![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dam opis tej gry, i screeny, a także FAQ.
Nazwa: Sherwood Typ: Massive Multiplayer Online Role Playing Game(MMORPG) Graczy Dziennie: Ok. 1000 na każdym serwerze. Strona gry: maidmarian.com - tam klikasz na Sherwood, włączasz, wpisujesz imię i grasz ![]() Screens: Screeny z mojej postaci. Jest ich kilka, ale będę starał się je uzupełniać. ![]() ![]() ![]() FAQ(najczęściej zadawane pytania): G: Słyszałem, że są jakieś komendy. Czy to prawda? P: Typy komend możesz zobaczyć wpisując w "chat room" "/help commands". G: Ile jest serwerów? P: Są 3 serwery: Sapphire, Emerald, Ruby. G: Jakie są tu typy broni? P: Są maczugi, topory, młoty, miecze. G: Ile jest tutaj profesji? P: Jest tylko jedna profesja, wojownik. G: Ile się tutaj EXP dostaje za jednego potworka? P: Zależy na jakim poziomie podziemi walczysz. G: Ile życia uzupełniają mikstury? P: Zawsze dodają 50% całego życia. G: Dlaczego nie mogę dojść na 50 poziom podziemi? P: Skoro nie masz 50 poziomu doświadczenia, to jakim cudem mógłbyś tam wejść? G: Co to za "Castle Guard" i "Lady Marian"? P: To NPC. Castle Guard może Ci powiedzieć 50% więcej niż ja, a Lady Marian daje questy. Masz pytanie? Pisz do mnie. Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 24-11-2007 o 19:18. Powód: Dodana strona gry. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie! Podajesz tylko nick, ale można mieć tylko 1 postać, więc możesz zmieniać nick, a nikt inny(chyba że z twojego komputera) nie może wejść na Twoją postać.
Dokładniej: Masz postać. Możesz zmieniać jej imię. Nikt Ci nie może zniszczyć postaci(chyba że z itemów oczyścić, lub iść na PK Party ![]() Na Twoim komputerze są dane z jednej, jedynej postaci. Np. miałeś imię Stefan, a zmieniłeś na Stefek. Wszystko pozostaje. Rzeczy, poziom, mikstury, złoto itd. Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 24-11-2007 o 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedyś w to grałem, ale dla mnie ta gra to nic nadzwyczajnego.
![]() |
#5 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Gdzie tu sie expi?;-).
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Michail Fradkow
|
![]() Fajna gra, pogiercze nieco.
1. Gdzie sie kupuje cos do leczenia, bo w skrzynkach tego malo. 2. Da sie przenosic jakos szybciej miedzy poziomami w tych podziemiach? :-). 3. Wbilem 6, czy tam 7 lv - nie pamietam-, gram na tym pierwszym po random serverze ;P. Jak cos to Bysiu :-). 4. Jakies porady dla newbie, od doswiadczonego gracza, Panie Poprostu Pitbul?
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grałem w to kiedy gra zaczynała, potem przestała mi sie podobać. Gdy zaczynałem nie było kont, lvl-i, było tylko ok 10 itemów - tylko bronie i shieldy, zbroje sie wybierało tak samo jak kolor, nie było podziemia, itemki były tylko ze skrzynek i głównie to się pk-owało :F.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bysiu@
Jeżeli chcesz iść szybko do podziemi, wpisujesz /level x. Jeżeli chcesz szybko wrócić do miasta, wystarczy wpisać /teleport 1. Musisz zbierać tylko ze skrzynek mikstury, inaczej się nie da. Porada? Zbieraj i sprzedawaj wszystko u Merchant. Jest on nad tunelem do podziemi. up@ Ja kiedyś grałem jak nie było takich ładnych zbroi, hełm był taki jaki miałeś na głowie(nie do wybierania było), i zdobyłem 13 lvl i poszedłem do szkoły(grałem w wakacje). Aktualnie mam 22 poziom i gierka mi się podoba. Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 25-11-2007 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Michail Fradkow
|
![]() Cytuj:
Dzieki za rady :-). Wczoraj pogralem dwie godzinki, dzis od 8 do teraz. Przez ten czas udalo mi sie wbic 14 poziom. Padlo mi sie sporo razy, bo troche smokow bilem, na /teleport 3 :-). Tak normalnie expie na pozimie 11-10 :-). Moze bedziemy tu wrzucac jakies fajne SS'y? Swoja droga dzis starczy, moze jutro cos sie pogra.
![]() Ostatnio edytowany przez By$iu - 25-11-2007 o 16:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro modek uważa to z dobrą gierkę to chyba warto spróbować.
A może utworzymy nieoficjalna gildie? xD @down To TY nie jesteś modem? oO Ja tesh chce kolorowe!! Ostatnio edytowany przez raf420 - 29-11-2007 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Michail Fradkow
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() To przez Twój ultrakolorowy podpis pod nickiem o;
Z tego co widzę po screenach, to gra wygląda dużo lepiej, niż gdy włączyłem ją ostatnio (: @down: Twój też bardzo oryginalny [; Ostatnio edytowany przez Raxev - 29-11-2007 o 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Mam pytanie... czy da się jakoś skasować postać? Bo kiedyś grałem i chciałem zacząć od nowa ponieważ zepsułem postać
![]() Up: Fajny podpis ![]() Down: Szkoda ;/
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zbi - 28-11-2007 o 22:44. Powód: Ehh |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up: No nie pierdol! W C:\Documents and Setttings\Twój użytkownik\Dane aplikacji\<poszukaj w folderach> powinien być folder z plikiem z danymi Twojej postaci. Starczy, że go usuniesz. Ewentualnie zawsze można formata zrobić.
![]() |
#19 |
Michail Fradkow
|
![]() Swoja droga jak Wam idzie? Ja gram srednio 1-2h dziennie bijac smoki na tp3 /join10 i mam juz 25 lv.
Chce moze sie ktos wybrac na tp5 na hunt na te najlepsze smoki?