO PK. Więc ruszaj do Ab i powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Ja dla maga proponuje Kaz bo mamy tam gildie a dla druida ab bo można kupić kilka czarów ale to zależy od gustu bo można iść magiem do ab a druidem do kaz itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() ja proponuje carlin albo ab
niektorzy lubia tez venore ale jak dla mnie to to miasto jest dziwne
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() najlepsze miasto dla sorca to darashia
jest tam pelno rotow a jedzenie wala sie w jaskiniach jest to wyspa wiec do wody niedaleko a runki mozna robic w rotowniach |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Drake - podaj serwer na ktorym grasz - te same miasto moze byc calkiem inne na poszczegolnych serwerach ( chodzi mi o PK a nie o mape oczywiscie
![]() Ogolnie mieszkaj sobie w AB - fajne miasto kiedy jestes na low lvl ( trolle ![]() Mozliwe ze zweryfikuje moja opinie kiedy podasz serwer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() ja mieszkam w carlin ale zdecydowanie proponuje ab chodz tam dla maga nie ma czarow po czary chodze do carlin jednak juznie raz starcilem tam kase
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Najlepsze jest Kazordoon. Jest tam mało luda, z czego wielu polaków (na pewno na liberze, nie wiem jak na innych serwach). można tam kupić czary dla sorca i jest w ogóle miło. Do tego jest blisko na dwarfy i roty, a woda też niedaleko (jedno jezioro jest w samym kazz.)
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Obstawiałbym Carlin lub AB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() W ab jet pelno pk.Pk zabil mnie dwa razy i to wlasnie przy ab.
![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Ja ci radze pojsc do venore!! niedaleko sa swamp trole, duze rotowiska no i poh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Radze AB przynajmniej na Danubii.Spokojniutkie miasto zadnych PK.Ogolnie przeszkadza tylko to ze trzeba po czary chodzic ale w jedna strone mozesz sie teleportowac wienc nie ma problemu .Ewentualnie Carlin ale tam wiecej PK i daleko na rotowisko i dwarfowisko czyli kopalni.Tez tam jak sie highlvle nudzą to przychodzą powykaszac wienc trzeba uwazac.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
![]() |
![]() na Eternia jest tak :
Początek : THAIS ( mało pk ale sa ![]() Potem : KAZZ ( nie ma PK bo sa tam praawie sami High LvL ) blisko GS CyCe Wild Wariorry Beholdery oraz minoski ( wszystkie ) ![]()
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem ab, sam mieszkam w ab i jest ok. Wszedzie mam blisko: low levele moga expic na trollach lub goblinach w okolicach ab jest gdzie łowic ryby do kopalni dwarfow wcale nie tak daleko i w sumie fajne miasto
![]() AB RULEZ !!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 47
Skille: 19/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Dla ludzi z paccem polecam Port Hope:
-mało ludzi -duzo troli oraz innych potworkow -naprawde duzo jedzenie (krokodyle) oraz sporo miejsc do lowienia Jest tylko 1 minus nie ma gdzie czarow kupic...
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Thais wymiata!Blisko cyce,mintwalin,fibula,pojedynczy resp draga,najwieksze miasto w tibii,troli full,kilka scorpio,beholdery blisko no i oczywiscie orc camp(zerki,war wolfy,ridery,zwykle,warriory i takze niedaleko resp 2 shamanów)
THAIS RZADZI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() popieram przedmowce a w thais zarowno na Danubi jak Arcani (swiaty na ktorych gram) przed depo zawsze stoaja polacy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 40
Skille: 77+/62+
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Według mnie najlepsze jest thais. Bo z niego najbliżej na Fibule a tam rorwornow jest sporo i w ogóle . W thais najwyżej orc a później cyce
|
![]() |
![]() |