![]() |
Zagram najwyżej jak mi się skończy pre-paid w WoW'ie
|
Fajna gra ale raczej tak na chwilowe zabicie czasu ;) na dłużej bym się za tą grę nie brał :)
|
Cytuj:
Mam 6 lvl foty dodam potem. Jeszcze pytanie czy da sie jakos sprzedawac runy?;) |
mam pytanie , jak zrobię format to tracę postać ( straciłem tak 81 level ;( ) ale chciałem sę pograć od nowa i pytam się co trzeba na Pen - Drive zgrac żeby po formacie postaci nie tracić ???
|
ponawiam !!!!!!!!!!!
|
a ja mam pytanie co za różnica w tej grze jaki lvl?:>
bo ja nie widzę żadnej między 1 a 20 lvl :/ po co bić większy lvl w tej grze?:> coś się zmienia dalej? |
bronie ;d i zchodzenie w dół w podziemia PONAWIAM MOJE PYTANIE!
|
@up
Cytuj:
|
O ile wiem to zostały wprowadzone konta.
|
Cytuj:
|
Grałem w to dawno temu gdy jeszcze nie było dungeonów, a itemów było 6(brałeś je z skrzyni :P). Dobre na chwile - dungeony po jakimś czasie nudzą :P
|
To taka gierka dla zabicia czasu. Grałem parę lat temu, miałem chyba dwudziesty któryś lvl i znudziła mnie schematyczność.
|
Nie pobijecie mojego kolegi. Jako Pawoss wbił 38 lvl (!). Bez żadnych modyfikacji i cheatów.
|
@up
No i? ja wbiłem 68 lvl w 2 dni B) |
i takie gadanie a ja wbiłem 150lvl w 36 godzin lol
@up pokaż fotkę i coś gdzie jest napisane że wbiłeś w 2 dni to uwierzę :) |
Byś czytał to byś wiedział , że miałem format a tu takie hamy że nie odpowiedza jaki to folder z postacia -.-
|
Jak się nie chce poszukać "hamie" to nie nasza wina.
Co do gry to grałem to w trochę ale tylko jak: Tibia - Hackneli cię. "Odreagowywujesz" złość grając w to lub w jakiegoś OTS'a. World of Warcraft - Skończył ci się pre-paid lub server jest OFF. Maple - Koledzy cię zdradzili. Nie poszli z tobą na PQ. Zapraszasz ich tutaj poczym próbujesz ich zabić ale zdajesz sobie sprawę że się nieda. OTS - Patrz WoW powód nr.2 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |