![]() |
Miasto dla Sorcerera/Druida
Niedługo wejde na main moim pierwszym Sorcem. Chcialem sie zapytac, ktore miasto jest najlepsze dla sorca - chodzi o np. gdzie sa blosko jaskinie z duza iloscia rotow, duz wody do lowienia ryb, itd.
|
hehe ryby rooty ghule i trole to a ab jest ich duzo ale co z tego jak tam nie mozna czarow kupic, :(
|
Hmm, bralem pod uwage venore z powodu duzego rotowiska niedaleko mostu dwarfow, ale z kolei w samym miescie niezbyt mozna sobie postac i porobic runki z powodu braku miejsca na rybki. Czy w Thais jest duzo miejsca do lowienia i jakies naprawde duze rtowisko w okolicach?
|
Ja, osobiście nie wiem jak jest w Thais. Ja proponuję miasto Ab, pomimo iż nie ma tam gdzie czarów kupić to jednak dla mnie jest to najlepsze miasto. Masz bliziutko trolle, a jak będzie tam pk to jest bardzo blisko dp.W zasięgu całego miasta jest dużo potworków, masz dużo miejsca przed depo i można spokojnie połowić rybki ;)
Jest dużo Polaków, więc zawsze z kimś porozmawiasz i co najważniejsze jest SPOKOJNIE I JEST MAŁO PK. Więc ruszaj do Ab i powodzenia :D 8) |
Ja dla maga proponuje Kaz bo mamy tam gildie a dla druida ab bo można kupić kilka czarów ale to zależy od gustu bo można iść magiem do ab a druidem do kaz itd.
|
ja proponuje carlin albo ab
niektorzy lubia tez venore ale jak dla mnie to to miasto jest dziwne |
. . .
najlepsze miasto dla sorca to darashia
jest tam pelno rotow a jedzenie wala sie w jaskiniach jest to wyspa wiec do wody niedaleko a runki mozna robic w rotowniach |
Drake - podaj serwer na ktorym grasz - te same miasto moze byc calkiem inne na poszczegolnych serwerach ( chodzi mi o PK a nie o mape oczywiscie;) )
Ogolnie mieszkaj sobie w AB - fajne miasto kiedy jestes na low lvl ( trolle:) ) a po czary chodz do kaz ( nie jestem pewny ale wydaje mi sie ze jest tam gildia magow ( jak nie to mnie poprawcie ) lub innego miasta - nie radze jednak wizyt po czary w carlin - mozesz szybko stracic kase przeznaczona na czar Mozliwe ze zweryfikuje moja opinie kiedy podasz serwer:) |
ja mieszkam w carlin ale zdecydowanie proponuje ab chodz tam dla maga nie ma czarow po czary chodze do carlin jednak juznie raz starcilem tam kase
|
Najlepsze jest Kazordoon. Jest tam mało luda, z czego wielu polaków (na pewno na liberze, nie wiem jak na innych serwach). można tam kupić czary dla sorca i jest w ogóle miło. Do tego jest blisko na dwarfy i roty, a woda też niedaleko (jedno jezioro jest w samym kazz.)
|
Obstawiałbym Carlin lub AB
|
W ab jet pelno pk.Pk zabil mnie dwa razy i to wlasnie przy ab. ;(
|
Ja ci radze pojsc do venore!! niedaleko sa swamp trole, duze rotowiska no i poh:D a miejsca na lowienie rybek jest dosc sporo, juz przy depo masz jeziorko w ktorym mozesz lowic a jak pojdziesz w gore i w lewo to masz fajne miejsce do polowu i spokojnego stania bo tam malo ludzi chodzi a juz pk to tam nigdy nie widzialem
|
Radze AB przynajmniej na Danubii.Spokojniutkie miasto zadnych PK.Ogolnie przeszkadza tylko to ze trzeba po czary chodzic ale w jedna strone mozesz sie teleportowac wienc nie ma problemu .Ewentualnie Carlin ale tam wiecej PK i daleko na rotowisko i dwarfowisko czyli kopalni.Tez tam jak sie highlvle nudzą to przychodzą powykaszac wienc trzeba uwazac.
|
na Eternia jest tak :
Początek : THAIS ( mało pk ale sa :( ) blisko rotownie 2 miejsca z orcami ( normalne spermany i warriory ) no i of corz trolle i Sceletonki ^^ Potem : KAZZ ( nie ma PK bo sa tam praawie sami High LvL ) blisko GS CyCe Wild Wariorry Beholdery oraz minoski ( wszystkie ) :)!! |
Moim zdaniem ab, sam mieszkam w ab i jest ok. Wszedzie mam blisko: low levele moga expic na trollach lub goblinach w okolicach ab jest gdzie łowic ryby do kopalni dwarfow wcale nie tak daleko i w sumie fajne miasto ;) .
AB RULEZ !!!!! :cup: |
Dla ludzi z paccem polecam Port Hope:
-mało ludzi -duzo troli oraz innych potworkow -naprawde duzo jedzenie (krokodyle) oraz sporo miejsc do lowienia Jest tylko 1 minus nie ma gdzie czarow kupic... |
Thais RuleZ!
Thais wymiata!Blisko cyce,mintwalin,fibula,pojedynczy resp draga,najwieksze miasto w tibii,troli full,kilka scorpio,beholdery blisko no i oczywiscie orc camp(zerki,war wolfy,ridery,zwykle,warriory i takze niedaleko resp 2 shamanów)
THAIS RZADZI:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
popieram przedmowce a w thais zarowno na Danubi jak Arcani (swiaty na ktorych gram) przed depo zawsze stoaja polacy
|
Według mnie najlepsze jest thais. Bo z niego najbliżej na Fibule a tam rorwornow jest sporo i w ogóle . W thais najwyżej orc a później cyce
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40. |